3 Bewegende hacks zo slim, zelfs MacGyver zou trots zijn

het verplaatsen van hacks

Als het tijd is om van de oude naar de nieuwe plaats te verhuizen, kan iedereen een paar handige verhuishacks gebruiken … zelfs MacGyver.

Soms zijn er dingen over verhuizen die we pas overwegen als het te laat is: ducttape, noppenfolie, enz.

We staan achter je, zodat je klaar bent als je wordt getroffen door het onverwachte. We hebben hier een lijst met bewegende hacks waardoor zelfs MacGyver zou zeggen: “Hé! Daar heb ik nooit aan gedacht!”

Verhuizen kan hoofdpijn zijn en niemand vindt het leuk, maar met een paar goede vrienden en een paar handige trucs kun je MacGyver trots maken.

1. Snacks als Moving Hacks

Niet alleen zijn snacks als Pringles en popcorn lekker, ze kunnen ook serieus van pas komen als het tijd is om te verhuizen.

Als je eenmaal de chips hebt weggepoetst, zijn die Pringles-blikjes onmisbaar voor het inpakken van pennen, potloden en het conglomeraat van spullen in je ‘rommellade’. Deze handige blikjes kunnen een aantal losse voorwerpen bevatten die anders over de vloer van uw verhuiswagen zouden rollen.

En als je geen pinda’s of noppenfolie meer hebt, is good ol ‘fashioned popcorn – die ook spotgoedkoop is – een geweldige vervanging. Pop een paar pitten en gebruik het om de lege ruimte in je dozen met fragiele items op te vullen.

2. Rek het uit!

Wanneer je spullen naar je vrachtwagen draagt, het huis in en uit gaat, zijn er maar weinig dingen zo vervelend als dat de deur keer op keer op je slaat – mogelijk zelfs om je het huis uit te sluiten!

Lees ook:   10 tips voor het verpakken van elektronica

Kun je dat probleem het beste oplossen? Een eenvoudig elastiekje. Haak het ene uiteinde over de binnenste knop, draai aan de knop zodat deze zich in de “open” positie bevindt, en dan draai je de band in een “X” over de vergrendeling en haak je het andere uiteinde aan de buitenknop.

Elastiekjes zijn ook superhandig om kleine doosjes gesloten te houden of kledinghangers aan elkaar te binden aan hun haken.

3. Leg het op

Wanneer je je keuken inpakt, moet je extra voorzichtig zijn met borden en glazen, zodat ze niet kapot gaan op weg naar je nieuwe huis. Natuurlijk kun je die schuimpleinen kopen die bedoeld zijn om je platen te scheiden en veilig te houden, maar dat kan duur zijn.

Koop in plaats daarvan een feestpakket schuimplaten bij je plaatselijke supermarkt. Ze kosten slechts centen en ze beschermen je gerechten beter dan schuim vierkantjes of krantenpapier.

En als je op je nieuwe plek aankomt, heb je ook iets om van te eten terwijl je aan het uitpakken bent.

Gerelateerde artikelen:

  • 94 Moving Hacks voor snellere, gemakkelijkere, minder stressvolle bewegingen
  • 7 manieren om vuilniszakken te gebruiken om te bewegen
  • In Bewegend Limbo? Tijdelijke huisvesting kan de dag redden
  • Must-Know tips voor het verplaatsen met grote apparaten
  • Hoe identiteitsdiefstal achter u te laten wanneer u verhuist
  • 7 tips om u te helpen lange afstanden te verplaatsen met een beperkt budget
  • 25 inpaktips voor cross country verhuizen
  • De Moving Essentials Bag: waarom je het nodig hebt en wat je moet inpakken
  • Dorm Essentials voor meisjes: de ultieme paklijst van het college
  • Hoe snel te bewegen: 10 tips voor een last minute verhuizing
Lees ook:   Dozen in verschillende maten