Beste Windowboxes van

BOSTON, MASSACHUSETTS: Bloemige bloembakplanter bij raam met luiken in de historische wijk Beacon Hill van Boston, Massachusetts, Verenigde Staten. (Foto door Tim Graham / Getty Images)
BOSTON, MASSACHUSETTS: Bloemige bloembakplanter bij raam met luiken in de historische wijk Beacon Hill van Boston, Massachusetts, Verenigde Staten.  (Foto door Tim Graham / Getty Images)

Tim Graham / Getty Images

Het toevoegen van seizoensbloemen aan uw vensterbank is een geweldige manier om uw huis aan te spreken. Bloembakken maken het mogelijk om uw buitenruimte uit te breiden en prachtige kruiden- en bloementuinen te laten groeien. Deze ruimte-effectieve plantenbakken zijn een geweldige manier om leven in elk huis te brengen en karakter toe te voegen aan de gevel van uw huis.

Met een grotere selectie bloembakken op de markt dan ooit tevoren, is het mogelijk om uw raamtuindoelen te bereiken, ongeacht uw budget of tuinervaring. Om u te helpen de juiste keuze te maken, hebben we de beste vensterboxen van onderzocht op basis van prijs, functies, duurzaamheid, visuele aantrekkingskracht, milieuvriendelijkheid en gebruikersrecensies.

Beste vensterkastjes voor uw buitentuinieren

Bloembakken zijn van oudsher gemaakt van hout, maar tegenwoordig is er een veel grotere selectie van materialen waaruit je kunt kiezen. Naast klassiek hout vind je er ook bloembakken van kunststof, metaal, keramiek, hars, vinyl en steen. Hier zijn de top 10 windowboxes beschikbaar op basis van ons onderzoek. Alle prijzen zijn geldig vanaf 24 april .

1. Nantucket Window Box van Mayne 67,99 euro

Deze Amazon-favoriet is een grote en duurzame optie. Het is weerbestendig voor gebruik het hele jaar door en bevat iets meer dan 3,5 liter grond, waardoor u voldoende ruimte hebt om de bloembakken van uw dromen te ontwerpen. Het wordt geleverd met alles wat nodig is voor de installatie en moet worden gemonteerd met behulp van de meegeleverde beugels. Mayne’s aantrekkelijke gegoten polyethyleen plantenbakken zijn er in drie kleuren: klei, wit en zwart.

2. 39″ Zelfbewaterende Window Box van Gardener’s 39,95 euro

Eenmaal gemonteerd, vereist deze zelfbewaterende vensterdoos minimale inspanning vanuit het oogpunt van plantenverzorging. Het is volledig uitgerust met alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat uw planten nooit uitdrogen in de zon. De waterniveau-indicator vertelt u wanneer het moet worden bijgevuld, en veel kopers zeggen dat ze hun planten slechts één keer per week water hoeven te geven, afhankelijk van de plant. Deze goed beoordeelde plantenbak wordt geleverd met gedetailleerde montage- en installatieverzorgingsinstructies. Gemaakt van vorstbestendig plastic, het is een betrouwbare en kosteneffectieve keuze als u uw plantenbak op een rail of onder een raam wilt plaatsen.

Lees ook:   Verveeld met uw interieurs? Hier zijn 4 goedkope manieren om uit uw interieurontwerp sleur te komen

3. Forge Wall Trough met Coco Liner van Gardman 49 euro

Deze klassieke stalen wandtrog wordt geleverd met milieuvriendelijke kokosvezelvoeringen die uitstekend zijn in het bereiken van een gelijkmatige drainage over de hele plantenbak. Het stalen ontwerp is strak en roestvrij, waardoor u vele jaren kunt worden gebruikt. Op basis van de beoordelingen is deze 30-inch trog een populaire keuze voor een klassieke windowbox-look, maar deze plantenbak is er in zes andere maten gemaakt van dezelfde materialen, waaronder een die je aan een veranda kunt hangen.

4. 16-inch window box planter van Taber Tools 14,99 euro

Onze meest kosteneffectieve en low-commitment keuze is verkrijgbaar in 11 kleuren, variërend van donkerrood tot pastelblauw. Het bevat twee liter grond en is gemakkelijk te onderhouden dankzij de voorgeboorde drainagegaten. Het wordt ook geleverd met een bijgevoegde drainagebak om uw gevelbeplating of balkon te beschermen tegen lelijke watervlekken. Het is lichtgewicht, stevig en betaalbaar, waardoor het een favoriete optie is voor beginnende bloembaktuiniers.

5. Metalen Window Box Planter van Erentraud 42 euro

Deze antieke koper afgewerkte plantenbak is gemaakt van weerbestendig metaal en kan niet eenvoudiger te installeren zijn. Het is eenvoudig om aan elke reling, balkon of veranda te hangen en creëert een prachtig moderne uitstraling wanneer het gevuld is met bloemen. U zult er rekening mee moeten houden dat het niet wordt geleverd met drainagegaten, maar recensenten zeggen dat ze gemakkelijk in de bodem kunnen worden geboord. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat planten goed kunnen draineren om ze gezond te houden en wortelrot te voorkomen die wordt veroorzaakt door water dat op de bodem van de plantenbak zit.

