4 snelle, fantastische en tijdelijke vloerideeën voor huurders

We hopen dat je de producten die we aanbevelen leuk vindt. Voor zover u op de hoogte bent, kan Freshome een deel van de omzet verzamelen via de links op deze pagina. Heb je een hekel aan de verdiepingen van je appartement? Wat als we u vertellen dat er tijdelijke vloeren beschikbaar zijn die uw huurvloeren gemakkelijk en zonder klachten van uw verhuurder kunnen bedekken (of volledig kunnen veranderen)?

We hebben het niet over vloerkleden, hoewel ze geen slechte oplossing zijn. We hebben het over volledige vloeren die er fantastisch uitzien, eenvoudig te installeren zijn en net zo gemakkelijk te verwijderen zijn wanneer u verhuist. Bekijk deze vier snelle en fantastische tijdelijke vloerideeën:

1. Tapijttegels

Eenvoudige vloerideeën voor huurders

Wereldwijd / Shutterstock

Koop deze producten nu: Tapijttegels – Vloerkleed – Sectional Sofa

Tapijttegels zijn de ultieme instant vloer makeover oplossing. Ze zijn recyclebaar, waardoor ze milieuvriendelijk, vrij goedkoop en zeer eenvoudig te installeren zijn. Bang dat ze misschien niet duurzaam zijn? Tapijttegels worden gebruikt in ziekenhuizen, luchthavens en andere drukbezochte locaties over de hele wereld.

Bestel ze in dozen op basis van hoeveel je nodig hebt, snijd ze gemakkelijk en plak ze aan elkaar met kleine zelfklevende stippen voor een koele en unieke kamerbrede look. Bestel extra zodat je beschadigde exemplaren in de toekomst kunt vervangen. En daag je creatieve kant uit door patronen en kleuren te mixen en matchen.

2. Vinyl sheet vloeren

Vinyl vloer voor appartement

Appleyayee / Shutterstock

Koop deze producten nu: Vinyl vloeren

Een snelle en gemakkelijke manier om lelijke appartementsvloeren te verbergen, is door een grote plaat vinylvloeren uit te rollen. U kunt een verwijderbare lijm of dubbelzijdige tapijttegel gebruiken om de vloer op zijn plaats te plakken. Of anker gewoon het laken met meubels. Het beste deel van vinylplaten is dat het waterdicht is en gemakkelijk schoon te vegen.

Lees ook:   Moet u een interieurontwerper inhuren? Stel jezelf deze vragen voordat je de sprong waagt

3. In elkaar grijpende vloertegels

Kleurrijke in elkaar grijpende speelkamer vloertegel

TheLiftCreativeServices / Shutterstock

Koop deze producten nu: In elkaar grijpende vloertegels – Grijze vloertegels – Houten vloertegels

In elkaar grijpende tegels hebben een lange weg afgelegd van de kleurrijke kinderspeelkamerstijlen. Ze zijn licht van gewicht, snel en gemakkelijk in elkaar te klikken en vereisen geen lijm. Ze bieden ook wat demping en geluidsisolatie als bonus.

4. Laminaatvloer

laminaatvloerideeën voor huurders

United Photo Studio / Shutterstock

Shop nu deze producten: Laminaatvloeren – Laminaatvloer installatiekit

Laminaatvloer is duurzaam, authentiek ogend en eenvoudig te installeren als zwevende vloer. Zoek naar klik- en slotlaminaatvloeren als een tijdelijke oplossing waarvoor geen nagels of lijmen nodig zijn. Voor extra geluidsisolatie voeg je een schuimonderlaag toe onder het laminaat.

U kunt een van deze tijdelijke vloeropties toevoegen om uw saaie vloer in bijna elke kamer van uw huurhuis of appartement bij te werken. Zorg ervoor dat u zorgvuldig meet, extra bestelt (voor het geval dat) en bewaar uw ontvangstbewijs om een ongebruikt deel van de vloer te retourneren.