10 plattegronden van de beroemdste tv-appartementen ter wereld

jerry_seinfeld_apartment_fl

We hebben vandaag iets speciaals voor u: 10 plattegronden van de beroemdste appartementen op tv, die u waarschijnlijk zult herkennen zonder dat we u hoeven te vertellen welke welke is. We zijn zo gewend geraakt aan het zien van het appartement van Jerry Seinfeld voor meer dan tien seizoenen, dat zijn kleine woonkamer met bank in het midden en kleine keuken meer dan vertrouwd is geworden. En afgezien van het feit dat ze de hele tijd netjes is, is Monica’s plaats uit “Friends” waar de meesten van ons van dromen bij het voorstellen van een comfortabele wieg.

apartment_floor-plan-of_cha

Naast de huizen die te zien zijn in “Friends” en “Seinfeld”, bevatten de onderstaande foto’s (ontdekt op het Deviant Art-profiel van de Spaanse ontwerper IƱaki Aliste Lizarralde) plattegronden van Carrie Bradshaw’s plaats, de residentie van Dexter Morgan of Sheldon en Leonard’s appartement uit de Amerikaanse sitcom “Big Bang Theory”. Dus als je ooit je ontwerpgerelateerde twijfels hebt gehad of meer wilt weten over de indeling van elk van de onderstaande appartementen, dan is dit je kans!

apartment_floor-plan-of_mon apartment_floor-plan-of_wil carrie_bradshaw_apartment_f plan_of_dexter_morgan frasier_s_apartment_floor-p sheldon_and_leonard_s_apart ted_mosby_apartment_floor-p

lucy_and_ricky_ricardo_floo

Lees ook:   Intellibed matrassen: beoordelingen, details en prijzen