6. Zelfbewaterende plastic window box planter van Balconera 59 euro

Een iets duurdere en moderne zelfbewaterende optie, deze polypropyleen plantenbak van Balconera heeft strakke lijnen en lovende recensies. Het is zeer geschikt voor het kweken van kleurrijke eenjarigen of groen gebladerte en wordt geleverd met een extra inzetstuk dat helpt om de grond te beluchten. De enige klacht die we van recensenten zagen, is dat beugels en riemen voor ophanging niet zijn inbegrepen en moeten zijn ofapart gedecodeerd.

Lees ook:   Ideeën voor keldervloeren: hoe het juiste oppervlak te kiezen

7. Stringfellow All Weather Resin Window Box Planter van August Grove 57,74 euro

Deze prachtig geweven plantenbak is verkrijgbaar in vier neutrale kleuren: antiek bruin, jagersgroen, wit en zwart. Alles wat nodig is voor de montage is inbegrepen, inclusief kokosvoeringen om te helpen bij de drainage. Veel recensenten zeggen dat hun harsplanters het hebben volgehouden en er jaar na jaar als nieuw uit bleven zien, waardoor ze de investering zeker waard zijn. Als bonus hebben de beugels sleutelgaten waardoor deze eenheden gemakkelijk te verwijderen zijn voor reiniging of herverpotting, zelfs nadat ze zijn opgehangen.

8. Letson Verstelbare Zelfbewaterende Reling Planter van Winston Porter 36,99 euro

Deze eenvoudig te installeren plantenbakken zijn verstelbaar en kunnen bijna overal hangen dankzij een ingebouwd mechanisme dat ze stevig op hun plaats vergrendelt. Er is geen gereedschap, hardware of assemblage nodig. Nog beter, het is een andere zelfbewaterende plantenbak die is uitgerust met drainagegaten en een bodembak. Dit is een geweldige optie voor een duurzame, kant-en-klare bloembak. Het komt ook in vijf mooie kleuren, waaronder onze favoriet: klassiek terracotta.

9. Franse vensterkistkooien van haken en roosters 119,85 euro

Deze prachtige en stevige bloembakken zijn een ietwat prijzige maar elegante keuze voor elk huis of balkon. Gemaakt van smeedijzer en gebouwd om standaard voeringen of terracotta potten te huisvesten, zien ze er geweldig uit onder elk raam of op een dekrail.

10. Verhoogd paneel ceder vensterdoos w / liner optie door haken &gtulaat 87,85 euro

Als u op zoek bent naar een eenvoudige maar goed gemaakte houten bloembak, dan is deze cederhouten plantenbak van Hooks &Lattice voor u gemaakt. Het is verkrijgbaar in vele maten, variërend van 24 tot 72 inch om uw specifieke ruimte te huisvesten. U kunt ook een aangepaste lengte bestellen. Deze plantenbak vereist wel wat montage en moet ook worden besteld met de add-on PVC-voeringen om de ceder in goede staat te houden.

Lees ook:   Compacte Living Cube multifunctionele meubels en opslag

Veelgestelde vragen

Welke soorten bloembakken zijn het beste?

De beste windowbox voor u hangt af van uw budget, het vermogen om het te monteren en te onderhouden en de planten binnenin. Gelukkig is er voor iedereen een windowbox-optie. Kijk naar materialen die passen bij uw stijl en de inspanning die nodig is om ze te onderhouden. Er zijn veel vensterbakken, variërend van extreem duurzame, kant-en-klare opties tot andere die wat montage en meer onderhoud vereisen.

Welke bloemen werken het beste in bloembakken?

De bloemen die u kiest, zijn afhankelijk van de positionering van uw vensterbak en hoeveel zonlicht deze ontvangt. Dat gezegd hebbende, petunia’s, begonia’s en geraniums zijn populaire keuzes voor bloembakbloemen, en vulplanten zoals klimop, heide en salvia kunnen een voller uiterlijk creëren.

Beschadigen bloembakken een huis?

Schade aan uw eigendom of de planten zelf kan optreden als een plantenbak niet correct is geïnstalleerd of afgevoerd. Het is belangrijk om de installatie-instructies zorgvuldig op te volgen, uw onderzoek te doen en, indien nodig, een professional in te schakelen.

Hoe vaak moeten bloembakken vervangen worden?

Bloembakken gemaakt van duurzame of roestbestendige materialen kunnen het hele jaar door worden opgehouden en genoten. Het is echter belangrijk om de gebruikte materialen te onderzoeken om een lange levensduur te garanderen. Roestbestendig metaal, glasvezel en rotbestendige houtsoorten zoals ceder en sequoia zijn goede keuzes voor duurzaamheid.

Zijn bloembakken een goede optie voor beginnende tuiniers?

Het mooie van bloembakken is dat je bloemen of groen kunt kiezen die passen bij je tuinervaring. Het is ook gemakkelijk om de planten in een bloembak te vervangen en opnieuw te beginnen met relatief weinig moeite. Windowbox en container gardeng is ook geweldig voor huurders.