Seniorenverhuizingen

Seniorenverhuizingen behoren tot de dienstverlening van Excellent Movers. Dit wil zeggen dat wij graag klaar staan voor het verzorgen van diverse werkzaamheden die voorkomen bij een verhuizing, maar het betekent ook dat u altijd op onze service kan rekenen wanneer u de hele verhuizing uit wilt besteden. Bij een seniorenverhuizing komt heel wat kijken en in de meeste gevallen is de bewoner, of bewoners, van het pand niet meer in staat om zelf werkzaamheden te verrichten voor, tijdens en na de verhuizing. Wij nemen deze zorg graag volledig uit handen, op een manier die voor de bewoner(s) wenselijk is.

excellent-movers-banner-small-offerte-2

Wij zorgen dat uw verhuizing perfect verloopt!

Een seniorenverhuizing is in de meeste gevallen niet eenvoudig. Vaak zijn er toch zeer waardevolle spullen aanwezig die met de grootste zorg moeten worden overgebracht naar het nieuwe pand. Daarnaast is het natuurlijk zo dat het verhuizen op oudere leeftijd lang niet altijd een vrijwillige keuze is. Wanneer iemand naar een verzorgtehuis moet verhuizen, dan is het in de meeste gevallen nodig een aanzienlijk deel van de inboedel achter te laten, eenvoudigweg omdat de nieuwe kamer of aanleunwoning te klein is om voor alle meubelen een goede plek te vinden. Het kan heel pijnlijk zijn om afstand te doen van de restboedel. Ook hierin kunnen wij een goede service bieden. Wanneer er een restboedel is, dan kunnen wij deze uit de woning verwijderen en afvoeren. Dit is mogelijk wanneer de eigenaar van de restboedel niet aanwezig is, zodat veel leed kan worden bespaard.

Volledige verzorging van de verhuizing

Een seniorenverhuizing kan van begin tot eind door ons worden verzorgd. Indien nodig kunnen wij een service aanbieden waarbij de verhuisdozen worden gevuld, de complete inboedel wordt vervoerd en de verhuisdozen weer worden uitgepakt. Wij zorgen er graag voor dat de betreffende persoon zich direct thuis voelt in de nieuwe woning. Het kan zijn dat het nodig is enkele elektronica aan te sluiten of zwaardere objecten naar een bovenverdieping te tillen. Kortom, er komt een zee aan werkzaamheden voorbij bij seniorenverhuizingen. Wij zetten ons volledig in om de verhuizing zo eenvoudig en soepel mogelijk te laten verlopen. De voorkomende werkzaamheden zijn dan ook bespreekbaar en kunnen in de offerte worden opgenomen.

excellent-movers-ban-seniorenverhuizingen-small

Wij staan altijd voor u klaar

Excellent Movers heeft een ruime ervaring met seniorenverhuizingen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat juist de seniorenverhuizingen geheel naar wens verlopen, zeker met het oog op de emoties die voorkomen bij de verhuizing. Wij handelen met respect voor de inboedel, en met respect voor de bewoner(s). Uiteraard gaan wij graag met u in gesprek om de seniorenverhuizing door te nemen en een eventueel plan op te stellen. Natuurlijk bent u altijd welkom om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Wij staan altijd graag voor u klaar.