De beginnershandleiding voor de beste slimme thermostaten

De producten die hier te zien zijn, zijn onafhankelijk geselecteerd op basis van grondig onderzoek van ons redactieteam. Als u iets koopt via links op onze site, kunnen we een commissie ontvangen.

Onze huizen worden steeds slimmer. Dit bespaart ons niet alleen van kleine taken en kleine problemen, zoals worstelen om te onthouden of we genoeg melk hebben, maar het bespaart ons ook geld. De slimme thermostaat is het lichtend voorbeeld van smart home-technologie. De beste slimme thermostaten helpen ons comfortabeler te leven in onze huizen, energie te besparen en meer geld in onze eigen zakken te houden. Het is een win-win-win.

Maar er zijn tegenwoordig veel thermostaten op de markt en ze lijken allemaal behoorlijk slim. Hoe kies je de juiste voor je huis? Welke toeters en bellen heb je nodig? Is het de moeite waard om meer te betalen voor de top-of-the-line optie? We hadden ook dezelfde vragen en kunnen u nu helpen het veld te verkleinen. We hebben zes van de beste slimme thermostaten vermeld die de moeite waard zijn om te bekijken, plus de functies die ons echt verbaasden. Klaar om slim te worden met deze smart home-technologie? Bekijk onze keuzes hieronder.

Maskot / Getty Afbeeldingen

Ecobee4

De nieuwste generatie Ecobee maakt uw leven gemakkelijker door zijn stembesturing. In feite heeft het een ingebouwde Alexa-luidspreker. Het kan niet alleen de temperatuur aanpassen, maar het kan je ook het weer vertellen, hoe je favoriete team het doet, een grap en meer. De Ecobee is ook niet specifiek voor Amazon. Je kunt het gebruiken met je Google Assistent of Siri. Bovendien is de app een fluitje van een cent om te navigeren.

Lees ook:   Biologische ongediertebestrijding voor de tuin

Afgezien van alle geweldige manieren waarop de Ecobee4 kan integreren met uw andere thuistechnologie, is het belangrijk op te merken dat het op zichzelf een geweldige thermostaat is. Hiermee kunt u sensoren in uw hele huis plaatsen, zodat het de temperatuur gedurende de dag kan meten, waardoor verschillende ruimtes de temperaturen behouden die u wilt op het schema dat u hebt ingesteld. Het geofences ook, wat betekent dat het uw smartphone gebruikt om uw locatie te volgen. Als u het huis verlaat, kan het de temperatuur dienovereenkomstig matigen. En het kan je volgen terwijl je nadert, zodat je thuiskomt in je huis zoals jij het wilt.

Nest Learning Thermostat

Nest was de eerste grote naam in smart home-technologie en is al jaren de go-to in de beste slimme thermostaten. Tegenwoordig geven andere bedrijven hen een run voor hun geld, maar ze zijn nog steeds een solide keuze. De Nest Learning Thermostat bouwt voort op hun sterke nalatenschap. Na een week leert het en past het zich aan uw schema aan, wordt het slimmer en bespaart het u meer energie. Het geofences en werkt ook met Alexa of Google Assistant.

En als je op zoek bent naar een volledig verbonden huis, biedt Nest ook beveiligingscamera’s (Nest Cam) en rook- en koolmonoxidemelders (Nest Protect).

Als je niet het grotere prijskaartje voor het topaanbod van Nest wilt betalen, bekijk dan de Nest Thermostat E. Gebouwd van plastic in plaats van nest’s kenmerkende glas en roestvrij staal, is de prijs lager ingesteld.

Grace Cary / Getty Afbeeldingen

Honeywell Lyric T5

De Lyric T5 wordt vrij regelmatig aangeprezen als de winnaar van de budgetcategorie voor beste slimme thermostaten. En het is niet zo moeilijk om te zien waarom. Het heeft bijna alle toeters en bellen van andere slimme thermostaten voor een fractie van de prijs. De Lyric T5 biedt u totale connectiviteit vanaf uw mobiele apparaten, zodat u hem overal kunt bedienen. Het heeft een flexibele planning van 7 dagen, zodat u het kunt instellen om de hele week met u te werken. Bovendien beschikt het over geofencing-mogelijkheden, slimme waarschuwingen om u te laten weten wanneer u een filterwissel nodig hebt en werkt het met Amazon Echo en Apple HomeKit.

Lees ook:   Uw checklist voor onderhoud van uw voorjaarswoning

Jeffrey Coolidge / Getty Afbeeldingen

Emerson Sensi Touch

De Emerson Sensi Touch is iets eenvoudiger dan veel van de andere thermostaten op deze lijst – en dat kan een goede zaak zijn. De gestroomlijnde functies maken het gemakkelijk te gebruiken. De app maakt het eenvoudig om de temperatuur vanaf elke locatie met wifi te regelen, het werkt met de gebruikelijke verdachten (Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit) en het heeft geofencing-mogelijkheden. Bovendien beschikt het over een groot, gemakkelijk afleesbaar display.

Dat display is het belangrijkste verkoopargument. Het heeft een aantrekkelijke achtergrondverlichtingsfunctie die het gemakkelijker kan maken om te gebruiken bij weinig licht, plus het gloeit bepaalde kleuren tijdens verwarming en koeling om u te laten weten dat het aan het werk is.

Johnson bedient GLAS Slimme Thermostaat

Als u een thermostaat wilt die u helpt een gezonder huis te hebben, is GLAS de moeite van het bekijken waard. Het heeft de basis gedekt – een levendig OLED-scherm en integratie met Alexa, Google Assistant en Microsoft Cortana – plus het biedt bewaking van de luchtkwaliteit. Het meet de relatieve vochtigheid, VOS en CO2-niveaus binnenshuis plus pollen en andere luchtkwikeny indicatoren buiten. Gewapend met die informatie kunt u de slimme circulatie en slimme ventilatie in uw huis aanpassen om uw luchtkwaliteit te beschermen.

De GLAS wordt ook geleverd met een app die je spraakbesturing geeft over je thermostaat vanaf vrijwel elke locatie, het energieverbruik bijhoudt en het eenvoudig maakt om de geïntegreerde slimme planningsfunctie te gebruiken.

Lux Kono Slim

De Lux KONO Slimme Thermostaat lijkt ontworpen voor Freshome-lezers. Voordat we bij de functionaliteit van de thermostaat komen, laten we het hebben over de esthetiek. Niet alleen is de kant-en-klare optie behoorlijk aantrekkelijk met zijn modulaire zwarte roestvrijstalen ontwerp, maar het geeft je ook opties. De secties klikken af, zodat u ze kunt vervangen door nieuwe covers die het beste bij uw stijl passen. Of je nu een trending salie, een natuurlijke houtnerf of een gedurfdere look met mid-century blauw of rood wilt, het kan leveren.

Lees ook:   Hoe u uw gazon kunt strippen

Als slimme thermostaat dekt het de basis af. De app is goed ontworpen. Het heeft geofencing-mogelijkheden. Het integreert met Alexa, Apple HomeKit en Google Assistant. Bovendien is de huidige prijs van de KONO een koopje.

Nu u zes van de beste slimme thermostaten kent, is het een kwestie van kiezen welke de functies en prijs heeft die het beste aansluiten bij uw behoeften. Praat met uw lokale HVAC-dealer over hoe een slimme thermostaat een verschil kan maken in uw maandelijkse verwarmings- en koelingsrekening.