2 ‘Don’ts’ en 1 grote ‘do’ bij het kiezen van een nieuw huisbeveiligingssysteem

Dit bericht is geplaatst door: SimpliSafe. MYMOVE kan een deel van de omzet verzamelen via links op deze pagina.

Binnenkort verhuizen? Congrats! Een nieuw huis is een open boek van spannende kansen. We durven te wedden dat je mentaal verfstalen aan het bekijken was, meubels aan het plaatsen was en een onvergetelijk housewarming-feest aan het plannen was vanaf je allereerste walkthrough. We durven ook te wedden dat, terwijl u dit perfecte droomhuis visualiseerde, u waarschijnlijk vergat om een van de meest cruciale aspecten op te nemen die elk nieuw huis nodig heeft: een huisbeveiligingssysteem.

Zelfs als u naar een relatief veilige buurt verhuist, mag het installeren van een alarm of beveiligingssysteem in uw nieuwe huis niet worden verwaarloosd. Statistieken tonen aan dat huizen met een beveiligingssysteem drie keer minder kans hebben om te worden ingebroken. Bovendien: negen van de 10 veroordeelde huisindringers geven toe dat ze doorgaans een huis vermijden dat wordt beschermd door een alarmsysteem.

Gelukkig is het vinden van het perfecte beveiligingssysteem voor uw nieuwe huis eenvoudiger dan ooit, dankzij de concurrerende (en royaal betaalbare) prijzen van vandaag en eenvoudigere doe-het-zelf-opstellingen die de installatie een fluitje van een cent maken. Bovendien bieden veel van de beste providers nu contractvrije abonnementen, zodat u zich niet opgesloten voelt in een verbintenis.

Met zoveel opties en merken beschikbaar, kan het een beetje lastig zijn om de beste optie te vinden om u en uw gezin veilig te houden. Goed nieuws: we zijn er om te helpen. Hier zijn drie toptips om in gedachten te houden bij het zoeken naar het perfecte huisbeveiligingssysteem.

Meer informatie over ADT-huisbeveiliging

1. Laat providers je niet bang maken

De gedachte dat er in je nieuwe huis wordt ingebroken is natuurlijk eng, maar trap niet in de bangmakerij die veel thuisbeveiligingsbedrijven en verkopers soms kunnen gebruiken. Ze kunnen beweren dat de criminaliteit in uw nieuwe buurt stijgt (vooral als het een gebied is waar u niet helemaal bekend mee bent), of dat de criminaliteit overal in het land toeneemt (ter info: de criminaliteit is landelijk met 5% gedaald). Deze angsttactieken zijn meestal een grote weggever dat je wordt gehaast in een verkoop. Trap er niet in! Doe je eigen misdaadonderzoek voordat je een beslissing neemt.

Lees ook:   Millennials die een huis kopen, zijn geobsedeerd door gazons en tuinen

2. Teken geen contract

Huisbeveiligingscontracten kunnen lastig zijn. Contracten zijn heel gebruikelijk, vooral bij grote thuisbeveiligingsbedrijven, en ze kunnen behoorlijk beperkend zijn. Contracten kunnen u vastzetten in het betalen van $ 35 tot $ 45 / maand – en soms veel meer – voor maximaal drie jaar, met zware boetes voor annulering. Soms kunnen verlopen contracten zelfs automatisch worden verlengd zonder uw toestemming, waardoor u nog een paar jaar vastzit.

Erger nog: vanwege heimelijke verkooptactieken van het huisbeveiligingssysteem realiseren mensen zich vaak niet dat ze een contract met zoveel bepalingen hebben ondertekend totdat het te laat is. Zorg ervoor dat u uw contract van boven naar beneden bekijkt voordat u ondertekent en wees niet bang om vragen te stellen. Bovendien is hier een enorme opluchting voor de contractfobische: veel topaanbieders van huisbeveiliging bieden nu contractvrije opties.

3. Overweeg doe-het-zelf geïnstalleerde huisbeveiliging

Er is een misvatting dat tophuisbeveiligingssystemen een professional nodig hebben voor installatie. Ooit was dit het geval, maar vandaag is dat niet het geval. Deze moderne doe-het-zelf geïnstalleerde huisbeveiligingssystemen bieden vaak een betere bescherming dan hun voorgangers. Bijvoorbeeld: doe-het-zelf-geïnstalleerde systemen gebruiken sensoren die eenvoudig op muren en ramen te plaatsen zijn, waardoor de noodzaak van vaste lijnen die indringers met een eenvoudige knip kunnen uitschakelen, wordt geëlimineerd.

Het kiezen van het perfecte huisbeveiligingssysteem is misschien niet zo glamoureus als het plannen van uw droomkeuken of het kiezen van de perfecte verfkleur voor uw slaapkamer, maar het kiezen van het juiste systeem is een absolute noodzaak om uw huis en uw gezin veilig te houden. Bewapen jezelf met deze do’s en don’ts, en we zijn er zeker van dat het huisbeveiligingssysteem dat je selecteert een veilige gok zal zijn.

Lees ook:   De beste slimme thermostaten

Vind het perfecte systeem voor u en uw gezin en bestel hier online.