Projectverhuizingen geen probleem voor ons

Projectverhuizingen behoren tot de meest lastige verhuizingen en daarom is het ook belangrijk dat iedere projectverhuizing wordt uitgevoerd volgens een professioneel plan dat een efficiƫnte verhuizing garandeert. Bij een projectverhuizing kan het zijn dat bijvoorbeeld complete productie- of machineruimten, kantoren of deelkantoren, werkplaatsen of opslagruimten moeten worden verhuisd zonder dat er overlast ontstaat voor de andere afdelingen, en zonder dat de productie of dienstverlening (te lang) stil komt te liggen. Soms is een onderbreking van de werkzaamheden niet te voorkomen, maar met een juiste planning kan deze periode wel worden geminimaliseerd. Hier werken wij graag aan mee, met een professionele dienstverlening op maat.

voordeel-verhuizers-banner-small-offerte-4

Geen project dat wij niet aankunnen

Een projectverhuizing kan behoorlijk veel hinder veroorzaken. Deze hinder en overlast zijn tot het minimale te beperken met een goede planning, een vaste structuur en de juiste aanpak. Excellent Movers heeft zich onder meer gespecialiseerd in projectverhuizingen. Hierdoor weten wij precies wat nodig is om een projectverhuizing in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat eventuele onderbrekingen van de kortst mogelijke duur zijn. Een projectverhuizing kan zowel intern als extern worden uitgevoerd. In beide gevallen zijn wij in staat u een passende dienstverlening te bieden die past bij wat u nodig heeft. Uiteraard zorgen wij voor de juiste middelen en de beste medewerkers om de projectverhuizing goed en volledig naar wens af te ronden.

Uw project staat centraal bij Excellent Movers

Als professioneel verhuisbedrijf zetten wij de klant centraal. Geen verhuizing is hetzelfde en iedere verhuizing vereist een andere aanpak. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de verhuizing voor u naar wens verloopt. Kortom, wij zetten ons voortdurend in om een service op maat te bieden, tegen een juiste prijs. Bij een projectverhuizing zetten wij onze kennis en vaardigheden in op basis van uw wensen en eisen. Door deze factoren met elkaar te verbinden kunnen wij altijd zorgen voor een 100% klanttevredenheid. U kunt dit zelf ervaren wanneer u alle zorgen betreffende de projectverhuizing aan onze gedreven medewerkers overlaat. U kunt kiezen voor een zeer complete dienstverlening, waarbij wij de hele projectverhuizing van A tot Z voor u verzorgen, maar u bent ook vrij om bepaalde taken zelf op u te nemen en onze dienstverlening te beperken.