Hier zijn de 6 beste tv-wandmontagesystemen op Amazon en waarom ze rocken

Aan de muur gemonteerde tv in de woonkamer in industriële stijl

De producten die hier te zien zijn, zijn onafhankelijk geselecteerd op basis van grondig onderzoek van ons redactieteam. Als u iets koopt via links op onze site, kunnen we een commissie ontvangen.

Amazon is een geweldige plek om een groot aantal producten te kopen en te kopen. De meeste items worden gratis verzonden als je een Prime-lid bent, en Amazon biedt snelle levering, onverslaanbare prijzen en echte beoordelingen die je kunt vertrouwen van miljoenen mede-shoppers.

Een van de grootste verkopers op Amazon is de tv-muurbeugel. Het aan de muur monteren van uw flatscreen-tv is een geweldige manier om ruimte te besparen. Enkele plaatsen waar u uw flatscreen aan de muur kunt bevestigen, zijn onder meer:

  • Over uw open haard schouw
  • In een van de cubbies van een ingebouwd wandmeubel
  • In een buitenlounge of patio
  • Op je keuken backsplash

Veel tv-muurbeugels kunnen articuleren – uitzwaaien en op en neer draaien. Dit voegt flexibiliteit toe aan uw aan de muur gemonteerde tv-systeem omdat u de tv kunt kantelen voor de ideale kijkhoek of om schittering van een zonnige dag te voorkomen.

Voor alle details over hoe u uw tv het beste kunt ophangen en welke gereedschappen de installatie gemakkelijker maken, leest u onze gedetailleerde gids over de beste tv-wandmontagesystemen.

Hoe we het beste tv-wandmontagesysteem hebben gekozen

Om de beste tv-wandmontagesystemen te vinden, hebben we gekeken naar de best verkochte ranglijsten voor tv-muurbevestigingen van Amazon, die het elk uur bijwerkt. Door gebruikersrecensies (op het moment van onderzoek), het aantal verkopen en de functies voor de muurbevestiging van een flatscreen-tv te analyseren, hebben we de uitgebreide lijst beperkt tot de beste tv-wandmontagemodellen voor verschillende doeleinden. Hier zijn de zes beste tv-wandmontagesystemen op Amazon, met foto’s die laten zien hoe u elke tv-houder kunt gebruiken:

1. VideoSecu ML531BE TV Muurbeugel

Gemiddelde beoordeling: 4.5 van de 5 sterren

Lees ook:   Beste huisverwarmingssystemen voor uw huis

Aantal klantrecensies: 24,039

Perfect voor: Dankzij zware stalen steunen ondersteunt dit elke flatscreen tussen 25 en 88 inch. Dit is de meest veelzijdige flatscreen-tv-houder op de lijst.

Waarom het rockt: Dit is het nummer 1-product van Amazon in de beste tv-wandmontagemodellen. De kit wordt geleverd met montagehardware, een verwijderbare VESA-plaat (voor acht verschillende gatpatronen) om installatie door één persoon eenvoudig te maken, een HDMI-kabel van 10 voet en een magnetisch bellenniveau. Na de installatie maakt het ophangen van uw tv perfect een no-brainer. Een low-profielbevestigingsontwerp trekt zich terug tot 2,2 inch van de muur om ruimte te besparen, maar kan zich tot 20 inch van de muur uitstrekken om te bekijken. De veelzijdige kantelhoek van 15 graden/-5 graden met een draaihoek tot 180 graden biedt u een grote kijkflexibiliteit.

2. Cheetah APTMM2B Kantelbare TV Muurbeugel

Gemiddelde beoordeling: 4.4 van de 5 sterren

Aantal klantbeoordelingen: 17,205

Perfect voor: Deze tv-vatting is een van de weinige die zowel standaard-tv’s als gebogen tv’s kan huisvesten. We hebben ons gericht op de kantelversies, verkrijgbaar in een VESA 400- of 600-plaat. Deze zijn geweldig voor zwaardere tv’s; de VESA 600 ondersteunt tot 165 pond.

Waarom het rockt: Deze tv-houder kan op bijna elk oppervlak worden gemonteerd en wordt geleverd met ankers voor een verscheidenheid aan wandmaterialen. Het zit plat op 1,3 inch van de muur en kan tot 10 graden kantelen. Het bevat een Twisted Veins 10-voet HDMI-kabel en een drieassige magnetisch bellenniveau. De tv en wandplaat kunnen worden bevestigd via een eenvoudig lift- en sluitsysteem.

3. Montage Dream MD2380 TV Wall Mount Bracket

Gemiddelde beoordeling: 5 van 5 sterren

Aantal klantbeoordelingen: 3,141

Perfect voor: De heavy-duty stalen constructie is op precisie gebaseerd en kan het gewicht van plasma-tv’s tot 55 inch of andere zware tv’s (tot 99 pond) aan. Het is geweldig voor hoeken, dankzij de royale articulatie.

Lees ook:   4 tips om Cinco De Mayo-decor toe te voegen voor een Boho-chique ruimte in Mexicaanse stijl

Waarom het rockt: Deze tv-houder ontving bijna perfecte beoordelingen dankzij de duidelijke, picturale installatiehandleiding in drie stappen en de in de VS gevestigde klantenondersteuning die klaar staat om al uw vragen vooraf te kopen en te installeren. Het wordt geleverd met alle bevestigingsmateriaal dat u nodig hebt, evenals VESA 400-montage voor 16- of 24-inch wandbouten. Aanpassing van maximaal drie graden stelt u in staat om de tv na de installatie waterpas te zetten. U kunt uw tv 5 graden omhoog en 15 graden omlaag kantelen om verblinding te verminderen, en u kunt de linker- of rechterdraaifunctie gebruiken om de tv indien nodig dichterbij te brengen. Het zit drie centimeter plat van de muur en de dubbele armen kunnen tot 15,2 inch uittrekken. Þe kit wordt geleverd met een HDMI-kabel van zes voet, een handige montagesjabloon en een waterpas.

4. MantelMount MM340 boven open haard Pull Down TV Mount

Gemiddelde beoordeling: 4.7 van de 5 sterren

Aantal klantbeoordelingen: 252

Perfect voor: Het unieke ontwerp van dit model zorgt voor een betere weergave van een flatscreen-tv die hoog boven uw open haard is gemonteerd. U kunt uw tv dichter bij het ideale kijkgebied op ooghoogte trekken, hem naar behoefte draaien en hem weer over je schoorsteenmantel duwen als je klaar bent. Bekijk deze video over hoe het werkt.

Waarom het rockt: Naast het feit dat het moeiteloos naar beneden halen van je tv een coole hattrick is, wordt het geleverd met het aanpassen van stops, kabelbeheer en unieke, gepatenteerde automatische rechttrekken en automatische stabilisatie van gaszuigers om uw tv perfect waterpas te houden. De full bewegingsbereik omvat tot 29 inch verticale verplaatsing, plus 16-inch afstand van de muur en 30 graden draaivermogen naar links of rechts.

5. Whisper Ride 750 tv-lift

Gemiddelde beoordeling:4 van 5 sterren

Aantal klantbeoordelingen:25

Lees ook:   Hoe vocht in de badkamer te verminderen

Perfect voor: Wanneer u uw tv wilt verbergen achter een kast, meubelstuk of zelfs kunst aan de muur, is dit model geschikt voor. De lift kan rechtsboven of ondersteboven worden gemonteerd om de tv op magische wijze van achter uw favoriete item te verhogen of te laten zakken.

Waarom het rockt: Naast het koele lift/lower mechanisme werkt het met negen verschillende VESA maten. Het apparaat kan verticaal 29,5 inch reizen en een tv van maximaal 145 pond verplaatsen. Een draadloze afstandsbediening regelt de beweging van het apparaat.

6. VideoSecu Verstelbare Plafond TV Mount

Gemiddelde beoordeling: 4.5 van de 5 sterren

Aantal klantrecensies:598

Perfect voor: Soms is het onmogelijk om een flatscreen aan de muur te monteren. Misschien zijn de muren niet vlak of is het pleisterwerk oud. Misschien wil je de muren niet beschadigen. Of misschien wilt u uw tv in het midden van een open loft en zichtbaar vanuit elke richting. Deze tv-houder hangt aan het plafond en kan het allemaal.

Waarom het rockt: Het past op bijna elke tv en de meeste VESA-patronen. Het ondersteunt tot een 66-pond LCD-, LED- of Plasma flatpanel-tv en u kunt de verstelbare plafondplaat aan een schuin of een plat plafond bevestigen. De tv-hoogte kan worden aangepast tussen 19,4 inch en 34,7 inch vanaf het plafond en heeft een kanteling van 15 graden en een draaibeweging van 360 graden.

Het ophangen van uw flatscreen is een geweldige manier om waardevolle vloer- en toonbankruimte terug te winnen, en als het creatief en slim wordt gedaan, kan het een unieke ontwerpfunctie aan uw huis toevoegen. En dankzij de verscheidenheid aan uitstekende tv-wandmontagemodellen op de markt, is het haalbaarder dan ooit om de tv-kamer van uw dromen te krijgen. Als je geïnspireerd bent door een van de beste tv-wandmontagemodellen die abe hebben, horen we het graag.