Vier alternatieve toepassingen voor het verplaatsen van containers

Oorspronkelijk ontworpen om huiseigenaren een gemakkelijke en betaalbare manier te bieden om de meubels van hun huis van punt A naar punt B te verplaatsen, zijn draagbare verhuiscontainers op verschillende manieren nuttig geworden. Hier zijn vier alternatieve manieren waarop het verplaatsen van containers kan worden gebruikt om uw leven of bedrijf gemakkelijker en georganiseerder te maken (exclusief het verplaatsen van de meubels van uw huis, natuurlijk).

Opslag van apparatuur op locatie

Tegenwoordig vereisen bouwbedrijven, landschapsarchitecten en andere territoriale werkvelden veel verplaatsing van plaats naar plaats. Dat betekent dat de apparatuur ook van plaats naar plaats moet worden verplaatst en dat kan veel tijd en moeite kosten, die beide het bedrijf geld kosten. Maar de slimme bedrijven van vandaag gebruiken nu draagbare opslagcontainers als een betaalbare manier om niet alleen hun apparatuur op te slaan wanneer deze niet in gebruik is, maar ook om deze op de bouwplaats te laten bezorgen.

Door de apparatuur op te slaan in een draagbare verhuiscontainer, wordt deze veilig bewaard wanneer deze niet in gebruik is en wanneer zich een klus voordoet waar de apparatuur nodig is, zal het verhuisbedrijf de doos rechtstreeks op de locatie afleveren waar deze voor de duur van de klus zal blijven. Zodra de klus is voltooid, regelt u eenvoudig dat de opslagcontainers worden opgehaald en dat ze klaar zijn om op de volgende werklocatie te worden afgeleverd.

Tijdelijke opslag voor de woning

Een van de meest voorkomende toepassingen voor opslagcontainers is als een tijdelijke bron van extra opslag. In plaats van het geld uit te geven aan een schuur die uiteindelijk een stuk onroerend goed in de achtertuin in beslag zal nemen, kunnen huiseigenaren een opslagcontainer voor een bepaalde periode huren en deze om verschillende redenen gebruiken, waaronder:

 • Kamer renovaties
 • De garage schoonmaken
 • Rommel opruimen van het huis
 • Een landgoed uitzoeken
 • Extra opbergruimte voor het thuiskantoor
 • De woning voorbereiden op de vastgoedmarkt
 • Schade aan huis en noodopslag
Lees ook:   Verhuisbedrijf Arnhem

Elk van deze taken vereist beperkt gebruik van de draagbare container, zodat de kosten tot een minimum kunnen worden beperkt. Zodra de taak is voltooid, belt u eenvoudig en regelt u dat de opslagcontainer wordt verwijderd.

Mobiel veldkantoor

Als u de leiding hebt over een grote klus in het veld, is er geen betere manier om de voortgang bij te houden dan door een mobiel veldkantoor te gebruiken, en draagbare opslagcontainers bieden precies de juiste hoeveelheid ruimte. Het verhuiscontainerbedrijf kan de opslagcontainer op uw exacte werklocatie afleveren op de dag dat u hem daar nodig hebt en in een mum van tijd voert u de show hands-on uit, zodat u weet dat de klus goed en op tijd wordt uitgevoerd.

Draagbare bewegende containers zijn ideale mobiele veldkantoren omdat ze veel ruimte bieden voor een bureau en de benodigde kantoorapparatuur, plus met de doorschijnende plafonds die in sommige modellen worden aangeboden, laten ze veel natuurlijk licht binnen. Ze bieden ook het voordeel dat ze weerbestendig zijn en hebben de mogelijkheid om vergrendeld te zijn, zodat uw kantoorapparatuur veilig en beveiligd blijft terwijl u niet op de site bent.

Zakelijke opslag

Bedrijven hebben voortdurend behoefte aan kosteneffectieve opslagoplossingen en of u nu overtollige goederen moet lossen of kapitaalgoederen wilt beschermen tijdens een overgangsperiode, opslagcontainers bieden een flexibele oplossing. Andere zakelijke toepassingen voor het verplaatsen van containers zijn tijdelijke opslag van producten terwijl seizoensgebonden voorraad wordt verwisseld, droge opslag voor overtollige apparatuur, kantoormeubilair en overtollige benodigdheden en een groot aantal andere bedrijfsgerelateerde opslagbehoeften.

Zoals u kunt zien, bieden bewegende containers een volledig scala aan toepassingen buiten hun oorspronkelijke bedoeling. Wat u ook wilt doen, als u extra opslagruimte nodig hebt of een manier om veel items snel en efficiƫnt te verplaatsen, zijn draagbare opslagcontainers de ideale oplossing.

Gerelateerde artikelen:

 • De 8 beste draagbare containerservices
 • 5 kwaliteitsvolle verhuiscontainers om te gebruiken voor uw volgende verhuizing
 • Hoe een draagbare bewegende container in te pakken
 • Zes redenen waarom het verplaatsen van containers het verplaatsen gemakkelijker maakt
 • Veelgestelde vragen over verhuiscontainers
 • Container verplaatsen zonder toegestane goederen
 • Containers verplaatsen versus vrachtwagenverhuur
 • Hoe bewegende containers naar het buitenland te verzenden
 • Thuisnoodgevallen beheren met bewegende containers
 • Ruim uw huis op met draagbare opslagcontainers
Lees ook:   Hoe u zich kunt voorbereiden op de eerste nacht in uw nieuwe huis