Verpakkingstips voor het correct verpakken

boeken inpakken

Solide tips om een soepele beweging te verzekeren

Als je de handen uit de mouwen steekt en hands-on inpakt, zorg er dan voor dat je onze inpaktips bekijkt voordat je begint.

Profiteer van het exclusieve aanbod van Moving.com voor verhuisdozen en benodigdheden!

Inpaktip #1: Tijd is alles – begin met het inpakken van meerdere dozen per dag, een paar weken voordat u verhuist. Zorg er natuurlijk voor dat de items die je inpakt niet nodig zijn voor je verhuizing. Door jezelf te pacen, zul je meer georganiseerd zijn en zal het werk niet zo overweldigend zijn.

Inpaktip #2: Pak kamer voor kamer in en doe één deel van de kamer tegelijk. Het is het beste om items uit verschillende kamers niet in één doos te mengen. Om te voorkomen dat kleine items verloren gaan of per ongeluk met het pakpapier worden weggegooid, wikkel je miniatuur prullaria en andere kleine items in felgekleurd tissuepapier voordat je ze in de doos plaatst.

Inpaktip #3: Schrijf op de boven- en voorkant van elke doos een algemene beschrijving van de inhoud en geef de kamer aan waaruit het afkomstig is (of waar het in uw nieuwe huis in zal gaan). Gebruik verschillende gekleurde puntstickers voor elk vak; hang vervolgens in uw nieuwe huis een ballon van een overeenkomstige kleur buiten de kamer waar u de kleurgecodeerde dozen wilt laten bezorgen.

Inpaktip #4: Gebruik alleen onbedrukt krantenpapier om items in te pakken. Gewone kranten en gekleurde tissuepapieren zijn rommelig en ze kunnen inkt op uw bezittingen laten bloeden. AMSA raadt aan om alleen wit pakpapier te gebruiken om alle artikelen in te pakken.

Lees ook:   13 kinderboeken om uw kinderen te helpen omgaan met de grote verhuizing

Inpaktip #5: Gebruik schone dozen die zijn ontworpen om te verplaatsen. Dozen verkregen uit supermarkten of slijterijen zijn niet altijd schoon en zijn mogelijk niet bestand tegen het gewicht van de items die u erin stopt. Ook hebben hun oneven maten de neiging om het laden moeilijker te maken.

Inpaktip #6: Pak breekbare spullen uit over de doos waar je ze uit haalt; op die manier, als je toevallig een item laat vallen, zal het op wat verpakkingsmateriaal terechtkomen, waardoor de kans op breuk wordt verkleind.

Inpaktip #7: Sommige gewone huishoudelijke artikelen kunnen niet in uw zending worden opgenomen omdat het gevaarlijke materialen zijn. Voorbeelden van deze materialen zijn brandbare stoffen zoals verf, vernis en verdunners, benzine, kerosine en olie, flessengas, spuitbussen, nagellak en remover, munitie en explosieven, corrosieve stoffen en reinigingsvloeistoffen en reinigingsmiddelen.

Inpaktip #8: U moet persoonlijk onvervangbare foto’s, financiële papieren en activa (bankcheques, verzekeringspolissen, aandelencertificaten, enz.), Juridische documenten (testamenten, paspoorten, enz.), Kostbaarheden, sieraden, munten- en postzegelverzamelingen, enz.) en medische en familiegeschiedenisrecords vervoeren.

Gerelateerde artikelen:

  • Uitpakken na een verhuizing
  • Inpakken Survival Guide
  • Verpakking voor uw verhuizing
  • Je eetkamer inpakken
  • Hoe in te pakken voor een verhuizing
  • Hoe een vloerkleed naar een nieuw huis te verplaatsen
  • De kunst van het uitpakken: sneller en gemakkelijker uitpakken
  • Elektronica inpakken voor moving day
  • Verplaats grote apparaten veilig
  • Niet-toegestane items verplaatsen – niet inpakken