38 badkamerspiegelideeën om uw stijl te weerspiegelen

Badkamermeubels met dubbele spiegel

Er zijn eindeloos veel manieren om een badkamer te ontwerpen, van het maken van een lay-out tot het kiezen van kleuren en armaturen. Als het gaat om decor, zijn spiegels een noodzaak in de badkamer – maar dat betekent niet dat ze eenvoudig moeten zijn of stijl missen. Of je nu je hele badkamer wilt opknappen of gewoon je stijl wilt bijwerken met een opvallend stuk, we hebben tal van badkamerspiegelideeën om je te laten inspireren.

Hier zijn onze favoriete badkamerspiegelideeën en thema’s:

Badkamermeubels met dubbele spiegel

Carleyscamera / Twenty20

Shop deze producten nu: Vanity Mirror – Moderne kraan

1. Verdubbel het

Creëer een look die twee keer zo verbluffend is door de stijl twee (of zelfs drie) keer te dupliceren. Dit wordt meestal gedaan over dubbele spoelbakken, maar meerdere spiegels kunnen worden gebruikt over een lange single-sink ijdelheid als alternatief voor één grote spiegel.

2. Wees uniek

Een van onze favoriete badkamerspiegelideeën is het kiezen van een onconventionele vorm is een eenvoudige en effectieve manier om een statement te maken in elke maat of stijl badkamer. Veel vintage stijlen bieden interessante vormen en ingewikkelde ontwerpen. Het is de perfecte manier om een statement piece aan je badkamer toe te voegen zonder onnodige accessoires toe te voegen die de kamer rommelig maken.

ronde badkamerspiegel

Julia018_ / Twenty20

Shop nu deze producten: Ronde wandspiegel

3. Mix en Match

Verzamel verschillende maten en / of stijlen spiegels en hang ze op in een galerij-wand-stijl opstelling. Zorg ervoor dat u de spiegels varieert, zodat ze elkaar aanvullen in plaats van tegen elkaar concurreren. Bewaar ze allemaal op één muur, anders riskeer je een funhouse-effect. Winkel

Lees ook:   Koel blijven: hoe de juiste airco-eenheid te kiezen

4. Hang het op

Technisch gezien hangen de meeste spiegels aan de muur. Het ophangen van de spiegel aan een zichtbaar touw of draad is echter een geweldige manier om een interessant element toe te voegen. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan materialen om de spiegel op te hangen, zoals dik touw om een nautisch thema te creëren of draad voor een modernere, industriële sfeer – zorg er wel voor dat het veilig is.

5. Verlicht het

Een eenvoudige spiegel kan een glamoureuze update krijgen met de toevoeging van achtergrondverlichting. U kunt spiegels met ingebouwde verlichting kopen of ze zelf toevoegen aan de spiegel van uw keuze. Verlichte spiegels zijn ideaal om make-up aan te brengen en je gezicht op een gedetailleerde (maar flatterende) manier te zien. Ze zijn geweldig voor badkamers met weinig natuurlijk licht. Zorg er wel voor dat je verlichting zacht is, niet hard of fluorescerend. Koop deze producten nu: Handdoekladder – Grote Wandspiegel

gigantische badkamerspiegel

Vostok / Getty Afbeeldingen

6. Ga groot

Grote spiegels zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze helpen je ook om licht binnen te brengen. Afhankelijk van je ruimte en stijl, kun je proberen een frame rond de spiegel toe te voegen om het een meer gepolijst uiterlijk te geven. Het ongekaderd laten werkt voor meer minimalistische ruimtes. We hopen dat u deze badkamerspiegelideeën nuttig vindt. Hebben we er iets gemist? We horen graag van je in de comments!