Bijzondere speciale verhuizingen

De speciale verhuizingen die wij uitvoeren zijn bijzondere verhuizingen. Het zijn speciale verhuizingen omdat er specifieke aandacht aan besteedt wordt. Het gaat om klanten die geplaatst willen worden op een bijzondere locatie binnen de provincie Noord-Holland, waar de klant een bepaalde afstand tot de plaats van bestemming heeft, of gewoonweg te maken heeft met een bijzondere situatie.

Wij bieden u een scala aan diensten aan, van iedere soort verhuisbedrijf bedrijven tot een enkele verhuizing. Wij organiseren de verhuizingen naar het buitenland en in de regio. Onze dienstverlening omvat:

Verhuizen

Verhuizen door heel Nederland, zowel binnen als naar het buitenland. Inzameling van oud- en nieuw meubilair op afspraak of in overleg met uw transporteur zodat u tijdens het demonteren niet hoeft te wachten. Uitzoeken van de meubels, kasten of andere meubels die meegenomen moeten worden en welke moeten blijven staan of naar de container moeten. Voorbereiden van de verhuizing waaronder het inventariseren van alle meubels, dozen, lampen etc. Experts die alles goed voorbereiden en

Mijn kamer en ik zijn nu al 10 jaar samen. In die tijd heb ik veel gezien, mijzelf en mijn omgeving veranderd.

Ik was 18 toen ik de uitdaging aanvaardde om mijn eerste kamer te verhuizen. Het was niet vreselijk moeilijk om een kamer te vinden, maar er waren wel keuzes te maken! Ik had nooit gedacht dat deze eerste kamerverhuizing zo ingewikkeld zou worden. Er moest een plekje gevonden worden waar ik mijn spullen op kon bergen, er moest eten in huis komen en dan was er natuurlijk nog het onderwerp van Geld!