Grootste verpakkingsfouten van verhuisexperts

Een vrouw die haar dozen goed labelt, zodat ze geen veelgemaakte verpakkingsfout maakt.

Als het tijd is voor uw verhuizing, vindt u tal van bedrijven die niet alleen verhuisdiensten bieden, maar ook in- en uitpakken. Het is het overwegen waard, omdat verhuisbedrijven meestal niet aansprakelijk zijn voor schade in dozen die u zelf inpakt.

Voor sommige mensen is het risico op schade lager dan de kosten van professionele verpakkers. Anderen geven er gewoon de voorkeur aan om het werk alleen aan te pakken, als onderdeel van het proces van inkrimping en categorisering van huishoudelijke artikelen. Daarom nam MYMOVE contact op met professionele verhuisbedrijven en verpakkingsexperts om advies te vragen.

We stelden elk van de experts één vraag:

Wat zijn enkele van de grootste fouten die worden gemaakt wanneer mensen hun eigen bezittingen inpakken, en wat zijn enkele manieren om ze te overwinnen?

Hier vindt u enkele handige tips voor het inpakken, zodat u beter voorbereid bent om problemen te voorkomen wanneer de verhuiswagen arriveert:

2 College Broeders

Veelgemaakte verpakkingsfouten zijn:

De verkeerde materialen. Het is belangrijk dat u de juiste dozen heeft voor wat u gaat verplaatsen. Houd het simpel en probeer het bij drie verschillende maten te houden, in plaats van een mengelmoes van oude drank- en fruitdozen. Dit zorgt voor een meer uniforme pakklus in de truck. Vergeet niet om verpakkingstape, verpakkingspapier en een stift op te halen om de dozen te labelen.

Dozen met een gewicht van meer dan 50 pond. Een te zware doos kan de integriteit en stabiliteit van de doos tijdens het dragen in gevaar brengen en kan letsel veroorzaken bij de verhuizers die proberen hem op te tillen. Gebruik kleine dozen voor boeken, bestanden of ingeblikte goederen.

Wachten tot het laatste moment. Neem op de dagen voorafgaand aan de verhuizing elke dag een uur de tijd om aan elke kamer te besteden. De meeste kamers kunnen volledig worden ingepakt wanneer er een solide, ononderbroken uur aan wordt gewijd.

Arpin Van Lines

Veelgemaakte verpakkingsfouten zijn:

Ontoereikende verpakkingstape.

Koop hoogwaardige, drukgevoelige 2-inch brede verpakkingstape. Verzegel kartonnen bodems met 3-4 lagen tape en tops met 2-3 lagen. Wikkel items losjes in met 2-3 lagen krantenpapier of papier.

Slechte etiketteringsprocedures.

Alle etikettering moet 2 centimeter hoog worden afgedrukt aan twee zijden van de doos en de bovenkant. Druk met een zwarte brede puntmarkering uw achternaam, de kamer waar de dozen naartoe gaan en een lijst met inhoud af. Nummer elke doos en verwijs ernaar naar een lijst van de inhoud die op een huisinventaris staat. Alle speciale instructies, zoals “rechtop houden” of “topbelasting”, moeten aan alle vier de zijden worden geëtiketteerd.

Lees ook:   Uw kinderen helpen zich aan te passen aan de verhuizing

Niet correct inpakken.

Kwetsbare items zoals schotels, borden en ingelijste foto’s moeten drievoudig worden verpakt en op hun rand worden geplaatst. Lampenkappen en bloemstukken moeten samen met ruimte erboven in de doos worden verpakt. Elektronische apparaten zoals notebooks en tablets kunnen intern worden vernietigd door blootstelling aan magnetische velden wanneer ze vol zitten met luidsprekers. Voedsel mag nooit worden gemengd met giftige reinigingsmiddelen / chemicaliën. Delicate items zoals luidsprekerfronten en computer- / tv-schermen moeten plat tegen de binnenkant van de doos worden geplaatst. Netsnoeren, kabels en afstandsbedieningen moeten worden verpakt met het hoofditem. Vloeistoffen zoals water, dranken en reinigingsmiddelen mogen niet worden verpakt.

