5 Terug naar school organisatie-ideeën voor uw huis

We hopen dat je de producten die we aanbevelen leuk vindt. Voor zover u op de hoogte bent, kan Freshome een deel van de omzet verzamelen via de links op deze pagina.

Het is weer schooltijd en het leven wordt weer hectisch. Wil je het dit jaar anders doen om een deel van de tijdverspillers en stress te voorkomen? Hier zijn vijf back-to-school organisatie-ideeën die u zullen helpen uw huis georganiseerd en soepel te laten verlopen.

1. Creëer een functionele toegangsruimte om spullen op te slaan (en te verbergen)

PC Fotografie / Getty Images

Neem de controle over rommel en chaos direct bij de ingang van je huis, door een ingang te maken die iedereen (en alles) vangt voordat ze te ver naar binnen gaan. Wijs een gebied aan met een bank of stoel voor het verwijderen van vuile schoenen en andere buitenuitrusting zoals regenlaarzen, jassen en paraplu’s.

Voeg veel haken toe om rugzakken en jassen op te hangen. Plaats gelabelde of kleurgecodeerde manden onder de bank voor de kleinere items van elk gezinslid. Door iedereen de gewoonte te geven om al zijn spullen op de toegewezen plek achter te laten, wordt het verlaten van het huis de volgende ochtend een beetje soepeler.

2. Maak een aangewezen ontbijt- en snackstation voor kinderen

Jacek Kadaj / Getty Afbeeldingen

Dus je bent erin geslaagd om de kinderen netter te maken door hun spullen ergens weg te zetten waar ze ze weer kunnen vinden. Maar nu hebben ze honger en verplaatst de chaos zich naar de keuken. Waarom niet een plek in de keuken aanwijzen voor hun naschoolse snacks, ochtendontbijt en lunches?

Lees ook:   30 kamerhoge ramen die interieurs overspoelen met natuurlijk licht

Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kan het zo eenvoudig zijn als de onderste lade van een kast tot een volledige bijkeuken of kastgedeelte, compleet met een minikoelkast voor drankjes. Kies indien mogelijk een plek die niet in de weg staat tijdens het koken of afwassen. Bewaar kommen, keukengerei en lunchboxen in een lager gelegen gebied dat gemakkelijk te bereiken is voor jongere kinderen. En houd het gevuld met hun favoriete gezonde ontbijtgranen, snacks en drankjes.

3. Richt een huiswerkplek in de keuken in

onurdongel / Getty Images

Voor de ultieme huiswerkruimte, bekijk Freshome’s 30 huiswerkruimtes terug naar school. Maar de keuken is het hart van het huis en ook een geweldige ruimte om een kleine huiswerkplek in te richten. En je kunt ervoor zorgen dat huiswerk wordt gedaan terwijl je het avondeten bereidt!

4. Laat je wasruimte sorteren

Michael Robinson / Getty Images

Schoolkleding, handdoeken en sportuniformen stapelen zich de hele week snel op. Organiseer uw wasruimte met vuile wasmanden gelabeld in donker, kleuren, lichten en een noodmand voor items die extra vies zijn en onmiddellijke aandacht nodig hebben.

Vraag iedereen om hun vuile was in manden te gooien om je tijd te besparen door onder het bed of in sporttassen te zoeken naar items die moeten worden gewassen. Bespaar jezelf nog meer tijd door schone items in aangewezen manden te plaatsen die elk kind mee terug naar zijn kamer kan nemen en opbergen.

5. Een operationeel commandocentrum instellen

Houd uw gezin draaiende als een goed geoliede machine door een commandocentrum te organiseren, compleet met een kalender, prikbord, krijt of droog wisbord voor takenlijsten en een plek om papierwerk of e-mail te vangen.

Lees ook:   Hoe moderne elementen toe te voegen aan uw landschapsontwerp

Deel met ons uw back to school organisatie ideeën en tips!