Back-to-School Huiswerkruimtes en studiekamerideeën waar je dol op zult zijn

Thuiskantoor met computerbureau in modern gebouw, Keulen, NRW, Duitsland

Thuiskantoor met computerbureau in modern gebouw, Keulen, NRW, Duitsland

Westend61/ Getty Afbeeldingen

Als je moeite hebt om je kinderen huiswerk te laten maken, bekijk dan deze coole ideeën voor studiekamers. Misschien is alles wat je nodig hebt om de studiegewoonten van je kind een kickstart te geven een verandering van omgeving! Een huiswerkruimte terug naar school die stil is voor focus, kleurrijk voor inspiratie en georganiseerd om afleiding te verminderen, zou huiswerktijd voor de meeste kinderen een plezier maken. Ongeacht de grootte van de ruimte of kamer, u kunt een geweldige en betaalbare huiswerkruimte voor kinderen creëren. Het beste van alles is dat Pottery Barn Kids en PBteen in juli een maand lang een verkoop houden om je te helpen de coolste huiswerkplekken ooit te creëren. En onthoud dat alleen omdat ze jong zijn, niet betekent dat je stijl moet opofferen. Het is tenslotte jouw huis.

1. Kleur: Behang of schilder een muur of de plankopeningen in een gedurfde en verkwikkende kleur.

2. Meubilair: Een klein bureau met opbergruimte of een coördinerende archiefkast en een comfortabele stoel zijn essentieel.

3. Verlichting: Zorg voor voldoende sfeer- en taakverlichting.

4. Organisatie: Neem veel organisatie- en opslagopties op, zoals planken, kurkbord, pegboard, cubbies, manden en containers om de ruimte netjes te houden en alles op zijn plaats te houden.

5. Personalisatie: Voeg enkele items toe die persoonlijk zijn voor de stijl van uw kind, zoals items met monogrammen, een favoriete kleur of persoonlijke kunst aan de muur.

Hier is een overzicht van de beste huiswerkbureaus en ideeën voor studiekamers:

bureau

Bongkarn Thanyakij / EyeEm / Getty Afbeeldingen

Modern bureaukantoor met gestapelde boeken en computerlaptop geïsoleerd over witte muurachtergrond thuis

wera Rodsawang / Getty Afbeeldingen

Lege stoel in thuisstudie

Lumina Images / Getty Images

Computer en lampen op bureau

Roberto Westbrook / Getty Images

Een bureau met een laptop in een woonkamer

Linda Raymond / Getty Afbeeldingen

Bijgesneden shot van technologie en een notitieboekje op een bureau in een leeg thuiskantoor gedurende de dag PeopleImages / Getty Afbeeldingen

Vrouw van in de 30 werkt vanuit huis, zit aan bureau in erker, luistert aan de telefoon, laptop op bureau

10.000 uur / Getty Images

Digitaal gegenereerd gezellig en rommelig interieurontwerp met een kleine werkplek, bed en veel rekwisieten voor thuis. De scène werd gerenderd met fotorealistische shaders en verlichting in Autodesk® 3ds Max  met V-Ray Next met wat postproductie toegevoegd.

Bulgac/ Getty Images

Scandinavische stijl werkruimte.

imaginima / Getty Images

Kantoor aan huis

Anchiy / Getty Afbeeldingen

Fotoserie van een digitale kunstenaar die in zijn thuisstudio / kantoor werkt en videopodcast maakt terwijl hij een digitaal schilderij tekent op een digitaal oppervlak / tablet.

visualspace/ Getty Images