Kluswerkzaamheden

Voor, tijdens en na de verhuizing krijgt u te maken met diverse kluswerkzaamheden. Uiteraard kunt u ervoor kiezen deze kluswerkzaamheden zelf uit te voeren, maar in bepaalde situaties is het wel zo prettig om ook deze zorg uit handen te geven. Het kan zijn dat u zelf te weinig tijd heeft om deze werkzaamheden uit te voeren, onvoldoende ervaring heeft om alles naar behoren af te ronden of eenvoudigweg niet in staat bent om deze last op de schouders te nemen. Wij nemen het ook hier graag van u over. Excellent Movers heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende kluswerkzaamheden die voor kunnen komen voor, tijdens en na de verhuizing.
excellent-movers-ban-kluswerkzaamheden-small

Uw verhuizing ook volledig gemonteerd

Een verhuizing brengt veel stress met zich mee en voor velen is het ook een zeer chaotische en emotionele periode. Vaak zijn het juist de kleine werkzaamheden die even niet lopen zoals het zou moeten, en juist deze werkzaamheden zijn dan in de meeste gevallen de druppel die de emmer doet overlopen. Excellent Movers kan u alle zorgen uit handen nemen wanneer het gaat om verhuizen of bijvoorbeeld het leegruimen van een pand. Op dit gebied bieden wij u een zeer complete dienstverlening aan, tegen een aantrekkelijke prijs. U kunt alle werkzaamheden, van groot tot klein en van begin tot einde, met een gerust hart overlaten aan onze ervaren medewerkers.

Uw totaal oplossing

Wanneer we spreken over kluswerkzaamheden voor, tijdens en na het verhuizen, dan hebben we het werkelijk over de meest uiteenlopende voorkomende werkzaamheden. Denk onder meer aan het verwijderen van vloerbedekking en raambedekking, het weghalen van spijkers en schroeven en het eventueel dichten van de gaten die hierdoor achterblijven, het afvoeren van een eventuele restinboedel en het terugplaatsen van deuren die u mogelijk door de jaren heen heeft verwijderd om praktische redenen. Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor de grote herstelwerkzaamheden, het ontruimen van de buitenruimte en het reinigen van het pand. Tot slot kunt u er ook voor kiezen de oplevering van het pand aan de verhuurder of makelaar door ons te laten uitvoeren.