Wat u moet weten over Brinks Home Security systemen

abstracte illustratie van huisbeveiligingssysteem

Het selecteren van een huisbeveiligingssysteem van alle concurrenten die er zijn, kan u hoofdpijn bezorgen. We zijn hier om een overzicht te geven van een van de bekendere merken op de markt, Brinks Home Security. Of u nu op zoek bent naar een beveiligingssysteem voor het hele huis, een Brinks Home Security-kluis of een Brinks Home Security-box, wij hebben u gedekt.

Wat is Brinks Home Security?

Brinks heeft meer dan een miljoen residentiële en zakelijke klanten in Noord-Amerika en heeft zijn hoofdkantoor in Dallas-Forth Worth, Texas. Brinks Home Security beheert een uitgebreid netwerk van onafhankelijke erkende dealers in de VS, Puerto Rico en Canada, maar u hoeft geen contact op te nemen met een dealer om service te krijgen. Vertrouwen op lokale dealers betekent dat de klantenservice van de ene gemeenschap tot de andere kan variëren, maar die geautoriseerde dealer kan mogelijk een consult aan huis aanbieden. Brinks huisbeveiligingssystemen zijn er in vier slimme pakketopties waarmee u kunt kiezen welke functies u nodig hebt en welke u wilt weglaten. Elk pakket bevat een manier om slimme functies in uw huis te automatiseren, zoals lichten en sloten. Hoe meer functies u wilt, hoe duurder het plan zal zijn. Bovendien biedt Brinks u een eenvoudige doe-het-zelf-installatieoptie voor al haar plannen, als dat uw kopje thee is.

Brinks Home Security opvallende kenmerken

De systemen van Brinks bieden klanten veel unieke opties, van slimme apparaten tot kluizen. Bekijk de functies die Brinks onderscheiden van de concurrentie:

 • Slimme beveiliging: Elk van de pakketten bevat de Brinks Home Touch, een bedieningspaneel dat u kunt gebruiken om uw smart home-apparaten aan te sluiten.
 • Doe-het-zelf installatie: U kunt elk van de Brinks-systemen zelf installeren of betalen voor een professionele installatie als u dat liever heeft.
 • Optie zonder contract: Met het Nest Secure-pakket krijg je Brinks Home Security-monitoring, maar hoef je geen contract van 36 maanden te ondertekenen. In plaats daarvan is uw abonnement van maand tot maand, dus u kunt op elk gewenst moment annuleren.
 • Aanvullende producten: Brinks verkoopt add-ons, zoals slimme schakelaars, slimme sloten en slimme thermostaten. Kijk ook in een kluis of een Brink’s huisbeveiligingsbox voor contant geld.
 • Twee jaar garantie: Als uw systeem in de eerste twee jaar kapot gaat, komt Brinks naar buiten om het te repareren.
Lees ook:   Hoe u uw douchekop kunt reinigen en waarom het zo belangrijk is

Brinks arrangementen en prijzen

Brinks Home Security-systemen zijn er in drie standaardlagen, plus een Nest Secure-optie.

Slimme beveiliging ultiem

 • Uitrustingskosten: 1.099
 • Monitoringkosten: $ 39 / mo.
 • Uitrusting inbegrepen: Brinks Home Touch, een videodeurbel, buitencamera, twee draadloze bewegingssensoren, drie draadloze deursensoren, professionele installatie, tuinborden en stickers
 • Vereist een contract van 36 maanden
 • Inclusief 24/7 monitoring

Slimme beveiliging compleet

 • Uitrustingskosten: $ 499
 • Monitoringkosten: $ 39 / mo.
 • Interieur: Brinks Home Touch, twee draadloze bewegingssensoren, een binnencamera met nachtzicht, drie draadloze deursensoren, tuinborden en stickers
 • Vereist een contract van 36 maanden
 • Inclusief 24/7 monitoring

Slimme beveiliging essentieel

 • Uitrustingskosten: $ 199
 • Monitoringkosten: $ 29.99 / mo.
 • Interieur: Brinks Home Touch, een draadloze bewegingssensor, twee draadloze deursensoren, tuinborden en stickers
 • Vereist een contract van 36 maanden
 • Inclusief 24/7 monitoring

Nest Veilig

 • Uitrustingskosten: $ 399
 • Monitoringkosten: $ 29 / mo.
 • Uitrusting: Nest Guard, twee Nest-detecties, twee Nest-tags, tuinbord en stickers
 • Geen contract nodig
 • Kan professionele monitoring omvatten

