Alles wat u moet weten over ADT-huisbeveiligingssystemen

Repareer CCTV en pas de CCTV-hoek aan, technicus installeer CCTV, CCTV met onscherpe achtergrond, Dome CCTV-camera
Een huisbeveiligingssysteem kan gemoedsrust bieden voor u en uw gezin, maar het kiezen van een systeem kan een verwarrend proces zijn. Als u nieuwsgierig bent naar de ins-en-outs van ADT-huisbeveiliging, bent u op de juiste plek. We zijn er om u te helpen door het technische jargon te waden en de essentiële informatie eruit te filteren. Een ADT-huisbeveiligingssysteem wordt geleverd met merkherkenning, maar u moet weten welke apparaten en services u nodig hebt om uw huis te beschermen voordat u zich aanmeldt. Lees verder om meer te weten te komen over de voor- en nadelen van het aanbod van het bedrijf, evenals een overzicht van de ADT-kosten voor huisbeveiliging en klantrecensies. Hoewel ADT al vele jaren bestaat, moet u alles lezen wat u moet weten voordat u een contract aangaat.

Wat is ADT-huisbeveiliging?

ADT (American District Telegraph) werd 145 jaar geleden opgericht na een nachtelijke inbraak. De oprichters gebruikten een telegraaf “call-box” om meer dan 50 huizen aan te sluiten op een woonbeveiligingssysteem. Tegenwoordig heeft ADT-huisbeveiliging meer dan zes miljoen klanten in de VS. Begin 2019 nam ADT het beveiligingsbedrijf LifeShield over, waardoor ADT kon uitbreiden naar de doe-het-zelf-thuisbeveiligingsmarkt. ADT-huisbeveiligingssystemen zijn verkrijgbaar in drie standaardpakketten die verschillende primaire en slimme beveiligingsdiensten kunnen omvatten. Als het gaat om ADT-huisbeveiligingskosten, zijn de standaardopties enkele van de duurdere beveiligingssystemen op de markt en vereisen ze vaak een professionele installatie. Aan de andere kant is Blue by ADT een nieuwere contractvrije oplossing voor klanten die op zoek zijn naar doe-het-zelf en ‘build-your-own’ beveiligingssystemen.

ADT-huisbeveiliging opmerkelijke functies

 • ADT biedt een aantal add-on slimme woonaccessoires, van slimme sloten tot slimme gloeilampen. Slimme woonaccessoires werken met Amazon Alexa, Kwikset en Z-Wave.
 • Huisbeveiligingsfuncties maken verbinding met een mobiele app voor eenvoudige bediening. Deze app biedt 24/7 hulpdiensten met een druk op de knop.
 • Het digitale paneel heeft een modern design dat je met een vingeraandruk kunt programmeren.

ADT pakketten en prijzen

ADT-huisbeveiligingssystemen zijn er in drie standaardlagen, plus de meer betaalbare Blue by ADT. Voordat u een pakket kiest, moet u rekening houden met wat elk pakket bevat, evenals de kosten van elk pakket. Om toegang te krijgen tot gedetailleerde plannen en prijzen, moet u contact opnemen met ADT voor een gratis offerte. Om u een idee te geven van de ADT-kosten voor huisbeveiliging, zijn hier vier basisaanbiedingen om uit te kiezen:

ADT Essentials

 • Uitrusting prijs: Standaard bewakingsapparatuur inbegrepen bij elk plan
 • Monitoring kosten: Vanaf $ 36.99 / mo. voor 36 maanden
 • Inclusief digitaal toetsenbord, deur- en raamsensoren, bewegingsmelder, alarmsirene, back-upbatterij, een draadloze sleutelhangerafstandsbediening en borden en raamstickers.
 • Contract van 36 maanden

ADT totale bescherming

 • Uitrusting prijs: Standaard bewakingsapparatuur gratis inbegrepen bij elk plan
 • Monitoring kosten: Vanaf $ 42.99 / mo. gedurende 36 maanden
 • Bevat alle apparatuur in het essentials-pakket, plus Safewatch CellGuard
 • Contract van 36 maanden

ADT Premium Bescherming

 • Uitrusting prijs: Standaard bewakingsapparatuur gratis inbegrepen bij elk plan
 • Monitoring kosten: $52.99/mo. voor 36 maanden
 • Inclusief alle apparatuur in het essentials-pakket, plus ADT Pulse
 • Contract van 36 maanden

Blauw van ADT

 • Uitrustingsprijs: Afhankelijk van welke kit u kiest
 • Monitoring kosten: $ 19.99 / mo.
 • Geen contract
 • Inclusief professionele monitoring? Het kan, afhankelijk van uw plan.
*Informatie vanaf 19-2-. Informatie afkomstig van SafeStreets, een geautoriseerde ADT-provider, en Blue van ADT.

