Ontruimen van woningen

Voor het ontruimen van woningen kunt u altijd bij ons aankloppen. Wij hebben een jarenlange ervaring in het klaarmaken van woningen voor oplevering. Wanneer een woning ontruimd dient te worden, dan kan dit uiteraard om diverse redenen het geval zijn. Denk aan een overlijden van een dierbare, een verhuizing naar het buitenland of bijvoorbeeld omdat u er eenvoudigweg zelf niet toe in staat bent, bijvoorbeeld om emotionele redenen of gezondheidsproblemen. In alle gevallen gaan wij met respect te werk, zodat wij u een aangename dienstverlening kunnen bieden met een eindresultaat naar wens. Uiteraard kunnen wij, indien nodig en gewenst, ook de buitenruimte volledig ontruimen.

excellent-movers-banner-small-offerte-2

Wat voor ontruimginen verzorgen wij?

Excellent Movers biedt u een zeer ruim aanbod aan diensten met betrekking tot het ontruimen van woningen. Voor de meest uiteenlopende kleine en grotere werkzaamheden staan wij graag voor u klaar. Hierbij valt te denken aan het uitvoeren van kleine herstelwerkzaamheden, als het dichten van gaatjes, het verwijderen van spijkers, pluggen en schroeven, het weghalen van vloer- en raambekleding en het afvoeren van eventuele restboedel. Zijn er in de tijd dat de woning werd bewoond deuren verwijderd om praktische redenen? In de meeste gevallen is het verplicht deze deuren weer te plaatsen voor het definitieve vertrek uit de woning. Ook deze werkzaamheden voeren wij graag voor u uit.

Uw gehele woning weer in perfecte staat!

Het kan natuurlijk zijn dat het verwijderen van een paar spijkers en schroeven of het verwijderen van raam- en vloerbedekking onvoldoende is. Wanneer u zelf niets meer aan de woning wilt doen voor de oplevering aan de verhuurder of makelaar, dan is het wellicht nodig ook grotere werkzaamheden te laten uitvoeren. In de meeste gevallen is het bijvoorbeeld wel gewenst wanneer het pand schoon of bezemschoon wordt opgeleverd. Uiteraard kunnen wij u ook de zorg van grotere kluswerkzaamheden uit handen nemen, waaronder de grote schoonmaak van het pand, en eventueel ook de buitenruimte.
excellent-movers-ban-ontruimingen-small

Onze jarenlange ervaringen in ontruimingen

Na jaren ervaring mogen wij onszelf toch wel vakkundig noemen, ook als het gaat om het ontruimen van woningen. Wilt u het ontruimen van een woning overlaten aan professionals? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag op vrijblijvende basis wat wij voor u kunnen betekenen. Wij horen graag wat u van ons verwacht, zodat wij u kunnen vertellen in hoeverre wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen, en tegen welke prijs natuurlijk. Wij passen onze dienstverlening zoveel mogelijk aan op uw wensen, eisen en verwachtingen, tegen een scherpe prijs. Uiteraard bent u altijd vrij een offerte aan te vragen, zonder verdere verplichtingen.