Zes redenen waarom het verplaatsen van containers het verplaatsen gemakkelijker maakt

man ontspannen met dozen

Herinner je je de dagen van het laden van het busje van een vriend met al je dozen, tassen en slaapkamermeubilair elke keer dat je van plaats naar plaats verhuisde? De kans is groot dat je verhuizing dagen in de maak was, tonnen tijd opslokte en tientallen zweterige reizen heen en weer vereiste. Maar dit is de 21e eeuw en er is geen reden om jezelf (of je vrienden) nog langer te martelen. Niet wanneer het verplaatsen van containers het verhuisproces zoveel gemakkelijker kan maken.

Verhuiscontainers, zoals die worden aangeboden door U-Haul, Smartbox en anderen, worden direct voor uw deur gedeponeerd door uw verhuisbedrijf naar keuze en de meeste opslagcontainers zijn groot genoeg om een heel huishouden van meubels te passen, of op zijn minst een groot deel ervan, afhankelijk van de grootte van uw huis en de grootte van de opslagcontainers die u kiest. Deze handige verhuiscontainers bieden draagbare opslagoplossingen die letterlijk het werk wegnemen van het verplaatsen van plaats naar plaats, evenals een groot aantal andere voordelen.

1. Eenvoudig laden draagbare opslag

Als je ooit een verhuiswagen hebt gebruikt om te bewegen, dan weet je alles over de gevaren en de moeilijkheid van het doorkruisen van een anderhalve meter brede oprit terwijl je wordt belast door een stuk zwaar meubilair. Draagbare bewegende containers elimineren het risico door gemakkelijk instap te bieden, op maaiveldhoogte laden. Je draagt je meubels gewoon in de container en plaatst het neer, geen koorddansen nodig.

2. Kostenefficiënt verhuizen

Verhuiscontainers bieden een veel goedkoper verhuisalternatief in vergelijking met het gebruik van een professioneel verhuisbedrijf. U en uw vrienden of familie kunnen uw spullen in de container brengen en inpakken en regelen naar uw voorkeur en als u klaar bent, komt het verhuisbedrijf langs, haalt de container op en bezorgt deze bij uw nieuwe huis. Het enige waar u voor betaalt is de containerhuur en de levering; u betaalt geen personeel om uw meubels te verplaatsen. Natuurlijk bieden de meeste draagbare opslagbedrijven voor een nominale prijs ook het voordeel dat hun professionals uw container voor u inpakken.

Lees ook:   10 adviezen voor het vestigen in een nieuwe stad in 2017

3. Flexibele opslagoplossingen

Afhankelijk van het draagbare verhuisbedrijf dat u gebruikt, kunt u een aantal verhuiscontainers van verschillende grootte krijgen om uit te kiezen. Dit geeft u meer flexibiliteit om de ideale maat te kiezen voor uw unieke behoeften. Veel verhuisbedrijven brengen u een vast bedrag in rekening, ongeacht of u één kamer of vier verhuist, maar met verhuiscontainers die beschikbaar zijn in verschillende maten, kunt u zo veel of zo weinig verplaatsen als u nodig hebt met één eenvoudige oplossing.

4. Meer veiligheid

Bij bewegende containers wordt de draagbare opslagcontainer bij u afgezet en heeft alleen u de sleutel voor uw individuele unit of units. Vul het op en sluit het op en je gekoesterde items zijn veilig en beveiligd voor de hele reis totdat je de deur van de container op je nieuwe plek ontgrendelt en begint met lossen.

5. Veilige en efficiënte levering

De verhuiswagens die uw gevulde verhuiscontainer ophalen, doen dit met een gespecialiseerd liftsysteem dat het verdringen en verschuiven van de ingesloten items minimaliseert. Dit vergroot de kans dat de vaas van oma nog steeds in één stuk staat wanneer uw draagbare opslagcontainer bij uw nieuwe huis aankomt.

6. Lokale, nationale en internationale bezorgopties

Heb je ooit geprobeerd om een verhuizer te krijgen om je meubels door het hele land te verplaatsen? Hoe zit het met het buitenland? De meeste traditionele verhuisbedrijven hebben gewoon niet de logistiek die nodig is om dit soort verhuizingen weg te trekken; sommige draagbare verhuiscontainerbedrijven hebben echter de mogelijkheid om deze methode van verplaatsen des te gemakkelijker en betrouwbaarder te maken als u wordt geconfronteerd met een uitdagende of langeafstandsverhuizing.

Gerelateerde artikelen:

  • De 8 beste draagbare containerservices
  • 5 kwaliteitsvolle verhuiscontainers om te gebruiken voor uw volgende verhuizing
  • Hoe een draagbare bewegende container in te pakken
  • Veelgestelde vragen over verhuiscontainers
  • Container verplaatsen zonder toegestane goederen
  • Containers verplaatsen versus vrachtwagenverhuur
  • Hoe bewegende containers naar het buitenland te verzenden
  • Thuisnoodgevallen beheren met bewegende containers
  • Vier alternatieve toepassingen voor het verplaatsen van containers
  • Ruim uw huis op met draagbare opslagcontainers
Lees ook:   verhuizers inhuren