Maak je buren jaloers met deze moderne ideeën voor het versieren van de veranda

Traditioneel vormgegeven huis ingericht in herfst decore.

Traditioneel vormgegeven huis ingericht in herfst decore.

Anjelika Gretskaia / Getty Afbeeldingen

Het is tijd om je veranda een make-over te geven om het vakantieseizoen in te voeren. Maar we hebben het niet over zomaar een make-over, we hebben het over fris, uniek en vooral, modern. Steel deze ideeën voor de veranda om je stoeprand aantrekkingskracht op te voeren en je buren jaloers te maken. Geen dank!

Herfst veranda decoratie ideeën met behulp van pompoenen en moeders

Je zult veel pompoenen opmerken in deze ideeën voor het versieren van de veranda in de herfst. En dat komt omdat ze maanden meegaan en lang na Halloween werken. Hetzelfde geldt voor moeders. Deze duurzame, onderhoudsarme bloemen zijn er in vele kleuren – rood, oranje en wit – om met je pompoenen te werken.

  Pompoenen en maïs op veranda met laarzen in de herfst

Steve Smith / Getty Images

Klein meisje in hekskostuum zittend op de trap voor het huis en met Jack-o-Lantern Pompoenen op Halloween trick or treat

valentinrussanov / Getty Images

Om modern te gaan met uw herfst veranda decoreren, voeg nieuwe en verschillende kleuren toe aan uw herfst- en vakantiedecor. Modern geïnspireerde aqua’s uit het midden van de eeuw werken goed, of verf je pompoenen in matzwart of wit. Het proberen van een nieuw kleurenpalet voor de feestdagen is de perfecte manier om je herfstdecoratie op te frissen.

Maak van de voordeur de belangrijkste attractie

Een van de eenvoudigste manieren om uw veranda te versieren voor de herfst, is door de voordeur het middelpunt te maken. Voeg een moderne krans toe en flankeer de voordeur met bijpassende oversized plantenbakken die pompoentopieën, hoge grassen of een verzameling kleurrijk gebladerte kunnen weergeven.

Voordeur bij Harvest time. VOOR MEER HUIZEN EN DEUREN (KLIK OP

Sondrap / Getty Images

Zelfgemaakte krans met Day of the Dead skeletten, herfstbladeren, zonnebloemen en pompoen.

Karol Franks / Getty Images

Herfstkrans op een witte deur.

2windspa / Getty Afbeeldingen

Een herfstkrans die aan een deur hangt. Om meer van mijn Thanksgiving-afbeeldingen te zien, klik op de onderstaande link:

DNY59/ Getty Iages

Versier uw veranda met frisse nieuwe kleuren

Wie zegt dat grijs, taupe, wit en mokka niet perfect herfstig kunnen zijn? Zodra u ziet hoe deze huiseigenaren hun herfst veranda-decoratie hebben uitgevoerd, wilt u misschien rood, oranje en groen heroverwegen.

's nachts vroeg in de avond, verlichte pompoenen die op de stoep wachten op trick and treating-tijd

Peter Dazeley / Getty Images

GK Hart / Vikki Hart / Getty Images

Adirondack schommelstoel met traditionele stijl buffel check deken en kussens op een veranda of terras versierd voor de herfst met erfstuk kalebassen en witte en oranje moeders. Selectieve focus met tuin wazig op de achtergrond.

StephanieFrey / Getty Afbeeldingen

Stuur een bericht dat de aantrekkingskracht van Curb uitstraalt

Pas uw veranda aan voor de herfst door aangepaste accenten toe te voegen, zoals een krans met monogram, een gastvrije deurmat of vintage borden die feestvreugde verspreiden. Hier zijn enkele ideeën:

Welkomstmat op de veranda met het woord "dankbaar" met laarzen en herfstbladeren

Kristen Prahl / Getty Afbeeldingen

Schattig herfstkleed en een pompoen - stijlvol herfstdecor

Kristen Prahl / Getty Afbeeldingen

Potten gebruiken om displays met een vakantiethema te maken

Herfst- en winterweer maakt het bijna onmogelijk om je tuin bloeiend te houden. Maar een pot of twee of drie bloemen, groenten of grassen kunnen langer meegaan. Bij het maken van een vakantiethema container tuin, kies een grote en aantrekkelijke pot in een gedurfde kleur. Leg de planten en items binnen op verschillende hoogtes en texturen voor visuele interesse.

interieur van een herfstpatio. schommel is versierd met herfstbladeren en oranje gebreid plaid. Mand met pompoenen en herfstgroenten. Het raam is versierd met herfstdecoratie. Bord deur.

Natalia_Grabovskaya / Getty Images

Verberg het terrasmeubilair niet – voeg herfstkleuren en texturen toe

Als je een veranda of veranda hebt, geef dan je zomerterrasmeubilair een herfst make-over. Voeg kussens, dekens en plaids toe aan uw meubels en vakantieaccessoires die de sfeer bepalen.

Kopje thee en appels op tafel en stoel in herfsttuin

Anjelika Gretskaia / Getty Afbeeldingen

Twee rode stoelen op patio in de herfst (New Brunswick Canada)

Greenseas / Getty Images

Ben je geïnspireerd door enkele van deze veranda-decoratie-ideeën voor de herfst? Deel je mooiste foto’s met ons hier of op onze Facebookpagina!

Lees ook:   10 creatieve manieren om garderobe-opslag aan uw huis toe te voegen