Hoe u het balkon van uw appartement kunt versieren (plus, wat ontwerpinspiratie om u op weg te helpen)

balkon verlichting

We hopen dat je de producten die we aanbevelen leuk vindt. Voor zover u op de hoogte bent, kan MYMOVE een deel van de omzet verzamelen via de links op deze pagina. Het ontwerpen van een balkon van een appartement hoeft niet synoniem te zijn met het simpelweg neerzetten van een tafel en een paar stoelen. Met een beetje planning en voorbedachtheid kan deze ruimte je nieuwe favoriete plek worden om tijd door te brengen. Lees verder om te leren hoe u een balkon van een appartement kunt ontwerpen als een professional – en voor wat ontwerpinspiratie om u op weg te helpen met uw eigen ruimte. Met een beetje creativiteit kunt u een buitenoase creëren die even functioneel als esthetisch aanvoelt.

Hoe het balkon van uw appartement te ontwerpen

Hoewel het ontwerpen van een balkon van een appartement grotendeels een kwestie is van catering aan uw eigen persoonlijke smaak, zijn er een paar dingen die u kunt doen om uw ontwerp af te maken en naar een hoger niveau te tillen. Houd bij het samenstellen van uw ontwerp rekening met het volgende.

witte balkonstoel en krukset

Near_UY / Twenty20

  • Denk aan verhouding: In kleine ruimtes is proportie belangrijk. Verhouding verwijst naar de relatie in grootte tussen twee objecten. In dit geval wilt u ervoor zorgen dat uw meubels de juiste maat hebben voor uw balkon. Dunnere meubels werken het beste als je een tekort hebt aan vierkante meters.
balkonmeubels met vloerkleden en kussens

mattbannister / Twenty20

Shop nu deze producten: Kleurrijk Plaidkussen – Kleurrijk Vloerkleed

  • Laag, laag, laag: Gelaagdheid is cruciaal om elk ontwerp af te maken. In een balkonruimte kunt u dit doen door een verscheidenheid aan textiel op te nemen. Overweeg om een buitenkleed, wat kussens en misschien zelfs een deken toe te voegen.
balkon verlichting

in4mal / Getty Images

Shop nu deze producten: Houten Accent Stoel – Plantenbak – Slingers

  • Vergeet verlichting niet: Verlichting is een cruciaal element om elke ruimte huiselijk te laten aanvoelen. Omdat u uw aanbetaling niet wilt riskeren door permanente buitenverlichting op te zetten, zijn staande buitenverlichting of lichtslingers de juiste keuze.
Lees ook:   4 chique manieren om rustiek metselwerk te gebruiken

Er zijn talloze manieren om uw persoonlijke stijl te gebruiken om een prachtig balkon van een appartement te creëren, hoe klein het ook is. Met deze tips en ideeën in de hand, kunt u zich zelfverzekerd voelen om te beginnen met uw balkonontwerp. Viel een van deze ideeën over het balkon van het appartement u bijzonder op? Ga je je eigen balkon opfleuren?