6 Home Office Organisatie Ideeën

We hopen dat je de producten die we aanbevelen leuk vindt. Voor zover u op de hoogte bent, kan Freshome een deel van de omzet verzamelen via de links op deze pagina. Als er één kamer in huis is die snel rommelig kan worden, is het het thuiskantoor. Het is een magneet voor allerlei soorten papier, zelfs in het digitale tijdperk. Elektronische apparaten en draden kunnen zich uiteindelijk ophopen in hopen. Boeken kunnen in stapels worden gestrooid. Al met al kunnen veel thuiswerkplekken hulp gebruiken bij de organisatie van thuiskantoren. Gelukkig zijn er veel manieren om een thuiskantoor te organiseren die functioneel en stijlvol zijn. Van full-wall organisatieopties tot kleine manieren om de laden geordend te houden om organisatiesystemen te voltooien, lees verder om te leren hoe je dat thuiskantoor eindelijk in vorm kunt krijgen.

Laurie Rubin / Getty Afbeeldingen

Drijvende Cubbies

De bovenstaande foto toont een volledig bureau- en organisatiesysteem dat met verticale metalen staven aan muren kan worden toegevoegd. Een geweldig idee van dit systeem zijn de zwevende cubbies boven het bureau. Stapels papieren zijn meestal het eerste dat zich rond een kantoor verzamelt. Dus cubbies zijn een geweldige manier om een plek te hebben voor al die stapels papieren om naartoe te gaan, terwijl ze kunnen labelen wat elke cubby bevat. En het hebben van een systeem waarbij de cubbies aan de muur hangen, betekent meer bruikbare bureauruimte. Als je problemen hebt met willekeurige stapels papieren, is dit iets voor jou.

Yasser Chalid / Getty Images

Full-Wall rekken voor thuiskantoororganisatie

Een andere manier om eindelijk dat thuiskantoor georganiseerd te krijgen, is door te gaan voor systemen van full-wall rekken zoals het kantoorgedeelte op de bovenstaande foto. Hierdoor kun je alles van de vloer houden, wat voor veel kantoorruimtes een probleem kan zijn. Zonder rekken met een muur is het verleidelijk om dingen in vloerstapels te organiseren en te doen alsof dat een functionerend organisatieniveau is. Met full-wall rekken kun je dingen ook gemakkelijker in ordners rangschikken. En het is een geweldige optie als je veel boeken hebt die moeten worden georganiseerd. Bovendien betekent het opbergen van de computer dat dingen gemakkelijk te vinden zijn in één oogopslag tijdens het werken.

Lees ook:   De perfecte kinderbadkamer ontwerpen

igorbondarenko / Getty Afbeeldingen

Gecompartimenteerde lades

Bij het organiseren is het gemakkelijk om de laderuimte te vergeten. Omdat laden naar binnen schuiven, bieden ze een illusie van organisatie van buitenaf, zelfs als er absoluut niets georganiseerd of gemakkelijk te vinden is. Kleine containers die in lades passen, zijn een solide manier om uiteindelijk alles op zijn plaats te houden. Voorbij zijn de dagen dat je een hele rommelige lade moest op zoek naar de batterijen. Dit zijn ook een goedkope manier om eindelijk het gevoel te hebben dat je leven enige orde in zich heeft. Ze zijn een bijzonder goede manier om meerdere soorten schrijfgerei te organiseren, zoals de foto hierboven laat zien.

Plastic bakken

Vaak over het hoofd gezien als een goedkope uitweg, kunnen plastic bakken een geweldig pad zijn naar thuiskantoororganisatie. Bakken met schuiflades kunnen op elkaar worden gestapeld om zoveel opslagruimte te creëren als nodig is. Grotere bakken passen goed onder bureau- en tafelruimtes. En kleinere, doorzichtige bakken zijn een goede manier om te zien wat er in elke bak zit. De foto hierboven laat zien dat je de plastic bakken kunt inslaan zonder aan stijl in te boeten. De witte en heldere bakken creëren eigenlijk een schone esthetiek in een kamer met een al licht kleurenschema. Een creatieve lamp, vloerkleed en wandkleden helpen een vleugje stijl aan de ruimte toe te voegen.

undefined undefined / Getty Images

Complete organisatiesystemen

Dan zijn er de complete kant-en-klare opties. Het bovenstaande thuiskantoororganisatiesysteem is afkomstig van The Container Store. Het complete rekken- en ladeontwerp wordt via een horizontale toprail aan de muur bevestigd.Een schoon, wit ontwerp zoals dit past ook functioneel in zowat elke woonstijl. Omdat het alles tegen de muur organiseert, is het een goede optie voor smallere ruimtes. Het open stellingontwerp betekent ook dat u in een oogwenk alles kunt vinden wat u nodig hebt. Dit specifieke model is gemaakt van epoxy-gebonden stalen constructie. Het is gemaakt voor een 124-inch brede muurruimte, maar er kan een oplossing worden gevonden voor verschillende ruimtes.

Lees ook:   Decoreren met olijfgroen: 10 ideeën voor de herfst en daarna

Denk aan compartimentering

Een andere optie is om te gaan voor ruimtes met verschillende werkstations, zoals op de foto hierboven. Een ontwerp als dit kan goed werken als u een thuisbedrijf runt waar werknemers naar uw thuiskantoor komen. In dat geval wilt u op zoek naar bureauontwerpen met meerdere werkruimten. Op die manier heeft iedereen zijn eigen ruimte en kan hij zijn bureau hebben zoals hij dat wil. Zelfs als u de kamer alleen maar deelt met meerdere gezinsleden, kan uw thuiskantoororganisatie nog steeds profiteren van verschillende werkstations. Een ander idee is het gebruik van hoekbureaus voor het inpassen van meerdere werkruimtes in één ruimte.