Basisbeginselen van tijdelijke huisvesting

appartementencomplex

Ken de basisprincipes voordat u begint met zoeken

Naar schatting verhuist elk jaar een op de vijf Amerikaanse gezinnen. Maar in veel van die gevallen is de eerste bestemming niet altijd hun laatste.

Of u nu naar keuze verhuist of omdat uw bedrijf van u verlangt, tijdelijke huisvesting is vaak nodig om de kloof tussen aankomst in een nieuwe gemeenschap en het vinden van een permanente verblijfplaats te overbruggen. Dit interval kan zich uitstrekken van enkele dagen tot enkele maanden, dus elke kortetermijnbeweging moet dienovereenkomstig worden gepland.

Voor particulieren en gezinnen die op zoek zijn naar tijdelijk huisvestingsadvies zijn er drie hoofdopties: reguliere hotels, hotels voor verlengd verblijf en huurwoningen / appartementen.

Reguliere Hotels

Reguliere hotels zijn goede opties wanneer u tijdelijke huisvesting nodig heeft voor slechts een paar dagen. Reguliere hotels bieden full-service voorzieningen zoals restaurants en een dagelijkse schoonmaakdienst. Hoewel handig voor kortere verblijven, kunnen deze extra’s hun tol eisen van uw verhuisbudget over een lange periode.

Hotels voor verlengd verblijf

Hotels voor een langer verblijf moeten worden overwogen wanneer u een langer tijdsbestek nodig heeft voor uw verblijf. Accommodatie voor een langer verblijf biedt een meer huiselijke omgeving door het aanbieden van een complete keuken en eigen wasfaciliteiten. Er zijn geen huurcontracten om te ondertekenen, geen nutsvoorzieningen om op te zetten en studio’s zijn volledig ingericht.

Huurwoningen &Appartementen

Afhankelijk van de gezinsgrootte en het budget zijn huurwoningen en appartementen haalbare opties voor diegenen die een maand of langer moeten blijven en het niet erg vinden om een huurovereenkomst te ondertekenen of nutsvoorzieningen, telefoon en kabel-tv te regelen.

Lees ook:   Verhuisbedrijf Utrecht

Vragen om jezelf te stellen

Of u nu zelf onderzoek doet naar de verhuizing of werkt met een gerenommeerd vastgoedbedrijf of het advies van een verhuisservice overweegt om tijdelijke huisvesting te vinden, u moet verschillende vragen beantwoorden:

 • Welk type tijdelijke huisvesting past het beste bij uw behoeften? Ben je single en heb je alleen een studio nodig of heb je een gezin en heb je meerdere slaapkamers nodig?
 • Welke prijs ben je bereid te betalen?
 • Wat zou een geschikte locatie zijn? Als er kinderen meegaan, moet er dan een school in de buurt komen?
 • Welke voorzieningen zijn nodig? Wilt u een zwembad? Een fitnessruimte?
 • Hoe zit het met diensten zoals kinderopvang of huishouden?
 • Betaalt het bedrijf voor de verhuizing en, zo ja, wat zijn de verhuisvoordelen en -kosten die worden gedekt?

Uitdagingen op de woningmarkt

Krappe huizenmarkten, zoals New York City en San Francisco, kunnen een bijzonder moeilijke uitdaging vormen bij het zoeken naar tijdelijke huisvesting. In grote grootstedelijke gebieden waar uw opties beperkt zijn en de prijzen beperkt zijn, zijn hotels voor een langer verblijf een echte economische waarde voor diegenen die tijdelijke accommodatie nodig hebben. Als uw situatie echter vereist dat u op zoek gaat naar een huurwoning, kan het verstandig zijn om nieuwere eigendommen te zoeken waarvan de eigenaren, zittend op hypotheken en behoefte aan cashflow, mogelijk bereid zijn om te onderhandelen over een huurovereenkomst op korte termijn. Onderhandelen maakt deel uit van het spel en het kan nooit kwaad om een prijs weg te gooien voordat je je naar de stippellijn haast.

Lees ook:   Ontroerende horrorverhalen

Open ook uw opties door verschillende buurten te overwegen, waardoor de kans op het vinden van een geschikte woning tegen een prijs die u zich kunt veroorloven, toeneemt. En het bedekken van uw basis met onderzoek, advies en persoonlijke feedback kan alleen maar helpen om ervoor te zorgen dat uw eerste ervaring een goede zal zijn.

Gerelateerde artikelen:

 • Dit is wat uw geld nu in Californië kan kopen
 • Dit is wat uw geld nu in Florida kan kopen
 • 10 redenen om naar het zuidoosten te verhuizen
 • Bent u klaar om een huis te kopen?
 • Verhuizen naar Californië: de 20 beste steden van de Golden State
 • Doe deze 11 dingen voordat u uw huis op de markt brengt
 • De kosten van levensonderhoud in Texas en wat uw geld kan kopen in 15 populaire steden
 • Hoe te verhuizen uit het huis van je ouders in 13 eenvoudige stappen
 • Amerika’s duurste steden
 • Wat uw geld nu kan kopen in Arkansas