Risico’s op sociale media van het plaatsen van details over uw verhuizing

De meeste mensen willen iedereen die ze kennen graag vertellen over hun aanstaande verhuizing, en het aankondigen via sociale media is meestal de snelste en gemakkelijkste manier om het te doen.

Het delen van dergelijk belangrijk nieuws via sociale netwerken kan ook uw vrienden geïnteresseerd maken om u te helpen met verhuizen en zich settelen in je nieuwe huis.

Maar dat betekent niet dat je voorzichtigheid in de wind moet gooien en de hele wereld al je bewegende details moet laten bekijken.

Zoek een middenweg door privacy-instellingen te gebruiken voordat u tijden en exacte adressen plaatst, of houd die informatie gewoon buiten alles wat u plaatst.

Verhuisadvies

Zodra u contacten op de hoogte stelt van uw verhuizing, of zelfs uw interesse in het verkennen van de mogelijkheid, zullen mensen waarschijnlijk naar voren komen met nuttige informatie, vaak voordat u erom vraagt. Ze kunnen vrijwillig aanbevelingen doen van verhuizers of opslagproviders en, afhankelijk van hoe dicht u bij de persoon bent die een aanbeveling doet, kan de informatie relevanter of geloofwaardiger zijn dan beoordelingen van derden die u niet persoonlijk kent.

Of u nu uw sociale netwerkcontacten om advies vraagt of niet, alleen al het gebruik van de zoekhulpmiddelen van deze netwerken kan essentiële informatie ontdekken die u kan helpen beslissen of u echt wilt verhuizen. Je kunt demografische gegevens en misdaadrapporten in de buurt vinden, samen met wat mensen daar voor de lol doen.

Hoe verder u beweegt, hoe meer u misschien advies wilt vragen aan uw contacten over uw toekomstige locatie, of kijken of ze u kunnen voorstellen aan vrienden die bekend zijn met het gebied en die u kunnen helpen zich daar te vestigen.

Lees ook:   Een gids om depressie tijdens een verhuizing te helpen beheren

Veiligheidsrisico’s

Zodra uw verhuizing aan de gang is, is het verstandig om de details van uw verhuisupdates te beperken tot uw beste vrienden en familie. Beveiligingsexperts waarschuwen voor het openbaar plaatsen wanneer u niet thuis bent, wat potentiële inbrekers kan tippen voor een mogelijke inbraakmogelijkheid. Die logica strekt zich uit tot de data en tijden waarop u uw verhuiswagen gaat laden en lossen. Het intypen van de trefwoorden “zichtbaarheid” of “privacy” op de meeste sociale netwerken genereert links naar informatie over het aanpassen van deze instellingen.

Verhuizen voor een baan

Als u voor uw werk naar een andere stad verhuist, kan het zinvol zijn om de naam van de stad waar u naartoe verhuist openbaar te delen. Professioneel gerichte sociale medianetwerken zoals LinkedIn zijn ideaal voor dit soort updates. Maar onthoud je van het delen van het exacte adres van je nieuwe huis en wanneer je verwacht te gaan wonen.

Wat de reden voor uw verhuizing ook is, zodra u de verhuiswagen volledig op uw nieuwe locatie hebt gelost en bent begonnen met uitpakken, nemen de veiligheidsrisico’s af. Terwijl je je settelt, ga je gang en update je je stad op je Facebook-profiel. Het kan ertoe leiden dat er verschillende advertenties aan u worden getoond, omdat lokale bedrijven de mogelijkheid hebben om advertenties op postcode te targeten.

Nu jullie allemaal verhuisd zijn, geniet je van je nieuwe locatie. Je begint aan een nieuw avontuur met veel om te delen met je vrienden, connecties, contacten en volgers.

Gerelateerde artikelen:

  • Status update: Het plaatsen van details over verhuizen vormt risico’s op sociale media
  • Eenvoudige tips voor het inpakken van uw garage
  • 3 Bewegende hacks zo slim, zelfs MacGyver zou trots zijn
  • Voor het eerst verhuizen naar een huis? Zie deze 21 dingen niet over het hoofd
  • DIY Moving heeft ‘You-Pack, We-Drive’ optie
  • Hoe een Michigan DMV-adreswijziging uit te voeren
  • Uw complete gids voor de pre-move purge
  • Houd uw kind stijlvol: schoolrecords overzetten
  • Hoe een Nevada DMV-adreswijziging uit te voeren
  • 4 Tips voor het wegwerken van rommel voordat u verhuist
Lees ook:   Veelgestelde vragen over verhuiscontainers