Uw piano/vleugel op de juiste manier verhuist! Dat doen de mannen van Excellent Movers.

Piano- en vleugelverhuizingen

Piano- en vleugelverhuizingen behoren altijd op professionele wijze te worden geregeld. Dergelijke instrumenten zijn kwetsbaar en moeten met de grootste zorg van A naar B worden verplaatst, of het nu gaat om een interne verhuizing van het instrument of om een verhuizing van het ene adres naar het andere. In alle gevallen dient de juiste zorg besteed te worden aan het verkassen van de piano of de vleugel. Excellent Movers heeft door de jaren heen een ruime ervaring opgebouwd met het verplaatsen en verhuizen van piano’s en vleugels. Wij kunnen u met een passende service van dienst zijn wanneer uw piano of vleugel verhuisd moet worden.

excellent-movers-ban-pianoverhuizen-2

Vrijblijvende offerte

Uw speciale verhuizing door ons geregeld!

Als ervaren verhuisbedrijf gaan wij altijd met respect met uw goederen om. Piano’s en vleugels hebben vaak een grote emotionele waarde, en zijn ook zeker niet goedkoop in de aanschaf. U kunt er altijd op rekenen dat wij met het volle respect met uw dierbare instrument omgaan. Wij zorgen ervoor dat uw piano of vleugel op de nieuwe bestemming aankomt in precies dezelfde staat als deze was bij het verlaten van de vorige locatie. Uiteraard zorgen wij voor het juiste vervoer wanneer het instrument extern verhuisd dient te worden. Wij nemen u dan ook alle zorgen uit handen, op professionele wijze, en tegen een aantrekkelijk tarief.

Uw verhuizing binnenshuis realiseren wij ook voor u

Wilt u uw piano of vleugel van de ene ruimte in huis naar de andere laten verplaatsen, of van boven naar beneden of andersom? Dit regelen wij uiteraard graag voor u. Wilt u de piano of vleugel van het ene adres naar het andere laten vervoeren door een professioneel verhuisbedrijf? Ook dan staan wij graag tot uw dienst. Of het nu om een interne of externe verhuizing gaat; wij zorgen voor een oplossing op maat. Wij zorgen voor het juiste transport, waarbij wij uw instrument goed beschermen, en plaatsen het instrument op de plaats waar u het wilt hebben. Uiteraard bespreken wij het hele plan vooraf met u, zodat wij zeker zijn dat alles voor u volgens wens verloopt.

Het verhuizen van een groot instrument, als een piano of vleugel, is een hele taak. Uiteraard heeft u daarbij vaak ook nog te maken met de emotionele waarde van het instrument. De risico’s kunnen u benauwen en dit hoeft niet nodig te zijn. Wij verzekeren u dat wij de verhuizing van uw instrument goed en vertrouwd laten verlopen. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Vrijblijvende offerte

Wij zijn de excellent in het verhuizen van uw piano/vleugel

Tijdens uw verhuizing gaan wij als volgt te werk;

Wij zorgen ervoor dat alles goed wordt ingepakt.

Wij verhuizen uw spullen met uiterste zorg!

Wij bezorgen uw spullen veilig en onbeschadigd

Vrijblijvende offerte

Of wilt u snel meer informatie?