*Prijzen vanaf 5-2-

Inzicht in brinks prijzen

De kosten van een Brinks-huisbeveiligingssysteem kunnen duurder zijn dan veel andere opties, omdat de gemiddelde kosten per maand $ 30 tot $ 40 zijn voor bewaakte systemen, volgens Consumer Reports. Voor het Smart Security Essential Plan betaalt u het minste voor $ 29.9 / mo. plus $ 199 voor apparatuur. Houd er echter rekening mee dat u een Brinks-systeem kunt financieren, waarbij u het opsplitst in maandelijkse kosten gedurende 36 maanden. Er worden ook belastingen in rekening gebracht op uw maandelijkse factuur, samen met andere potentiële kosten. Brinks stelt dat het een vervroegde beëindigingsvergoeding in rekening kan brengen als je voor 36 maanden opzegt.

Brinks apparatuur

Brinks biedt geavanceerde apparatuur gericht op slimme domotica. U kunt ervoor kiezen om deurbelcamera’s, buitencamera’s en binnencamera’s toe te voegen. Het bedrijf verkoopt ook veel smart home-producten, zoals slimme sloten en slimme thermostaten.. Bij elk Brinks-huisbeveiligingsplan krijgt u Brinks Home Touch, een slimme thuishub die al zijn apparatuur bestuurt. Je kunt het verbinden met Amazon Alexa, Z-Wave en de Brinks-app op je telefoon voor ultiem smart home-beheer. De draadloze deursensoren en bewegingsmeldersensoren beschermen uw huis tegen indringers en sturen u updates rechtstreeks naar uw telefoon.

Lees ook:   11 stappen om zoden te leggen voor het perfecte gazon

Brinks Home Security systeem installatie

Omdat het bedrijf op een draadloos netwerk werkt, kunt u ze met alle brinks huisbeveiligingssystemen zelf installeren. Het bedrijf beweert: “Als je een doos kunt openen, kun je deze instellen.” Ze labelen elk apparaat, zodat u precies weet waar u ze moet plaatsen. Ook als u de voorkeur geeft aan professionele installatie, kunt u betalen voor iemand om naar uw huis te komen. Installatie door een professional van een Brinks-huisbeveiligingssysteem kost $ 199, volgens US News and World Report.

Brinks beoordelingen

In 2018 en 2019 ontving Brinks de #1 beoordeling van J.D. Power in klanttevredenheid met professioneel geïnstalleerde huisbeveiligingssystemen. Het bekijken van beoordelingen kan u een beter idee geven van hoe het bedrijf presteert. Brinks Home Security heeft een A + -beoordeling bij het Better Business Bureau, maar de klantrecensies zijn niet zo gloeiend. Ze beoordelen het bedrijf tussen de 1,5 sterren en drie sterren. Klachten richten zich op installatie- en contractkwesties van derden. Brinks kreeg een gemiddelde score van drie sterren (van de vijf) van Trustpilot en ontving vergelijkbare feedback. Beoordelingen van Brinks huisbeveiligingssystemen zijn vergelijkbaar met de beoordelingen van zijn concurrenten.

Voor- en nadelen van Brinks

Voordelen van het gebruik van Brinks

 • Biedt smart home-apparaten
 • Bekend merk
 • Kan diy gaan met een van zijn plannen

Nadelen van het gebruik van Brinks

 • Boetes voor het verbreken van het contract
 • Kan duurder zijn
 • Lage klantenservicebeoordelingen
Vergelijk met ADT home security

Veelgestelde vragen

 1. Hoeveel kost Brinks? Brinks beveiligingssystemen variëren in prijzen op basis van monitoring, apparatuur, installatie en smart home automation add-ons.
 2. Kunt u professionele monitoring krijgen met Brinks? Ja, alle Brinks systemen worden geleverd met professionele 24/7 monitoring.
 3. Hoeveel kost professionele monitoring met Brinks? Brinks omvat professioneel toezicht in al zijn pakketten en het kost tussen $ 29 / mo. en $ 39 / mo.
 4. Moet ik betalen voor de installatie? Nee. U kunt elk Brinks huisbeveiligingssysteem zelf installeren. Als u echter een professionele installatie wilt, kost dat $ 199.
 5. Kan ik uit een contract met Brinks komen? Je hebt 30 dagen de tijd om te beslissen dat je uit een Brinks-contract wilt. Na de eerste periode zijn echter alle contractvoorwaarden van toepassing en kunt u een beëindigingsvergoeding betalen.
Lees ook:   De ultieme checklist voor onderhoud van het herfsthuis om uw huis klaar te maken voor koeler weer