excellent-movers-banner-small-offerte-2

Verhuizen in het binnenland

Als u wilt gaan verhuizen, gewoon in het binnenland, dan staan de ervaren verhuizers van Excellent Movers uiteraard graag voor u klaar. Wij kunnen u de nodige hulp en ondersteuning bieden tijdens het verhuizen van uw goederen, maar wij kunnen ook de complete verhuizing voor u in goede banen leiden. Een verhuizing brengt altijd veel stress en hectiek met zich mee. Door de verhuizing, of een deel van de verhuizing, uit te besteden aan een professioneel verhuisbedrijf, zult u de verhuizing zelf veel aangenamer en rustiger ervaren. Dit verzorgen wij graag voor u, door u een dienstverlening te bieden die goed bij u past.

  • 60% besparen op uw verhuizing
  • Altijd 100% kwaliteitsgarantie
  • Helder, eerlijke communicatie
  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z

De werkzaamheden

Bij een verhuizing komen natuurlijk de meest uiteenlopende werkzaamheden voor. Al uw kleinere goederen moeten worden ingepakt en vervoerd, uw meubelen en andere grotere goederen moeten in en uit de verhuiswagen worden gesjouwd en op veilige wijze naar het nieuwe adres worden vervoerd, en alles moet in de nieuwe woning worden geplaatst op een manier waarop het voor u makkelijk is alles een nieuwe plek in de woning te geven. Er moet veel geregeld worden, ook als het gaat om papierwerk. Het is dan ook geheel niet vreemd dat de verhuizing ervoor zorgt dat u het overzicht verliest. Door u een complete dienstverlening op maat te bieden, kunnen wij ervoor zorgen dat u voortdurend de controle in handen houdt.

excellent-movers-banner-small-profiteerhogekortingen

De verhuizers van Excellent Movers

Excellent Movers werkt met ervaren medewerkers, die zich graag inzetten met al hun kwaliteiten en vaardigheden. Wellicht heeft u het plan van de verhuizing al uitgewerkt. In dat geval nemen wij dit plan van u over en gaan wij volgens dit plan te werk. Uiteraard kunnen wij ook samen met u het plan bekijken en op basis van onze ervaring nog wat praktische wijzigingen doorvoeren. Heeft u nog helemaal geen plan? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Wij onderhouden ook voor de verhuizing goed contact met u, zodat er uiteindelijk een goed georganiseerde verhuizing tot stand kan worden gebracht. Wij houden rekening met uw wensen en eisen, voorzien u van de juiste informatie en deskundig advies, en door deze twee factoren naast elkaar te leggen komen we tot een nauwkeurig plan dat de verhuizing snel en efficiƫnt zal laten verlopen.

  • Bespaar 60% op uw verhuizing!
  • Snelle, handige gediplomeerde verhuizers!
  • Nieuwe, professionele verhuiswagens
  • Beste verhuismaterialen altijd aanwezig!

Wij bieden u graag een service op maat wanneer het gaat om uw verhuizing. Dit betekent dat wij u geen standaard dienstverlening bieden, maar dat wij graag met u samenwerken om tot een passende dienstverlening te komen. Uiteraard hoort hier ook een vrijblijvende offerte bij, welke u altijd kunt aanvragen. Wij bespreken alles tot in de puntjes met u, van de dienstverlening tot en met het kostenplaatje. Zo voorkomen wij dat u voor vervelende verrassingen achteraf komt te staan en kunt u altijd rekenen op een verhuisservice die optimaal bij u past.