4 decoratieve elementen die je bewegende geest zullen ontspannen

De verhuizing naar een nieuw huis kan je gefrustreerd en uitgeput achterlaten. Zelfs als je al het mogelijke hebt gedaan om de bewegingsstress tijdens de overgang te minimaliseren, kan de nasleep ervan je uitputten.

Tenzij je de verbrande calorieën telt die over ongeopende dozen klimmen om je een weg naar de keuken te klauwen, is wellness niet bepaald een topprioriteit geweest. Waar moet je terecht voor een ontspannende opfrisbeurt?

Door middel van een paar esthetisch aantrekkelijke elementen, kun je wat onmiddellijke, voortdurende gelukzaligheid in je nieuwe nederige toevluchtsoord brengen. Deze vier decorstukken hebben je gespannen rug. Namaste thuis.

1. Verspreid je stress

Alsof het nog niet opdringerig genoeg is, heeft angst een zware hand in je slaap (of het gebrek daaraan). Als je aan de verkeerde kant van het bed wakker bent geworden, wend je dan tot aromatherapie.

Aromatherapie, ook bekend als essentiële olietherapie, is een holistische behandeling die al duizenden jaren wordt gebruikt. Experts zeggen dat deze oliën berichten naar je hersenen sturen, via je geurreceptoren, die de emotionele en fysieke gezondheid verbeteren. Je kunt ze inademen of op de huid wrijven.

Voorstanders zeggen dat etherische olieverspreiders angst kunnen verminderen, stemmingen kunnen stimuleren en de slaap kunnen bevorderen (wat je nodig hebt nadat je die bewegende stress hebt doorstaan). Om van de voordelen te genieten, koop je een diffuser, voeg je je keuze aan essentiële olie toe en haal je diep adem.

Hier zijn 11 etherische olie diffusers om u op weg te helpen. Als je nog steeds niet verkocht bent aan de spa-achtige esthetiek, probeer dan weerstand te bieden aan een glamoureuze geometrische gouden of zilveren diffuser. Bestel nu!

Lees ook:   De beste matrastassen voor verplaatsen en opbergen

2. Kies een lamp die je zout waard is

Consumptie van zout helpt het lichaam met vocht- en elektrolytenbalans, evenals zenuw- en spierfunctie. Sommigen zeggen dat blootstelling eraan ook voordelen heeft.

Met mensen die betalen om Himalaya-zoutkamers te bezoeken (die doen denken aan zoutgrotten) om te genieten van hun gepromote gezondheidsvoordelen, is het geen verrassing dat Himalaya zoutlampen ook aan populariteit hebben gewonnen.

Voorstanders van deze lampen zeggen dat ze de luchtkwaliteit, allergieën, stemming en slaap kunnen verbeteren. Naast het natriumchloride in keukenzout, heeft Himalayazout zink, magnesium en kalium – mineralen die deze lampen hun kenmerkende roze-oranje tint geven.

Critici beweren dat er geen wetenschappelijk bewijs is om de positieve energie (in de vorm van negatieve ionen) te ondersteunen die deze lampen beweren te produceren. Maar zelfs als het met een korrel zout wordt genomen, kan het het proberen waard zijn.

De gloed alleen al wordt gezegd als een ontspannend kampvuur – een grimmige juxtapositie met de blauwe, circadiane ritmeonderbrekende lichten die onze elektronica uitzendt. Hier zijn 10 Himalaya zoutlampen om te proberen.

3. Koel je jets voordat je rust

Terwijl je het hebt over bedlampjes, heb je overwogen waar je je bed in zou kunnen omhullen dat zowel stijlvol is als en slaapverwekkend?

Het antwoord ligt in je temperatuur. Uw slaapkamertemperatuur kan uw REM-kwaliteit en slaap beïnvloeden – en de daling van uw lichaamstemperatuur is wat u helpt een diepe slaap in te leiden.

Betreed het Buffy koeldemper. Buffy adverteert dat het ‘het dekbed is dat zachter is dan een wolk’. Het bedrijf zegt dat het helpt het koelproces van de lichaamstemperatuur te versnellen, zodat je slapend aan het werk kunt.

Lees ook:   Een gids voor verhuisdag etiquette

Zoals gepromoot door Buffy, helpt de hypoallergene, plantaardige stof van het dekbed de lichaamstemperatuur te matigen. Het bedrijf zegt dat zijn zijdeachtige eucalyptusvezels ontstekingsremmende, verzachtende eigenschappen hebben.

Omdat het dekbed wit en luchtig is, werkt het natuurlijk met elk kleurenpalet. Opties variëren van $ 120 tot $ 190, afhankelijk van de grootte, maar je kunt het 30 dagen gratis proberen voordat je het koopt. Verkocht!

4. Vertak je een beetje

Mensen zoeken de natuur op om gelukzaligheid en balans op te roepen, en de effecten zijn geen placebo. Groene ruimtes helpen ziekten te verminderen en de productiviteit te verhogen – wat een positieve invloed heeft op zowel uw mentale als fysieke gezondheid.

Deze positieve gevoelens moeten echter niet beperkt blijven tot het buitenleven – vooral als je bedenkt hoeveel tijd mensen binnenshuis doorbrengen (gemiddeld meer dan 90% van hun leven, zegt de EPA).

Studies hebben aangetoond dat door elementen van de natuur naar binnen te brengen, je vergelijkbare voordelen kunt plukken. Een rapport van planet art environmental foundation suggereert dat het opnemen van hout en houtproducten in huis enkele van de mentale en fysieke voordelen van buiten kan nabootsen.

De decoratieve mogelijkheden van hout zijn eindeloos, dus hier zijn 25 ideeën om je in beweging te krijgen. Hout!