excellent-movers-banner-small-profiteerhogekortingen

Welkom bij Excellent Movers

Wij zijn een jong en innovatief verhuisbedrijf dat met hart en ziel meer dan duizenden verhuizingen achter de rug heeft. Verhuizen is voor ons meer dan slechts uw inboedel van A naar B professioneel te transporteren. Verhuizen is ons dierbaar, omdat wij bij mij mensen thuis komen op een moment in hun leven waarbij oude herinneringen achter worden gelaten en een nieuw hoofdstuk wordt geopend. Met trots en dankbaarheid kijken wij terug op de vele mooie momenten in mensen hun leven. Van een student die vol passie en ambitie zijn nieuwe studentenkamer tegemoet treedt. Of een oudere vrouw die kleiner moet wonen en op zorg is aangewezen.

  • 60% besparen op uw verhuizing
  • Altijd 100% kwaliteitsgarantie
  • Helder, eerlijke communicatie
  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z

Verhuizen brengt mensen bij elkaar en is speciaal, omdat je elkaar na een dagje verhuizen toch een klein beetje leert kennen. Verhuizen is vertrouwen en daar ligt bij ons de basis. In de haast van het dagelijks leven realiseren wij ons heel goed dat u een partner zoekt, aan wie u zonder zorgen uw dierbare spullen kunt toevertrouwen. Voor veel mensen zijn wij inmiddels de eerste keus wanneer zij moeten verhuizen in de grote steden waaronder Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Breda, maar eigenlijk dekken wij heel Nederland met onze dienstverlening.

Goedkoop verhuizen in Nederland of Europa

Excellent Movers is gevestigd in Den Haag en bestaat al meer dan 10 jaar met verschillende groeiende aantallen dependances door heel Nederland. Zo kunnen wij u de scherpste prijzen garanderen door het gehele land heen. Doordat wij ook zeer scherpe tarieven hanteren en meerdere locaties hebben zal u overal in het land voordelig uit zijn wanneer u gebruik maakt van Excellent Movers. Dus of u nou een goedkoop verhuisbedrijf voor in Den Haag of (ver) daarbuiten zoekt, wij staan voor u klaar!

excellent-movers-banner-small-offerte-2

Waarom Excellent Movers?

Als u voor Excellent Movers kiest, dan kiest u voor een warm team van professionele verhuizers. Bij ons deelt iedereen dezelfde filosofie en draait de verhuizing echt om u. Wij leveren maatwerk, waarbij u kan bepalen in hoeverre ons hulp vereist is. U kunt uw gehele verhuizing uit handen geven, van het inpakken tot uitpakken. Of u kunt zelf de voorwerkzaamheden verrichten en meehelpen tijdens de verhuizing. Voor elk budget hebben wij een plan en komen wij er met u altijd uit. U kunt zelf de regie in eigen handen nemen of het geheel aan onze deskundigheid over laten.

  • We zijn erg flexibel in vergelijking met andere verhuisbedrijven
  • We zijn beschikbaar zeven dagen per week
  • Verhuizen in de avond of in sommige gevallen in de nacht is voor ons geen probleem
  • Wij werken door tot uw verhuizing helemaal afgerond is en u tevreden bent!