Zelfbewegingen groeien in populariteit

Verpakking TIps

Volgens recente statistieken van het U.S. Census Bureau verhuist meer dan 15 procent van de Amerikaanse bevolking in een jaar. Veel mensen verhuizen tijdens de lente- en zomermaanden vanwege warmer weer en vrije tijd van werk en school.

Hoewel ze bekend zijn met de optie om een full-service verhuizer in te huren of de selfservice-optie van vrachtwagenverhuur voor langeafstandsverhuizingen, zijn verhuizers zich tegenwoordig vrijwel niet bewust van een relatief nieuw doe-het-zelf-alternatief op de markt.

Een groeiend aantal bedrijven biedt een verhuisoptie die de gemakken van de full-service verhuizer combineert met de prijsstelling van vrachtwagenverhuur. Zodra een reservering is gemaakt, wordt een aanhangwagen bij u thuis afgezet. Je hebt over het algemeen twee dagen de tijd om je spullen in de trailer te laden en vast te zetten. Wanneer u klaar bent met inpakken, wordt uw trailer opgehaald en door professionele chauffeurs naar uw nieuwe huis gereden. Je hebt dan twee dagen de tijd om je spullen uit te laden.

Net als full-service verhuizen, krijgt u het voordeel dat iemand anders het rijden doet. De kosten zijn vergelijkbaar met vrachtwagenverhuur omdat u alleen betaalt voor de ruimte die u gebruikt. Doordat je je spullen in de trailer stopt, heb je direct controle over je uitgaven.

“Een van de beste plaatsen om uw zoektocht naar “you pack, we drive” -bedrijven te beginnen, is op internet,” zei Kay Lynn Clay, manager van ABF U-Pack Moving. “U zult merken dat bedrijven zoals de onze gratis online tariefoffertes en interactieve ruimteschatters aanbieden op onze websites om u te helpen snel de verhuiskosten te bepalen.”

Lees ook:   Bewegen met een hond

Als u een online video wilt bekijken over alternatieven voor zelfverplaatsing buiten de staat of als u toegang wilt krijgen tot een informatiecentrum voor verhuistips, gaat u naar www.upack.com.

Gerelateerde artikelen:

  • Wat is ABF Freight en hoe werkt het?
  • Goede zaak voor doe-het-zelfverhuizers
  • Hoe een Tennessee DMV-adreswijziging uit te voeren
  • Waarom de zomer de duurste tijd is om te verhuizen
  • 9 tips om weer bij je ouders in te trekken
  • Hier leest u hoe u een koffer kunt inpakken voor een verhuizing
  • Stop nog niet met het inrichten van je huidige huis
  • Waarom u een huisinventaris nodig hebt – en hoe u dit moet doen
  • Hoe hengels in een auto te vervoeren
  • 7 tips voor het verplaatsen van meubels zonder krassen op de vloeren