Schoonheid met een beperkt budget: bovengrondse zwembadideeën

Bovengronds zwembad in achtertuin, houten zwembad en houten dek

We hopen dat je de producten die we aanbevelen leuk vindt. Voor zover u op de hoogte bent, kan Freshome een deel van de omzet verzamelen via de links op deze pagina.

In een ideale wereld zouden we allemaal de juiste ruimte en het juiste budget hebben om een van de sublieme zwembaden te hebben die we onlangs hebben uitgelicht. Maar de realiteit is dat we dat niet allemaal kunnen. Sommige huizen hebben bodemproblemen die graven en uitgraven onmogelijk maken. Of misschien is de tuin klein. Heel vaak is een bovengronds zwembad echter de enige oplossing om deze beperkingen te overwinnen. We hebben een lijst met bovengrondse zwembadideeën gemaakt die misschien perfect bij uw achtertuin passen.

Digistu / Getty Images / Shop deze producten nu: Pool Ladder – Pool Side Storage – Tree Plants – Water Cleaner

Bovengrondse zwembadpro’s zijn onder andere:

  • Eenvoudige installatie – De meeste zwembaden zijn vooraf gebouwd of zijn gemakkelijk genoeg om te bouwen (als je van doe-het-zelfprojecten houdt) in een paar uur.
  • Prijs – Bovengrondse zwembaden variëren in prijs van $ 1000 – $ 4500, waardoor ze budgetvriendelijker zijn.
  • Grootte – Er is een scala aan zwembadgroottes beschikbaar, inclusief maten voor kleinere ruimtes.
  • Minder onderhoud – Ze zijn eenvoudig schoon te houden en voorzien van onderhoudsarme filters en pompen. Het overwinteren van een bovengronds zwembad is makkelijker dan dat van een standaard zwembad.

Bovengrondse zwembad nadelen zijn onder andere:

  • Makkelijker te beschadigen – Zijwanden en zwembadmaterialen zijn gemakkelijker te beschadigen of te doorboren en vereisen extra zorg om problemen te voorkomen.
  • Duurzaamheid – Ze gaan meestal 7 tot 12 jaar mee, terwijl een traditioneel zwembad meer dan 20 jaar meegaat.
  • Esthetica – Bovengrondse zwembaden zijn niet zo aantrekkelijk. Maar met een paar aanpassingen kunt u een bovengronds zwembad hebben dat er net zo aangepast uitziet als een gewoon zwembad.
  • Diepte Bovengrondse zwembaden zijn niet erg diep, gemiddeld op ongeveer 4 voet.
Lees ook:   Wanneer is de beste tijd om een matras te kopen?

Als u denkt dat een bovengronds zwembad geschikt is voor uw behoeften, voeg deze ideeën dan toe aan uw inrichtingsplan om uw tuin te verfraaien en een aangepaste look toe te voegen. Sommige van deze ontwerpideeën zijn larger than life! Het toevoegen van elementen zoals bovengrondse zwembaddekken, weelderige landschapsarchitectuur en comfortabel terrasmeubilair kan uw buitenzwembad in een mum van tijd verbeteren.

Omdat het niet waarschijnlijk is dat je online een bovengronds zwembadaankoop doet, dachten we dat we enkele van onze favoriete zwembadaccessoires zouden samenstellen om je waterretraite naar een hoger niveau te tillen.