Onjuiste voorbereiding en planning.

Neem de tijd om te sorteren, te zuiveren en te organiseren. Begin met de minst gebruikte items en werk toe naar de meest gebruikte items. Stel bakken in voor verschillende items : prullenbak, doneer, recycle en bewaar. Verpak kritieke items op de bovenkant van de dozen. Maak “open eerst” dozen, die eerst moeten worden uitgepakt, die items bevatten die u meteen nodig hebt.

Ongeorganiseerd inpakken.

Stel een wikkelstation in met extra materialen, tape en gebruiksmessen. Verpak vervolgens items op toonbanken of meubelsitems en leeg en verpak ingebouwde gebieden zoals kasten en kasten. Pak ten slotte decoratieve items van muren in. Label elke doos zoals deze is verpakt en stapel netjes met het label naar buiten gericht.

Atlas Van Lines

Veelgemaakte verpakkingsfouten zijn:

Het niet kennen van boxlimieten.

Een standaarddoos meet ongeveer 1,5 kubieke voet, die maximaal ongeveer 65 pond kan bevatten. Voor sommigen lijken dozen misschien allemaal hetzelfde, maar fabrikanten gebruiken een systeem om de totale gewichtscapaciteit te meten. De hierboven genoemde standaardbox is bijvoorbeeld 200 #. Het volgende niveau vanaf het is 275 #, die tot 95 pond kan bevatten. Het is vermeldenswaard dat dit schattingen zijn van de sterke punten, en het is belangrijk om dozen te inspecteren om ervoor te zorgen dat ze niet beschadigd zijn.

Je doos niet goed in lagen leggen.

Om te beginnen, leg je de botto in lagenm van de doos met pinda’s om items te beschermen zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Elke doos moet worden verpakt met zware items op de bodem die zijn verpakt in noppenfolie. Leg er vervolgens lichtere items op. Voeg voor het sealen van de doos meer verpakkingspinda’s toe om het broodnodige kussen tussen items toe te voegen.

Lees ook:   Ruim uw huis op met draagbare opslagcontainers

Global Van Lines

Veelgemaakte verpakkingsfouten zijn:

U beperkt de aansprakelijkheid van de vervoerder wanneer u zelf inpakt.

Ten eerste is de transporteur die uw doe-het-zelf verpakte goederen vervoert slechts beperkt aansprakelijk voor beschadigde of vernietigde inhoud. Uw verhuizer is alleen verantwoordelijk voor de inhoud van de dozen die hij verpakt. Je hebt een levenslange verzameling waardevolle bezittingen en familiestukken die volledig moeten worden beschermd en verpakt door professionals die de ins en outs van het veilig en zeker verpakken kennen. Wanneer u een professionele verpakking voor u heeft, is de vervoerder verantwoordelijk voor beschadigde artikelen.

Het verpakken van gevaarlijke stoffen.

Bovendien mogen veel gevaarlijke materialen niet samen met uw zending worden verpakt. Zelfs nagellakremover, die onschadelijk lijkt, kan uw hele zending in gevaar brengen. En het vinden van de juiste verpakkingsmaterialen, dozen en andere benodigdheden is tegenwoordig gemakkelijker; als u echter een uniek, moeilijk te monteren item hebt, zoals een kroonluchter, hebt u speciale materialen nodig.

moveBuddha

Veelgemaakte verpakkingsfouten zijn:

Met behulp van tassen, niet met dozen.

Mensen vullen vaak vuilniszakken met diverse spullen tijdens het last-minute inpakken. Wanneer grote meubelstukken naast een stel vuilniszakken worden verpakt, heeft het meubilair meer ruimte om te verschuiven. Een verschuivende belasting kan grote schade aanrichten. Gebruik altijd zware dozen om de lading strak te houden!

