Get The Look: 5 thema-oudejaarsavond decorideeën voor uw vakantiefeest

We hopen dat je de producten die we aanbevelen leuk vindt. Voor zover u op de hoogte bent, kan Freshome een deel van de omzet verzamelen via de links op deze pagina.

Het geven van een oudejaarsfeest kan stressvol zijn. Sterker nog, het kan zelfs moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Wij geloven echter dat de gemakkelijkste manier om een feest te beginnen is om het decor rond een thema te bouwen. Met dat in gedachten hebben we je vijf thema-inrichtingsideeën voor oudejaarsavond gebracht om je te helpen je voor te bereiden op de bash van dit jaar. Bekijk ze om te zien welke het beste past bij jouw persoonlijke gevoel voor stijl.

gouden oudejaarsavond decor

1. Ga klassiek met zwart en goud

Er is niets traditioneler – of klassieker – dan een nieuwjaarsaangelegenheid die is uitgedost in zwart en goud. In dit geval draait het trekken van de look allemaal om het creëren van een gevoel van balans in je vermakelijke omgeving. Te veel zwart kan er uiteindelijk somber uitzien, terwijl een overvloed aan goud te overweldigend kan zijn voor het oog.

Om ervoor te zorgen dat je de perfecte balans bereikt, kies je één kleur om een dominante rol te spelen en laat je de andere kleur een accentrol spelen.

zwart en zilver

2. Breng wat glans met zilver

Als veel goud niet jouw ding is, overweeg dan om het dit jaar in te ruilen voor zilver. Zilver is een kleur die sterk genoeg is om het thema op zichzelf te houden, of u kunt mixen en matchen door aanrakingen van andere kleuren toe te voegen. Bij zilver wil je letten op de afwerking. Niet alle zilveren afwerkingen zijn gelijk gemaakt, dus u wilt ervoor zorgen dat u afwerkingen selecteert die overeenkomen.

Lees ook:   Ideeën voor het decoreren van kleine keukens om uw ruimte groter te laten voelen

rosé goud

3. Wees on-trend met roségoud

Roségoud is dit jaar een nieuwkomer op het toneel, maar ineens zien we het overal. Als je dit jaar on-trend wilt zijn met je feest, is roségoud de juiste keuze. Voer gewoon je spel op door al je traditionele oudejaarsavonddecor te vervangen door vergelijkbare versies in deze roze tint en je hebt een leuke en flirterige viering gecreëerd die iedereen het geluk zou hebben om bij te wonen.

eigenzinnigheid

4. Wees niet bang om veel eigenzinnigheid in te brengen

Wie zegt dat oudejaarsavond moet draaien om het in stand houden van aloude tradities? Waarom zou je deze keer het nieuwe jaar niet met veel eigenzinnigheid inluiden door licht te werpen op de hele beproeving? Wanneer u deze route volgt, kunt u het beste inchecken bij kleinere, onafhankelijke retailers in plaats van big-box winkels.

marine oudejaarsavond decor

5. Ga marine voor een onverwachte wending

Als je wilt gaan met een thema dat onverwacht maar toch elegant is, denk er dan aan om je gebruikelijke zwarte oudejaarsavonddecor in te ruilen voor marineversies. Van marine keukenkastjes tot marine accentstoelen, we zien deze donkerblauwe tint steeds populairder worden. Er is geen reden waarom het niet kan worden gecombineerd met goud om een feestthema te creëren dat zich onderscheidt van de massa.