5 van de meest ingenieuze Japanse huisontwerpen gepresenteerd op Freshome

3d rendering van modern gezellig huis aan de rivier

Overweldigd door zoveel voorbeelden van slimme Japanse architectuur, besloten we een post samen te stellen met enkele van de beste projecten die tot nu toe op Freshome zijn gepresenteerd. De meeste moderne huizen hieronder lijken de natuurwetten van de natuurkunde te tarten en spelen met de perceptie van de kijker van de ruimte. Onze favoriete gebouwen zijn niet degenen die worden gekenmerkt door grote interieurs, maar eerder die gebouwen die zich slim en onverwacht aanpassen aan de vereisten van een kleine site. Vreemde veelhoekige, rechthoekige en kubusvormige structuren, vrijdragende volumes, kleine binnenplaatsen en ramen die op onvoorspelbare plaatsen verschijnen, zijn slechts enkele van de elementen die deze Japanse huisontwerpen doen opvallen.

3D-weergave van modern gezellig huis geïsoleerd op wit.

Korisbo / Getty Afbeeldingen

De stijl die wordt gebruikt in de meeste van de onderstaande woningen is minimalistisch. Functie is het belangrijkste kenmerk dat de Japanse gebouwen in dit display definieert, elk met een interessante scheidingswand van ruimtes. Ornamenten worden tot een minimum beperkt en het algehele sobere gevoel wordt verminderd door het gebruik van mooie houten accenten. We nodigen u uit om de foto’s in de kombuis door te nemen en als u een interessant project ziet, klikt u op de kleine tekst onderaan om te worden doorgestuurd naar het oorspronkelijke bericht met veel meer informatie. En uiteindelijk zouden we graag lezen over uw gedachten over moderne Japanse architectuur.

3d rendering van modern gezellig huis aan de rivier

Korisbo / Getty Afbeeldingen

Bekijk de buitenkant van een modern klein huis met een gevelafwerking van zeshoekige keramische panelen in de middag. 3D illustratie

Svetkova Mokrova / Getty Afbeeldingen

Traditioneel Japans restaurant

mura / Getty Afbeeldingen

Opkomende woonwijk

y-studio / Getty Images

Lees ook:   De voor- en nadelen van open en gesloten douches