excellent-movers-banner-small-offerte-2

Tarieven van Excellent Movers

Hartelijk dank voor uw interesse in onze verhuisservice. Onderstaand vind u een overzicht van onze tarieven. De tarieven starten vanaf het moment dat wij bij u aankomen en eindigen vanaf het moment dat wij bij u vertrekken.

 

excellent-movers-icons_01

Verhuizer – € 26,00 p/u

Profiteer van onze voordelige verhuizers! Onze verhuizers staan altijd klaar voor iedere klus.

 


 

excellent-movers-icons_04

Verhuiswagen 20m³ – Halve dag (max 4 uur) – € 95,00

Verhuiswagen nodig voor een kleine verhuizing? Dan kunt u voor maximaal 4 uur gebruik maken van onze 20 m³ verhuiswagen.
KM-vergoeding : €0,45 p/km


 

excellent-movers-icons_04

Verhuiswagen 20m³ – Hele dag (max 8 uur) – € 125,00

Een hele dag bezig met een verhuizing? Onze verhuiswagen is ook beschikbaar voor een gehele dag!
KM-vergoeding : €0,45 p/km


 

excellent-movers-icons_06

Verhuiswagen 40m³ – Halve dag (max 4 uur) – € 185,00

Grote meubels of veel goederen, voor dit soort grote verhuizingen hebben wij voor u onze 40 m³ verhuiswagen klaar staan!
KM-vergoeding : €0,65 p/km


 

excellent-movers-icons_06

Verhuiswagen 40m³ – Hele dag (max 8 uur) – € 250,00

Grote meubels of veel goederen, voor dit soort grote verhuizingen hebben wij voor u onze 40 m³ verhuiswagen klaar staan!
KM-vergoeding : €0,65 p/km


 

excellent-movers-icons_02

Verhuislift – € 60,00 p/u

Flat, appartement of hoogbouw maar geen lift aanwezig? Dan hebben wij voor u een verhuislift klaar staan!


 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% btw. Tarieven starten vanaf het moment dat wij arriveren op het startadres en eindigen op het moment dat wij vertrekken. Vooraf aan uw verhuizing wordt een vast voorrijkosten bedrag berekend voor het heen en terug rijden van uw verhuizing naar kantoor toe. De hoogte van de voorrijkosten wordt berekend aan de hand van de afstand tussen uw woning en onze dichtstbijzijnde vestiging.

Verhuismaterialen:

Bij alle verhuizingen zijn standaard professionele verhuismaterialen aanwezig, zoals verhuisdekens, meubelrollers, steekwagen, spanbanden en gereedschapskoffer.

Overuren:

Overuren worden berekend na 8 werkuren en bedragen 150% van de uurtarief van de verhuizers. Wij adviseren altijd om uw verhuizing ruim in te schatten met voldoende verhuizers en een ruime verhuiswagen. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een verhuispaket, neem dan contact met ons op. Onze team kan u adviseren over de beste mogelijkheden voor uw specifiek verhuizing.

Handyman Service

Als extra service kunnen wij diverse werkzaamheden voor, tijdens en na de verhuizing voor u uitvoeren. Denk hierbij aan het (de)monteren van kledingkasten, bedden, gordijnrails, etc. Ook het ophangen van schilderijen of het aansluiten van televisie, wasmachine of wasdroger kunt u aan ons overlaten. Onze Handyman service heeft de juiste materialen en gereedschappen om elke klus te kunnen uitvoeren.

Contact

Neem snel contact met ons op per e-mail (info@excellentmovers.nl), telefonisch of ga naar onze online-offerte aanvraag. Graag ontvangen wij van u specifieke informatie met betrekking tot de verrichte werkzaamheden om zo tot een nauwkeurig mogelijke schatting van de totale kosten te komen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u een prijsindicatie te geven en om uw verdere vragen en wensen te bespreken.