Inboedel opslag zonder zorgen!

Als allround verhuizer leveren wij een totaalpakket. Zo hebben wij verspreid over het land uitstekende opslagplekken. Uw meubels, apparatuur en andere goederen worden bewaard in een droge, donkere en veilige ruimte. Wij nemen verhuis opslag serieus en u hoeft dus niet te vrezen voor vocht, zonlicht of andersoortige beschadigingen. Opslag van uw inboedel bij excellentmovers.nl betekent dat u al uw bezittingen in exact dezelfde staat terugkrijgt als u ze heeft ingeleverd!

Hoe werkt de Excellent Box?

moving-01
moving2
moving-3

Wij brengen u de Excellent Box naar de locatie waar uw spullen momenteel staan.

U kunt uw Excellent Box inruimen met alle spullen die u wilt opslaan. U heeft voldoende ruimte in de Excellent Box!

Uw Excellent Box is vol en wij komen na uw telefoontje de box ophalen om deze op te slaan in onze beveiligde en verzorgde opslag

Een verhuis opslag voor lange of korte tijd

Er zijn allerlei redenen voor het opslaan van een inboedel. Misschien wilt u kleiner gaan wonen, maar nog geen afscheid nemen van dierbare meubels of een boekenverzameling? Heeft u de beschikking over de huisraad van een overleden familielid? Wellicht heeft u het plan in uw huidige woning meer ruimte te creëren? Wat de aanleiding ook is voor de verhuis opslag. En of het nu meubilair, witgoed of bijvoorbeeld een lp- of cd-collectie is, u kunt op ons vertrouwen! Hoe lang u gebruik wilt maken van de inboedel opslag is aan u. In alle gevallen worden de opslagruimten dag en nacht beveiligd.

Inboedel opslag via excellentmovers.nl betekent uw spullen in vertrouwde handen van een paar dagen tot enkele jaren!

Grote en kleine gelegenheden voor verhuis opslag het hele jaar tot uw beschikking

Het grote voordeel van opslag die wij u bieden, is dat u alles zelf kunt bepalen. Wat u opslaat, waar u het op slaat en voor hoe lang: alles gebeurt in goed overleg! Dit betekent dat u nooit meer oppervlakte gebruikt dan nodig is. En dat u dus een verhuis opslag regelt voor de meest scherpe prijs. Wilt u uw bezittingen dichtbij u in de buurt hebben en eens in de zoveel tijd een controlebezoekje kunnen doen? Ook dat kunnen we regelen. Wij beseffen dat uw bezittingen kostbaar zijn en daarom leveren wij inboedel opslag tegen de allerbeste voorwaarden.

Vooraf duidelijke afspraken over de opslag

U kunt de opslagplek voor de inboedel opslag van te voren inspecteren. Wat betreft ophalen of afleveren van de op te slagen spullen, zijn er allerlei opties. U kunt alles zelf brengen of wij halen een en ander bij u op. Als u ons laat weten wat uw wensen zijn, zorgen wij dat u de dienstverlening krijgt die bij u past! Heeft u nog vragen en bent u benieuwd wat excellentmovers.nl voor u kan betekenen? Per regio zijn er telefoonnummers die u kunt bellen. Er is een online contactformulier dat u kunt invullen en natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen.