Ontruimingen

Het ontruimen van kantoorpanden of bedrijfsruimten behoort tot de dienstverlening van Excellent Movers. Wij hebben ons op de eerste plaats gespecialiseerd in de meest uiteenlopende verhuizingen voor particulieren en ondernemingen, als studentenverhuizingen, interne verhuizingen, seniorenverhuizingen, bedrijfsverhuizingen en reguliere verhuizingen. Daarnaast hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met diverse overige services, waaronder ook het ontruimen van kantoorpanden en bedrijfsruimten. Het ontruimen van dergelijke panden en ruimten kan natuurlijk om diverse redenen nodig zijn. Denk aan een faillissement of bijvoorbeeld aan het leegruimen van het oude pand nadat u het nieuwe pand betrokken heeft. Wij staan altijd graag voor u klaar met de juiste service.

excellent-movers-ban-kantoorontruimingen-small

Uw bedrijfspand helemaal ontruimd

Bij het ontruimen van bedrijfspanden en –ruimten kunnen wij de betreffende ruimte(n) zo leeg maken als u het wenst. Wij kunnen uitsluitend ter plaatse komen voor het verwijderen van de vloer- en raambedekking en het afvoeren van de restboedel, maar wij kunnen u ook een zeer complete dienstverlening bieden, waarbij wij zorgen voor een compleet lege ruimte, een goede schoonmaak en, indien gewenst, zelfs de oplevering aan de makelaar of verhuurder voor u verzorgen. Voor ons is het vooral belangrijk dat de dienstverlening goed past bij uw verwachtingen. Om dit goed te kunnen realiseren, bespreken wij graag met u wat nodig is. Zo kunnen wij onze dienstverlening aanpassen aan uw wensen en eisen, zodat u zeker bent van een fijne service op maat.

Bedrijfsontruimingen zijn geen probleem voor Excellent Movers

Wanneer het gaat om het ontruimen van kantoorpanden en bedrijfsruimten, dan komen er veel verschillende werkzaamheden voor. Denk aan het verwijderen en afvoeren van de achtergebleven inboedel, het verwijderen van schroeven, spijkers en het dichten van de gaten, het verwijderen en afvoeren van de vloerbedekking en de raambedekking en het bezemschoon opleveren. Wij kunnen de dienstverlening beperken of verder uitbreiden naar wens. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook zorgen voor een grote schoonmaak, het ontruimen van buitenruimte(n), het uitvoeren van grotere herstelwerkzaamheden en het opleveren van het pand of de betreffende ruimte. U bepaalt zelf in hoeverre u gebruik maakt van onze zeer complete dienstverlening. Op basis van uw persoonlijke wensen en eisen kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen.