Goede zaak voor doe-het-zelfverhuizers

ABF relocube container

Er wordt vaak gezegd dat innovatie vereist dat je ‘buiten de gebaande paden denkt’. Gelukkig voor doe-het-zelf verhuizers, de mensen van ABF U-Pack Moving® deed precies het tegenovergestelde. Door in de doos te denken, creëerde U-Pack de innovatieve ReloCube verplaatsen en opslaan van container.

ReloCube

De ReloCube is een draagbare bewegende en opslagcontainer die 6 voet diep, 7 voet breed en 8 voet hoog is. Een ReloCube is groot genoeg om plaats te bieden aan één kamer met meubels, maar toch klein genoeg om op een parkeerplaats te passen. Laad het, vergrendel het en bewaar de sleutel – ABF doet de rest.

ReloCubes zijn speciaal gebouwd voor ABF® en zijn gemaakt van staal en aluminium. Vanwege hun gemakkelijke toegang en veilige sluiting zijn ReloCubes uiterst populaire opties voor een breed scala aan klanten.

ABF U-Pack verhuist

Ashley White gebruikte twee ReloCubes toen ze verhuisde van Fort Smith, Arkansas, naar Nashville, Tennessee. “Ik vond het leuk dat ze zo gemakkelijk te laden zijn. De toegang op de begane grond betekent dat je gewoon naar binnen kunt lopen – je hoeft niet met een zware doos een helling op te lopen. Bovendien is het niet nodig om een vrachtwagen te huren en te besturen,” zei White, een MBA-student bij Vanderbilt. “Zal ik ReloCubes opnieuw gebruiken als ik afstudeer? Reken maar.”

ReloCubes zijn ook een hoofdbestanddeel geworden van ABC Television’s Extreme Makeover: Home Edition. Elk project vereist nauwkeurige coördinatie en logistiek management om een snel naderende deadline te halen.

Daarom vertrouwen ze niet alleen op ABF voor ReloCubes, maar ook voor vrachtvervoer, verhuisbenodigdheden en logistieke ondersteuning.

Lees ook:   Verhuizen voor de liefde: 6 vragen om te stellen voordat je springt

Werk samen met America’s Second Harvest

ReloCubes werd een hulpmiddel in de strijd tegen honger bij kinderen toen ABF U-Pack Moving samenwerkte met America’s Second Harvest, the Nation’s Food Bank Network, om bewustzijn te creëren en geld in te zamelen via een virtuele voedseldrive genaamd U-Pack A BackPack.

“Het America’s Second Harvest Network biedt ongeveer 16 maaltijden voor elke dollardonatie die we ontvangen,” zei Vicki Escarra, president en CEO van America’s Second Harvest. “Het virtuele karakter van dit initiatief zorgt voor de grootste impact in de strijd tegen honger bij kinderen.”

Terwijl veel ReloCubes op locatie waren om bewustzijn te creëren voor de strijd tegen honger bij kinderen, waren anderen bezig met het verzamelen en recyclen van oude sportschoenen.

Nike Reuse-A-Shoe programma

Als onderdeel van een nationaal Nike Reuse-A-Shoe-programma werkten NikeTown-winkellocaties samen met hun lokale gemeenschappen om zoveel mogelijk schoenen te recyclen. ABF U-Pack Moving leverde ReloCubes voor het verzamelen van schoenen, evenals transport voor de inspanning. De verzamelde schoenen werden verwerkt tot een gegranuleerd materiaal genaamd Nike Grind, gebruikt voor een verscheidenheid aan sportoppervlakken die werden gedoneerd aan achtergestelde gemeenschappen.

ReloCubes zijn vaak te zien op verschillende speciale evenementen vanwege hun nut en gebruiksgemak. U kunt bijvoorbeeld ReloCubes zien bij een American Strongman-wedstrijd, waar evenementen soms de ABF Truck Pull omvatten.

Dus de volgende keer dat u een paar items moet verplaatsen, overweeg dan een ReloCube. Ze zijn ideaal om te verhuizen van een appartementencomplex of opslagfaciliteit waar het parkeren beperkt is.

Word een meesterverpakker

Test ondertussen je virtuele ReloCube-verpakkingsvaardigheden door naar upack.com/play te gaan om het U-Pack-a-Cube-spel te spelen. Het is leuk en spelers worden uitgenodigd om hun score te registreren om te zien hoe ze zich verhouden tot andere masterpackers!

Lees ook:   7 manieren om te zorgen voor een vrolijke beweging tijdens de feestdagen

U-Pack is een dienst van ABF Freight System, Inc.®, een bekroonde transporteur van algemene goederen. In 1997 begon ABF zijn verzenddiensten rechtstreeks aan consumenten aan te bieden via U-Pack Moving. U-Pack combineert de professionele chauffeur en uitrusting van een traditionele full-service verhuizer met de kostenbesparing van een huurtruck.

Gerelateerde artikelen:

  • Heeft u SMARTBOX overwogen voor draagbare opslag?
  • 4 containers verplaatsen om te overwegen voor uw volgende verhuizing
  • De 8 beste draagbare containerservices
  • Wat is een bewegende container & hoe werkt het?
  • 5 kwaliteitsvolle verhuiscontainers om te gebruiken voor uw volgende verhuizing
  • Welk draagbaar verhuiscontainerbedrijf is geschikt voor u?
  • Wat u moet weten voordat u een PODS-verhuiscontainer huurt
  • 5 tijdelijke huisvestingsopties voor de volgende keer dat u verhuist
  • Wat is ABF Freight en hoe werkt het?
  • U-Pack ReloCube Moving Container Beoordeling