5 ideeën voor het krijgen van een spooktuin deze Halloween

Halloween tuin decoraties

Het is ongeveer die tijd om te beginnen met het plannen van hoe je wilt dat je huis eruit ziet voor Halloween. En een van de leukste manieren om in de Halloween-geest te komen, is door een spooktuin te maken. Met zoveel creatieve Halloween-decoraties in de buitenlucht, is het een geweldige manier om wat seizoensgebonden plezier aan je tuin toe te voegen.

Je kunt een spooktuin op een paar verschillende manieren gebruiken. Als je een tuinruimte aan de voorkant van je huis hebt, gebruik deze dan om trick-or-treaters te begroeten. Als je een uitgebreide achtertuin hebt, kun je er ook aan denken om deze om te bouwen voor een Halloween-feest in de buitenlucht als het weer niet te koud is.

Kenneth Brown / EyeEm / Getty Afbeeldingen

Skelethanden

Een van de gemakkelijkste manieren om een spooktuin te krijgen, is door voor deze skelethanden te gaan. Ze zijn een eenvoudig ontwerp dat je gewoon op de grond plaatst. Ze laten je tuin er meteen uitzien alsof het eigenlijk een kerkhof is en dat de skeletten weer tot leven komen. Zoiets is subtieler en neemt niet veel ruimte in beslag, dus het kan ook goed werken in kleine tuinplekken bij de voordeur.

Als je meer van de leuke, grappige kant van Halloween houdt, zijn deze decoraties precies wat je zoekt. Het hart, de duim omhoog en het vredesteken geven deze look een speels gevoel. Het blijkt dat je spooktuin vol zit met een aantal vriendelijke, speelse ghouls.

gregobagel / Getty Afbeeldingen

Bezembomen

Plan je een feestje ’s nachts? Deze bezembomen zijn een prachtig idee voor het verlichten van loopbruggen. Je kunt ze gebruiken om de loopbrug naar je voordeur te verlichten als je een binnenfeest plant. Maar ze zouden ook een geweldige aanvulling zijn op een spooktuin langs buitenpaden. Je zou er ook aan kunnen denken om ze willekeurig in een tuinruimte te plaatsen voor wat leuke accentverlichting.

Lees ook:   Bedmaten: alles wat u moet weten

Het feit dat ze eruit zien als heksenbezems maakt ze een geweldige aanvulling op een spooktuin. De oranje verlichting en zwarte bezems geven een unieke Halloween vibe.

ktaylorg / Getty Afbeeldingen

Spider silhouetten

Een geweldige manier om buiten een Halloween-look te krijgen, is door met silhouetten te werken. Dankzij hoe abstract deze zijn, kun je elk personage in je spooktuin krijgen. De foto hierboven laat zien hoe grote spinsilhouetten het huis eruit laten zien alsof het wat problemen heeft met Halloween-monsters.

Je kunt hetzelfde idee ook gebruiken om heksen, het monster van Frankenstein, geesten of mummies te krijgen. Het is een geweldig idee als je voor een bepaald thema in je spooktuin gaat, zoals ‘Monster Mash’ of ‘Witch Coven’. Spookachtige silhouetten zijn gemakkelijk te vinden voor aankoop, of je kunt je eigen maken met multiplex en zwarte verf als je een artistieke inslag hebt.

Harris Hui / Getty Afbeeldingen

Eenvoudige diy-geesten

Halloween-items voor buiten kunnen een beetje prijzig worden, dus hier is een doe-het-zelf-optie als je een beperkt budget hebt. Het zelfgemaakte spookproject van deze huiseigenaar is schattig en bedrieglijk eenvoudig. Hoe ze het deden was vrij eenvoudig, maar ingenieus.

Eerst plaatsten ze kleine kickballen en basketballen op plastic trechters. Die trechters werden in pvc-leidingen geplaatst, die het lichaam van de spoken vormen. Vervolgens zetten ze de PVC-leidingen op gegalvaniseerde pijpstukken die ze in de grond hebben gereden. De stof wordt bevestigd door middel van drukknopen. Het komt allemaal samen om een spookachtige dans te vormen die geweldig is voor een Halloween spooktuin.

Lees ook:   Wat is een overgangsbadkamer en hoe kun je deze look krijgen?

Juan Silva / Getty Afbeeldingen

Monster spooktuin

Hier is een van de meest creatieve decoraties van dit jaar die uit Grandin Road komen. Deze is perfect als je gaat voor een “Monster Mash” -thema voor je spooktuin. Laat het gemakkelijk lijken alsof je tuin is overspoeld met een tentakelmonster op het land door deze stukken recht op de grond te plaatsen.

Een prachtig aspect van dit idee is hoe veelzijdig het is. Het is een geweldig accent in een tuinruimte die in de herfst niets groeit, zoals een oude moestuin. Je kunt het ook langs looppaden of in het midden van het gazon plaatsen.

Halloween is snel aan het aroamen; spreekt een van deze ideeën tot de verbeelding voor het komende seizoen?