3 stappen om te beslissen waar te wonen als pasgetrouwden

echtpaar

De realiteit van pasgetrouwden die een nieuwe plek vinden om samen te leven, kan eng zijn, omdat het een ongelooflijk groot aantal factoren omvat. Wanneer je een nieuw huwelijk aan de mix toevoegt, kan het ronduit beangstigend zijn! Beslissen waar te wonen kan een van de moeilijkste beslissingen zijn die je als koppel kunt nemen. Dus zorg ervoor dat je de “Drie C’s” van de pasgetrouwde huizenjacht volgt? Communiceer, compromissen sluiten en werk samen.

1) Communiceer met elkaar

De sleutel tot elke goede relatie is communicatie. Of het nu gaat om het bespreken van wat je wilt eten, hoe je financiën eruit moeten zien of wat je in huis wilt, communicatie is cruciaal. Waar woon je nu en hoe heb je besloten je daar te vestigen? Wat zijn de factoren die voor jou het belangrijkst zijn? Wil je dicht bij je werk wonen? Hoe zal je partner dat weten, tenzij je het hem /haar vertelt? Zorg ervoor dat je een open discussie hebt over hoe je ziet dat je toekomstige huis eruit ziet, leg je partner uit wat je dealbreakers zijn.

2) Compromis

Het is waar een huwelijk om draait. Je zult het niet altijd over alles eens zijn en dat is oké. Misschien wil ik niet naar ‘Real Housewives of Whatever City’ kijken, maar als ik mijn vrouw niet naar realityshows laat kijken waarin volwassen vrouwen naar elkaar schreeuwen en aan elkaars haar trekken, dan is er geen manier waarop ze me zal laten kijken naar de extravagante zombiedoden die zich voordoen in ‘The Walking Dead’. Dus sluiten we een compromis: zij mag naar haar shows kijken en ik naar de mijne, en we hebben allebei het gevoel dat we winnen. Hetzelfde geldt voor de huizenjacht. Kom klaar met een geprioriteerde verlanglijst. Zorg ervoor dat je dealbreakers bovenaan staan en een lijst hebt met dingen waar je bereid bent compromissen over te sluiten. Misschien wil je echt in de buurt van je ouders wonen, maar ben je bereid om dat op te geven voor een kleiner huis.

Lees ook:   verhuislift huren rotterdam

3) Werk samen

Een nog beter idee is om met je partner te gaan zitten en te bespreken hoe je gezin en je droomhuis eruit zouden zien. Werk met hen samen en maak samen een verlanglijstje. Om de juiste plek te vinden om te wonen, moeten jullie allebei samen het huiswerk maken. Als je allebei in een beloopbaar gebied wilt wonen, kijk dan samen op websites zoals WalkScore. U moet waakzaam zijn, zoeken naar sites zoals realtor.com en de vermeldingen die u vindt met elkaar delen.

Als je eenmaal hebt geleerd hoe je kunt communiceren, compromissen kunt sluiten en kunt samenwerken, zal het vinden van de perfecte plek om te wonen veel gemakkelijker zijn. Veel plezier met de huizenjacht!

Gerelateerde artikelen:

  • De 8 vragen die u moet stellen voordat u bij een belangrijke ander intrekt
  • Samen verhuizen? 5 dingen waar je eerst over moet praten
  • Samenwonen? Laat de verhuisdag soepel verlopen
  • De beste verf kiezen voor een stalen deur
  • Waar moet ik wonen? De beste stad voor uw levensstijl vinden
  • Tips om van een kleine stad naar een grote stad te gaan
  • Overweeg uw televisie-opties
  • 10 manieren om een huis voor te bereiden op zomerweer
  • Bent u klaar om naar de buitenwijken te verhuizen?
  • Wat u moet weten voordat u een tiny house bouwt of koopt