De tarieven van Excellent Movers,

Hartelijk dank voor uw interesse in onze verhuisservice. Onderstaand vind u een overzicht van onze tarieven. De tarieven starten vanaf het moment dat wij bij u aankomen en eindigen vanaf het moment dat wij bij u vertrekken.

 

.

Verhuizer

€ 26,00 per uur

Profiteer van onze voordelige verhuizers! Onze verhuizers staan altijd klaar voor iedere klus.

Vraag offerte aan

Verhuiswagen 20m³ – Halve dag (max 4 uur)

€ 95,00

Verhuiswagen nodig voor een kleine verhuizing? Dan kunt u voor maximaal 4 uur gebruik maken van onze 20 m³ verhuiswagen.
KM-vergoeding : €0,35 p/km

Vraag offerte aan

Verhuiswagen 20m³ – Hele dag (max 8 uur)

€ 125,00

Een hele dag bezig met een verhuizing? Onze verhuiswagen is ook beschikbaar voor een gehele dag!
KM-vergoeding : €0,35 p/km

Vraag offerte aan

Verhuiswagen 40m³ – Halve dag (max 4 uur)

€ 175,00

Grote meubels of veel goederen, voor dit soort grote verhuizingen hebben wij voor u onze 40 m³ verhuiswagen klaar staan!
KM-vergoeding : €0,65 p/km

Vraag offerte aan

Verhuiswagen 40m³ – Hele dag (max 8 uur)

€ 250,00

Grote meubels of veel goederen, voor dit soort grote verhuizingen hebben wij voor u onze 40 m³ verhuiswagen klaar staan!
KM-vergoeding : €0,65 p/km

Vraag offerte aan

Verhuislift

€ 60,00 per uur

Flat, appartement of hoogbouw maar geen lift aanwezig? Dan hebben wij voor u een verhuislift klaar staan!

Vraag offerte aan

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% btw. Tarieven starten vanaf het moment dat wij arriveren op het startadres en eindigen op het moment dat wij vertrekken. Vooraf aan uw verhuizing wordt een vast voorrijkosten bedrag berekend voor het heen en terug rijden van uw verhuizing naar kantoor toe. De hoogte van de voorrijkosten wordt berekend aan de hand van de afstand tussen uw woning en onze dichtstbijzijnde vestiging.

Verhuismaterialen:

Bij alle verhuizingen zijn standaard professionele verhuismaterialen aanwezig, zoals verhuisdekens, meubelrollers, steekwagen, spanbanden en gereedschapskoffer.

Overuren:

Overuren worden berekend na 8 werkuren en bedragen 150% van de uurtarief van de verhuizers. Wij adviseren altijd om uw verhuizing ruim in te schatten met voldoende verhuizers en een ruime verhuiswagen. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een verhuispaket, neem dan contact met ons op. Onze team kan u adviseren over de beste mogelijkheden voor uw specifiek verhuizing.

Handyman Service

Als extra service kunnen wij diverse werkzaamheden voor, tijdens en na de verhuizing voor u uitvoeren. Denk hierbij aan het (de)monteren van kledingkasten, bedden, gordijnrails, etc. Ook het ophangen van schilderijen of het aansluiten van televisie, wasmachine of wasdroger kunt u aan ons overlaten. Onze Handyman service heeft de juiste materialen en gereedschappen om elke klus te kunnen uitvoeren.

Voordelig opslagruimte huren

Gaat u uw woning verbouwen? Is deze nog niet opgeleverd? Of ruimt u vast wat ruimtes op om uw woning verkoop-klaar te maken? Gaat u tijdelijk in het buitenland wonen? Bij ons kunt u elke kant op. De combinatie van verhuisbedrijf + opslagbedrijf creëert veel mogelijkheden voor u. Wij geven u een aantal opties aan en in overleg met u kunnen wij zeker ook maatwerk bieden.

Enkele meubelstukken opslaan; Zo kunt u bijvoorbeeld alleen uw;  piano, vleugel of antieke kast opslaan, onder de beste condities. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Full-Opslag-Service; Wij nemen uw gehele verhuizing uithanden van inladen (inclusief demonteren), opslaan en vervolgens uitladen (+ monteren).

Doe-het-zelf-opslag vanaf uw voordeur; Wij plaatsen een speciale wagen voor uw voordeur met daarin de opslagkist(en). Iedere kist is standaard met 10 schone verhuisdekens voorzien, waarmee u uw goederen kunt verpakken. U laadt dan zelf met bijvoorbeeld vrienden, familie en kennissen (of extern bedrijf) uw inboedel in de kisten. De kist zal in onze loods uit de wagen gehaald worden en in de speciale inboedelopslag geplaatst worden.

Doe-het-zelf-opslag met eigen vervoer; Zelf de goederen met eigen vervoer komen aanleveren? U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons opslagruimte in Den Haag. Wij hebben voor u een speciale sluis waar u overdekt en direct vanuit uw wagen de goederen in de kist kunt plaatsen. Dus geen lange loopafstanden door gangen en liften.  Iedere kist is  standaard met 10 schone verhuisdekens voorzien, waarmee u uw goederen kunt verpakken. Nadat u klaar bent sluiten wij de kist en verplaatsen wij deze  naar de beveiligde en verwarmde inboedelloods.

Speciaal inpakwerk; Wij kunnen op verzoek enkele kwetsbare items (of gehele inboedel) speciaal door ons team laten inpakken.