excellent-movers-banners-small-bespaar-tot-wel

Specialist in interne verhuizingen!

Vaak wordt de organisatie van een interne verhuizing onderschat, waardoor deze verhuizing meer tijd in beslag neemt dan eigenlijk nodig is. Bij een interne verhuizing kan het gaat om het verhuizen van de complete inboedel naar een hoger of lager gelegen verdieping, naar een andere ruimte op dezelfde etage of om het verwisselen en verplaatsen van werkruimten binnen een bedrijfspand. In alle gevallen wordt er veel organisatie geëist om alles goed te laten verlopen, zonder dat het werk te lang moet worden stilgelegd. Excellent Movers heeft een ruime ervaring met het verzorgen van diverse interne verhuizingen. U kunt altijd bij ons terecht wanneer u de zorgen van een interne verhuizing bij een professioneel bedrijf wilt onderbrengen.

De verhuizing zorgvuldig gepland en uitgevoerd

Voert u uw bedrijf vanuit een bedrijvencomplex en wilt u binnen dit complex uw complete onderneming verhuizen naar een andere ruimte op dezelfde etage, of naar een ruimte op een andere etage? Dan heeft u niet alleen te maken met de organisatie van deze interne verhuizing, maar u moet ook rekening houden met de andere ondernemingen die in het complex huizen. Dit betekent dat u niet teveel hinder mag veroorzaken, dat u de geluidsoverlast minimaal dient te houden en dat u de klanten van andere ondernemingen niet tot last mag zijn door uw inboedel als tussenstation in een wachtruimte te plaatsen. Kortom, u moet rekening houden met uw eigen wensen en eisen, maar ook met de wensen en eisen van de andere ondernemers binnen het pand. Excellent Movers kan voor u een goed plan opstellen om de hinder en overlast voor alle partijen optimaal te beperken. De interne verhuizing is op korte termijn geregeld, zodat iedereen in het gebouw weer snel tevreden is.

excellent-movers-ban-interneverhuizingen-small

Ons team van verhuizers staat klaar voor u!

Heeft u een vrijstaand bedrijfspand en wilt u de indeling veranderen? Ook deze interne verhuizing kan veel tijd kosten wanneer de organisatie niet optimaal is. Wilt u bijvoorbeeld de kantoorruimte verwisselen met de werkvloer, wilt u een zijdeur gaan gebruiken als hoofdingang of wilt u het kantoor voor administratie wisselen met het kantoor voor personeelszaken? Of u nu twee ruimten met elkaar wilt wisselen of iedere werkplek een andere locatie wilt geven binnen het pand; een goede organisatie is altijd nodig. Overzicht is belangrijk, zeker omdat het papierwerk van een werkplek niet verwisseld mag worden met het papierwerk van een andere werkplek. Voor dergelijke interne verhuizingen is een effectieve en efficiënte planning nodig. Wij verzorgen deze graag voor u. Uiteraard kunnen wij de complete interne verhuizing voor u verzorgen wanneer u dit wenst.