6 Halloween Housewarming Party DIYs met een griezelige hoeveelheid elegantie

Een tafel versierd voor Halloween met een trick or treat teken en een jack-o-lantern mand voor snoep.

We snappen het: Een verhuizing kan behoorlijk eng zijn. Daarom leent een herfstbeweging zich perfect voor een housewarmingfeest met Halloween-thema. Halloween is een feestdag die mensen lijken te hebben liefde versieren voor, of helemaal vermijden.

Als je niet iemand bent die je huis opgewonden overgiet met nepspinnen, spatten oranje en wrattige heksen, vrees dan niet. We hebben een aantal trucs en traktaties in petto voor de Halloween-decor-adverse – en misschien wil je ze zelfs na oktober laten zien. Deze Halloween decor DIYs zullen bezoekers laten kruipen door de hoeveelheid elegantie die je hebt opgewekt.

Blaas leven in het concept van het hiernamaals

Sinds schedels enige tijd geleden naar voren kwamen als een trending decorstatement, zijn ze gemeenschappelijke stijlstukken geworden voor het bagatelliseren van vrouwelijkheid en het opblazen van drama. Als je deze trend niet hebt omarmd, maar openstaat voor schedels die een beetje gastvrijer zijn, overweeg dan een die vol zit met leven. Het opnemen van bloemen in een schedel kan een warme (en adembenemende) verklaring creëren.

Interesse gewekt? Bekijk deze DIY foam schedelvaas en time-lapsed video. Als je een schedelbeeldje tegenkomt (Home Goods zit er vol mee), plak er dan gewoon een paar nepbloemen op om te genieten van eeuwige bloemen. Liever een bloemenschedelprint in een lijst stoppen en het een dag noemen? Zwijmel over deze schedelafdrukken.

Kies je gif en laat het zien

Begin met het inslaan van gebruikte wijn (en andere glazen) flessen. Ze krijgen een tweede leven in deze mooie “gif” -weergave. Door flessen van verschillende vormen en maten te coaten met zwarte spuitverf en wat labels toe te voegen, zul je een behoorlijke verzameling gothic-maar-vrouwelijke toxines samenstellen. Download hier een gratis “Pick Your Poison” print en wijnfles etiket.

Lees ook:   10 marmeren badkamerontwerpideeën die uw dagelijkse privérituelen stylen

Wat zou het laboratorium van een gekke wetenschapper zijn zonder formaldehyde? Formuleer je eigen faux formaldehyde met behulp van apothekerspotten. Vul ze met water dat is gemengd met groene voedselkleurstof en voeg vervolgens gedroogde plantaardige producten of nepknaagdieren toe. De juxtapositie van glas met platte zwarte gifflessen zal een griezelig elegant contrast afgeven.

Breek de spookvorm en vorm je eigen

Hoewel deze outdoor decor DIY niet voor bangeriken is, omdat het een beetje vallen en opstaan vereist, is het resultaat er een die mensen in hun spoor zal stoppen. Levensgrote kippengaasgeesten creëren de illusie van zwevende vijanden in de voortuin die trick-or-treaters naar je deur wenken.

Bonus: spuit de draad met glow-in-the-dark verf voor extra drama wanneer Moeder Natuur de lichten uitdoet. Bekijk een volledige tutorial om te beoordelen of deze sierlijke en ingewikkelde geesten iets voor jou zijn.

Steel de show met een spannend vignet

Halloween is een tijd om te reïncarneren en oude horrorfilms te vieren, dus waarom zou je niet een scène of twee repliceren? Geen bloed en lef nodig met een verfijnd vintage vignet. Gebruik een hoek of hoekje in je huis om elementen te cureren die doen denken aan je favoriete film. Begin met een filmposter of afgedrukt citaat en neem er thema-items omheen. Denk aan oude telefoon voor Kies M voor Moord, een assortiment nepvogels om tevoorschijn te toveren De Vogels, of zelfs een nep giftige appel ingepakt in glas om te karakteriseren Sneeuwwit hekserij. De show gaat door dankzij jou.

Omarm het gevoel van een spookstad

Hoewel spooksteden meestal een negatieve connotatie hebben, zijn ze voor Halloween een handelswaar – en een adembenemende. Je kunt je eigen mini-spookstad maken met behulp van goedkope vogelhuisjes of vakantiedorpen. Verf ze gewoon zwart (plat voor een meer ingetogen esthetiek en glans voor een meer glamoureuze) en trouw ze allemaal samen. Het gebruik van verschillende vormen en maten zal helpen om de meest authentiek ogende stad te creëren. Ga je gang, noem jezelf de burgemeester ervan – jij Deed bouw de stad immers van de grond af op.

Lees ook:   De Freshome Gift Guide: Tiny Living en Small Apartment Gifts

Werp wat licht op de schoonheid van Halloween

Niets zegt gothic ambiance zo goed als druipende kaarsen. Als de gedachte aan deze vuurstarters je schrikt, let dan op degenen die in plaats daarvan een verklaring kunnen beginnen. Deze gigantische doe-het-zelf druipkaarsen werken op batterijen en zijn volledig aanpasbaar, afhankelijk van hoe groot je wilt dat je vlam flikkert. Je kunt ze laten zien op je veranda, op een vensterbank of als middelpunt van een tafel. Niemand zal in staat zijn om een kaars vast te houden aan uw elegante Halloween-decor.