Inzicht in ADT-prijzen

Standaard ADT is duurder dan veel andere huisbeveiligingssystemen. Volgens Consumer Reports kost het gemiddelde bewaakte huisbeveiligingssysteem $ 40 / mo. De bewaakte systemen van ADT beginnen bij $ 36.99 / mo. – en dat is voor het meest betaalbare plan. ADT kost u dus meer dan sommige andere huisbeveiligingssystemen. ADT maakt echter gebruik van geautoriseerde dealers voor de dagelijkse verkoop, dus u kunt mogelijk een meer betaalbare optie via hen vinden. Houd er rekening mee dat sommige prijzen kunnen variëren op basis van de servicedealer. Niet inbegrepen in deze maandelijkse kosten zijn belastingen en extra kosten. ADT kan kosten in rekening brengen voor activering, vroegtijdige beëindiging, bewakingsresponsservice, lokale vergunningen en beveiligingsafzettingenVSL Als u echter Blue by ADT kiest, hebt u een veel flexibeler huisbeveiligingsplan. Eerst kiest u de apparatuur, met kosten variërend van $ 199,15 tot $ 346,34, en bouwt u het beveiligingssysteem dat u nodig hebt. Vervolgens kiest u of u zelf wilt controleren of een professionele monitoringservice wilt kiezen, die u kunt krijgen voor $ 19.99 / mo. Als u zich zorgen maakt over de kosten van traditionele ADT-beveiligingspakketten, is het de moeite waard om Blue by ADT te bekijken.

ADT-apparatuur

Met elk ADT-huisbeveiligingsplan kunt u een scala aan digitale en slimme huisapparatuur krijgen. Het digitale paneel is het aanraakschermcentrum van uw beveiligingssysteem en u kunt een draadloze sleutelhanger krijgen waarmee u het beveiligingssysteem op afstand kunt uitschakelen. Bewegingsmelders kunnen op uw ramen en deuren gaan en u kunt contacten in het systeem registreren, zodat het weet wie uw huis in en uit mag. De deurbel, buitencamera’s en binnencamera’s maken allemaal verbinding met de ADT-app voor eenvoudige controle. ADT-apparatuur blijft echter eigendom van het bedrijf. ADT-huisbeveiligingssystemen kunnen ook smart home-apparaten bevatten die gebruikmaken van Z-Wave-technologie. U kunt bijvoorbeeld een slim deurslot of slimme gloeilampen installeren die uw dagelijkse leven gemakkelijker maken. ADT verkoopt ook slimme garagecontrollers – voor het geval u zich niet meer kunt herinneren of u de deur hebt gesloten toen u vertrok – en slimme thermostaten om uw huis op de perfecte temperatuur te programmeren.

Installatie van ADT-huisbeveiligingssysteem

Installatiekosten van een ADT-huisbeveiligingssysteem variëren van $ 99 tot $ 199, en het hangt af van welk pakket en welke service u selecteert. ADT biedt soms een doe-het-zelf-optie voor mensen die het systeem liever zelf installeren, maar dit is niet altijd het geval. Aan de andere kant is Blue by ADT een en al DIY. Alles wat dit pakket biedt, draait op een draadloos platform, dus er zijn geen draden die u kunt installeren. Op die manier betaal je niet voor de installatie.

ADT beoordelingen

Het is essentieel om te kijken naar ADT-beoordelingen van huisbeveiliging. ADT heeft een A + -beoordeling bij het Better Business Bureau, maar klantrecensies zijn niet zo briljant. Beoordelingen variëren van één tot 3,5 sterren. Volgens klanten lijken de prijzen en het strikte contract delen van de service in het algemeen het meest af te schrikken. De lagere scores lijken voort te komen uit slechte klantenservice-ervaringen en een gebrek aan flexibiliteit in de contracten. Beoordelingen van ADT-huisbeveiligingssystemen zijn echter beter dan of vergelijkbaar met de concurrentie.

Voors en tegens van ADT

Voordelen van het gebruik van ADT

 • Biedt smart home-apparaten
 • Bekend merk
 • Kan diy en contractvrij gaan met Blue by ADT

Nadelen van het gebruik van ADT

 • Contractuele boetes
 • Traditionele plannen zijn aan de duurdere kant
 • Lage klantenservicebeoordelingen

Veelgestelde vragen

 1. Hoeveel kost ADT? Bewaakte plannen variëren van ongeveer $ 37 tot $ 53 per maand. Alle plannen worden geleverd met een contract van 36 maanden.
 2. Kunt u professionele monitoring krijgen met ADT? Ja, alle traditionele ADT-systemen worden geleverd met professionele 24/7 monitoring. Als u met Blue by ADT gaat, kunt u beslissen of u zelfcontrole wilt uitvoeren of wilt betalen voor professionele monitoring voor $ 19.99 / mo.
 3. Hoeveel kost professionele monitoring met ADT? ADT omvat professionele monitoring in al zijn traditionele pakketten en de prijs van het pakket hangt af van welke u selecteert.
 4. Moet ik betalen voor de installatie? Ja, tenzij je met een Blue by ADT-pakket gaat waar je het zelf kunt instellen, moet je tussen de $ 99 en $ 199 betalen.
 5. Kan ik uit een contract met ADT stappen? Lees altijd de kleine lettertjes voordat u een contract ondertekent. ADT vereist dat u een contract van 36 maanden ondertekent voordat u service kunt krijgen, dus bekijk de annuleringsvoorwaarden zorgvuldig voordat u ondertekent.
<!– /wp:list –,
Lees ook:   15 creatieve woestijnlandschapsideeën