Met behulp van plastic bakken.

Plastic tassen lijken misschien een geweldig idee, maar vaak zullen tassen knikken en barsten onder normale hoeveelheden gewicht. Het is beter om verhuisdozen te gebruiken, die het gewicht beter absorberen en de lading strak houden.

OZ Verhuizen en Opslag

Veelgemaakte verpakkingsfouten zijn:

Inpakken met gebruikte dozen.

Gebruik de juiste vakjes. Als je zware spullen in een haveloze oude doos verpakt, kan het inbreken of instorten en je spullen beschadigen. Pak dingen zoals lampenkappen in, zorg ervoor dat je stevige dozen gebruikt.

Zelfoverschatting.

Als je niet zeker weet of je een deel van je verhuizing zonder professionele hulp kunt volbrengen, probeer het dan niet. Wees niet zoals het trio studenten dat we hebben geholpen die hun bank vast kregen in een trap. Boven je hoofd binnenstappen en noodhulp moeten bellen is niet ideaal.

De truck verkeerd verpakken.

Je zwaarste dozen en items moeten aan de onderkant van je truck gaan, met de lichtere spullen erop. Als je dit omgekeerd doet, kun je je bezittingen verpletteren.

Lees ook:   Selfservice verhuizen – meer controle en gemak

Lege ruimte achterlaten.

Laat geen lege ruimte in uw dozen; vul ze met verpakkingsmateriaal. Je wilt niet dat dingen te veel verschuiven in de overgang.

Rachel en bedrijf

Veelgemaakte verpakkingsfouten zijn:

Alles inpakken wat je hebt.

Grijp verpakking als een kans om uw inventaris te bekijken. Verwijder beschadigde items of dingen die u niet gebruikt. Je zult ze alleen maar in- en uitpakken.

De plattegrond vergeten.

Denk voordat je inpakt na over je toekomstige ruimte en wat er past. Past je toekomstige woonkamer op je bestaande bank? Past uw stellingkast in uw nieuwe garage? Ben je aan het inkrimpen en heb je geen logeerkamermeubels meer nodig? Maak een plan om deze items weg te gooien of te verkopen.

SpareFoot

Veelgemaakte verpakkingsfouten zijn:

Vergeten te delegeren.

Je kunt het niet allemaal zelf doen, dus als een vriend aanbiedt om te helpen of je hebt verhuizers ingehuurd en ze hebben wat vrije tijd om een handje te helpen bij het uitpakken, geef ze dan een gebied om je op te concentreren of een taak om aan te pakken die je naar de eindstreep zal helpen. Ze kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het afbreken en stapelen van lege dozen en het verpakken van papier en afval in een zak. Het is beter om schoon te maken terwijl je gaat in plaats van te wachten tot het einde van de dag wanneer je gewoon wilt gaan slapen.

De UPS Store

Veelgemaakte verpakkingsfouten zijn:

Dumpster duiken.

In plaats van door de vuilnisbak in een lokale supermarkt te graven op zoek naar gebruikte dozen, die vaak niet stevig genoeg zijn om een verhuizing te weerstaan, koop je nieuwe dozen van alle maten, speciaal ontworpen om de stress van een verhuizing te weerstaan.

Je beweegt me

Veelgemaakte verpakkingsfouten zijn:

Te beginnen in de keuken.

Begin met inpakken met je opslagruimtes: alles wat je een jaar niet hebt gebruikt en niet kunt garanderen dat je het opnieuw nodig hebt en items die geen sentimentele waarde hebben, moet als eerste gaan. Ga verder naar de kamers die u niet vaak zult gebruiken voorafgaand aan de verhuisdag. Pak de spullen in die je naar je nieuwe huis moet vervoeren. De laatste items die u inpakt voordat u verhuist, moeten uw dagelijkse keuken-, slaapkamer- en badkameraccessoires zijn.