11 vloerontwerpen die een wereld aan mogelijkheden aan uw voeten leggen

Patroon vloerontwerp in de woonkamer

Patroon vloerontwerp in de woonkamer

gerenme / Getty Images

Voor degenen onder u die op zoek zijn naar een inspirerend vloerontwerp voor uw nieuwe huis of die uw oude vloeren willen vervangen, zorgt de ontwerppost van vandaag voor 11 verdiepingen een startpunt in uw zoektocht naar de perfecte vloeren. Het kleurenpalet, de textuur, het patroon en de kwaliteit zijn kenmerken die niet over het hoofd kunnen worden gezien als u wilt dat het resultaat fantastisch is.

Er zijn zoveel vloerontwerpen waaruit je kunt kiezen dat het soms extreem moeilijk lijkt om elk detail te evenaren als je niet met een interieurontwerper werkt. Het goede nieuws is dat elke stijl en elk budget kan worden gehaald en inspirerende foto’s kunnen u helpen uw eigen gepersonaliseerde vloer te creëren als u bereid bent om het zelf te doen. Alles kan: houten vloeren, kleurrijke tegels, gegoten terrazzovloeren, handgeschilderde houten vloeren, porseleinen tegels in de badkamer of keuken, zelfs lederen tegels kunnen uw woonruimtes sieren.

Kies de beste stijl en kleur voor uw huis en probeer plezier te hebben met het interieur van elke kamer. Creatieve bronnen kunnen u inspireren om met uw eigen idee te komen over hoe u verschillende stijlen en materialen kunt gebruiken om unieke vloeren voor uw huis te maken. Zoek naar een combinatie van texturen die bij uw kamer passen. Afhankelijk van het natuurlijke of kunstmatige licht dat uw interieur overspoelt, kunnen sommige vloerontwerpen donkerder of lichter lijken dan in de showroom, dus wees daar voorzichtig mee.

Bekijk de foto’s en laat ons en medelezers weten welke jouw favoriet is en welke verdieping je zou overwegen voor jouw woning. Je zou ons kunnen inspireren om met design te spelen en er plezier aan te beleven. Voel je vrij om je eigen foto’s van mooie vloeren die je in huis hebt te uploaden op onze Facebook-pagina en laat anderen inspireren door je werk.

Witte en rode patroonvloer in de woonkamer

United Photo Studio / Shutterstock

Zwart-witte tegelvloer

@sashapritchard / Twenty20

Moderne woonkamer met gemengde houten en marmeren vloer

Dariusz Jarzabek / Shutterstock

Modern woonkamerontwerp

United Photo Studio / Shutterstock

Zwart-witte tegelvloer in badkamer

@tobrook / Twenty20

Geplaveide vloeren in woonkamer en eethoek

@fabriciosousafoto / Twenty20

Kleurrijke tegelvloer

Triocean / Shutterstock

Houten vloer met patroon in moderne minimalistische woonkamer

onurdongel / Getty Images

Vogelperspectief van eettafel op marmeren en houten vloer

A.CHONG / Shutterstock

Gemengd vloerontwerp in industriële keuken

Westend61 / Getty Afbeeldingen

Lees ook:   Alles wat u moet weten over de trend van tweekleurige keukenkasten