5 eenvoudige manieren om het gevoel van vallen binnenshuis te brengen

Een tafel in boerderijstijl is ingericht om het gevoel van de herfst over te brengen.

Ben jij een fervent herfstfan? Verfraai de binnenkant van je huis met wat seizoensgeest. Er zijn zoveel manieren om herfstelementen in je huis te brengen zonder alle gangpaden in je plaatselijke ambachtelijke winkel op te ruimen. Hier zijn vijf manieren waarop je het gevoel van vallen direct in huis kunt halen.

1. Breid je herfstkleurenpalet uit

De herfst hoeft zich niet een weg naar uw huis te banen door middel van krachtige, gedurfde kleuren. Het herfstpalet is tot zoveel meer in staat dan oranje, geel, rood en bruin. Alle kleuren die overvloed en warmte belichamen, kunnen gezellige herfstgevoelens in je huis uitnodigen.

Denk aan natuurlijke elementen zoals zalm, kaneel, olijven, rozen, amandelen, tarwe en honing. Overweeg om zacht bestofte blauwen, oranje en gele tinten in je herfstdecor te implementeren. Als je een neutrale kleurenliefhebber bent of wilt dat het seizoensgebonden decor naadloos aansluit bij elke esthetiek – en in het volgende seizoen – overweeg dan een wit en goud kleurenschema.

2. Verhoog je pompoen- en kalebasspel

Punch up je pompoenspel verder dan alleen het plaatsen van een paar hier en daar. Als je op zoek bent naar een vintage vibe, probeer ze dan wit te wassen of te verontrusten. Kleed ze aan door juwelen, confetti of linten toe te voegen. Je kunt ze ook veranderen in een huisnummerweergave of er letters op aanbrengen om seizoenswoorden te spellen.

Als vetplanten jouw stijl zijn, maak dan een pompoen sappige plantenbak. Niet geobsedeerd door pompoenen? Gebruik appels en maïsschillen, een mand met appels, laarzen gevuld met maïsschillen of gedroogde sinaasappels om kleine displays te maken.

3. Haal stukjes van het buitenleven in huis

Klaar om letterlijk het buitenleven in huis te halen? Neem gedroogde takken, dennenappels, eikels en berkenhout op in seizoensgebonden middelpunten en scènes. Geweien kunnen een rustiek statement maken dat seizoensgebonden is en groenblijvend, net als faux vogelveren. Mason potten en geweven manden zijn ook organisatorisch en on-thema met de herfst.

Lees ook:   10 manieren om kleur toe te voegen aan uw badkamerontwerp

Geef je de voorkeur aan meer een glamoureuze esthetiek? Voeg goud toe aan je decoratieve elementen. Als je een houten pallet in handen kunt krijgen en je bent niet bang om een penseel te hanteren, probeer dan je eigen aangepaste ontwerp te maken met een herfstflair.

4. Omarm de bloemen en fauna van de herfst

De natuur is het hart van de herfst, dus het zou een hoofdrol moeten spelen in je herfstesthetiek. Stop een paar populaire herfstbloemen, zoals chrysanten of zonnebloemen, in een doe-het-zelf kalebasvaas of een mand met herfstthema. Als je bloemen als hoofdevenement wilt laten zien, rijg je er een paar op een open fotolijst voor een frisse neus.

Geen bloemenliefhebber? Doe een bundel katoen of tarwe in een vaas. Als je iets wilt om het hele jaar door te bewaren, ga dan voor de tarwe. Het toevoegen van vleugjes decoratieve boswezens hier en daar zal ook je buiten-ante verhogen door je ruimte te laten aanvoelen als leven. Voeg plaids, flanel en nepbont toe om de look samen te binden.

5. Fleur de boel op met een herfstaroma

Laten we eerlijk zijn, kaarsen zijn geweldig, ongeacht de tijd van het jaar. Je hebt het visuele onder de knie, dus nu is het tijd om je seizoensgebonden sfeer compleet te maken door wat herfstgeurkaarsen aan te steken. Voel je vrij om een beetje te experimenteren en geuren te combineren zoals je wilt. Misschien vind je een steunpilaar aroma waar je van houdt in het proces. Hier zijn een paar herfstkaarsgeuren om je mee te beginnen.

  • Gekruide appels
  • Appelwijn
  • Pompoenkruid
  • Kaneel
  • Esdoorn
  • Karamel

Waar het op neer komt

Er zijn geen grenzen als het gaat om het brengen van het gevoel van val in je huis Hoe lang je besluit om je herfstdecoraties buiten te houden, is aan jou. En vergeet niet dat het nooit te laat is om het herfstseizoen te vieren.

Lees ook:   Eenvoudige ideeën voor het decoreren van de keukenmuur