Bedrijfsverhuizingen

Bedrijfsverhuizingen moeten van A tot Z tot in het detail goed worden ongepland. Wanneer dit niet het geval is, dan kan dit de onderneming veel schade opleveren en dat is uiteraard niet gewenst. Het is heel lastig om een bedrijfsverhuizing goed te regelen, zeker wanneer het gaat om een grotere onderneming. Alles moet goed geregeld worden, van het nauwkeurig en georganiseerd vervoeren van de archieven en administratie tot het veilig vervoeren van alle elektronica. Wanneer u zeker wilt zijn dat uw bedrijfsverhuizing snel, veilig en efficiƫnt verloopt, kunt u ervoor kiezen deze belangrijke verhuizing te laten regelen door Excellent Movers. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Van grote projecten tot maatwerk verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen kunnen worden gezien als maatwerk verhuizingen. U bepaalt zelf welke zorgen wij u uit handen nemen en welke niet. Wij kunnen de hele verhuizing voor u regelen, maar ook slechts enkele processen voor u verzorgen. Vooraf aan de bedrijfsverhuizing wordt nauwkeurig besproken hoe de verhuizing dient te verlopen, zodat wij kunnen werken aan de hand van een draaiboek. Zo bent u zeker dat u de dienstverlening ontvangt die u verwacht, en zijn wij zeker dat wij u volledig naar wens van dienst zijn. De bedrijfsverhuizing heeft heel wat voeten in de aarde en het is goed om vooraf te zorgen voor een helder plan, zodat er geen onnodige misverstanden ontstaan die veel tijd kosten. Wij werken graag met u samen om dit plan op te stellen.

excellent-movers-banner-small-offerte-4

Wij zorgen voor het gewenste resultaat

Tijd is geld, zeker in deze tijd. Als er iets is dat u niet wilt, dan is het wel tijd verliezen aan de verhuizing van de onderneming. Uiteraard is het altijd nodig om tijd te reserveren voor deze verhuizing. De hele inboedel moet immers verhuizen van A naar B. Echter, als u de verhuizing laat verzorgen door Excellent Movers, dan bent u zeker dat u niet onnodig meer tijd verliest. Wij zorgen ervoor dat de bedrijfsverhuizing snel en efficiƫnt verloopt, zonder kostbaar tijdverlies. U kunt snel weer aan de slag vanuit de nieuwe locatie en de bedrijfsverhuizing zal zorgeloos en moeiteloos verlopen, voor het management, de binnendienst en de buitendienst. Bij iedere bedrijfsverhuizing houden wij optimaal rekening met alle personeelsleden van de onderneming, en ook zeker met de klanten van de onderneming.

Excellent Movers, uw partij in bedrijfsverhuizingen!

Uw bedrijfsverhuizing hoeft geen onnodige stress en hectiek op te leveren. Onze ervaring is voor u een garantie dat de bedrijfsverhuizing van begin tot einde snel en professioneel zal verlopen. Uiteraard voorzien wij u graag vrijblijvend van meer informatie en advies. Tevens kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen, zodat u alles helder op papier heeft. U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan graag voor u klaar.