Wij zijn uw totaaloplossing!

Excellent Movers kan uiteraard zorgen voor het transport bij uw verhuizing. Wij vinden het belangrijk dat de verhuizing precies loopt zoals u het wilt, en dit betekent dat wij u een zo breed mogelijke dienstverlening bieden. Hier hoort passend transport uiteraard ook bij. Wij kunnen uw goederen van A naar B vervoeren, ongeacht de afstand tussen de twee adressen. Doordat wij actief zijn in de hele Benelux, kunnen wij u vrijwel altijd op passende wijze van dienst zijn met klein transport. Hierbij is het onbelangrijk of het gaat om het verhuizen van al uw meubelen, of enkel om het verhuizen van een bureau of een bed. Wij vervoeren wat u vervoerd wilt hebben.

excellent-movers-banner-small-offerte-2

Ervaren in verhuizingen en transport

Als ervaren verhuisbedrijf beschikken wij over een ruim wagenpark. Dit wagenpark bestaat uit meerdere betrouwbare vervoermiddelen, die zowel representatief als modern zijn. Wanneer u klein transport nodig heeft voor uw verhuizing, dan bestaat er de optie gebruik te maken van een verhuiswagen, een chauffeur en een bijrijder van onze onderneming. Zijn er extra sjouwers nodig? Dan zorgen wij hier uiteraard voor. U mag altijd het beste verwachten, zowel van het klein transport als van onze medewerkers. Bij ons staat de klant centraal, en dit laten wij u graag merken door u een service van hoge kwaliteit te bieden, tegen aantrekkelijke prijzen en onder heldere voorwaarden.

Excellent Movers staat klaar voor u

Uiteraard zijn wij u graag van dienst met de nodige hulp en ondersteuning bij uw verhuizing, maar er zijn natuurlijk meer situaties te noemen waarin u behoefte kunt hebben aan klein transport. Denk aan het vervoeren van uw nieuw aangekochte bankstel, aan het vervoeren van nieuwe tegels voor uw tuin of bijvoorbeeld aan het vervoeren van een zonwering die niet in uw eigen auto past. Ook dan staan wij graag voor u klaar met het juiste transport en een gepaste service. Onze bussen zijn ruim genoeg om meerdere meubelen of andere goederen tegelijk te vervoeren naar de plaats van bestemming.

  • Bespaar tot wel 70% op uw transportkosten
  • Flexibel inzetbaar
  • Altijd verzekerd transport

Excellent Movers is het juiste adres voor iedere gelegenheid waarbij u behoefte heeft aan klein transport. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij luisteren naar uw wensen en eisen, en passen onze dienstverlening hier zo goed mogelijk op aan. Uiteraard kunnen wij u vrijblijvend voorzien van de nodige informatie en deskundig advies. Vooraf aan onze dienstverlening kunnen wij een heldere offerte voor u opstellen, geheel vrijblijvend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u vragen over onze service, over onze mogelijkheden of onze kwaliteiten? Onze enthousiaste medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. U bent van harte welkom bij Excellent Movers.