9 verborgen borden om op te letten bij uw nieuwe buurtzoektocht

Weet jij waar je op moet letten in je zoektocht naar je nieuwe buurt?

Toen ik naar LA verhuisde, waren mijn enige buurtvereisten:

  • Betaalbaarheid
  • Redelijk woon-werkverkeer
  • Relatief rustig (d.w.z. niet bovenop een snelweg)

Komt die superkorte lijst je bekend voor? Zoals ik al snel leerde, is er veel meer nodig om een geweldige buurt te maken!

Als je eenmaal weet waar je op moet letten, kun je de buurt van je dromen vinden. Hier zijn negen verborgen borden om op te letten bij uw nieuwe buurtzoektocht.

Trottoirs

Trottoirs bieden een goede indicator van beloopbaarheid. En beloopbaarheid betekent gemak en beweging. U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeren wanneer u gewoon naar winkels en restaurants kunt lopen (en daarbij wat calorieën kunt verbranden). Extra voordelen: meer tijd te voet en minder tijd in de auto helpt het milieu, en je hebt meer kans om je buren te ontmoeten en een gevoel van gemeenschap te ervaren wanneer mensen aan het wandelen zijn.

Starbucks®

Niet zomaar een coffeeshop: het moet Starbucks zijn voor maximaal voordeel. Naast het feit dat ze gemakkelijk toegang hebben tot uw dagelijkse grande-skinny-vanilla-iced-latte, genieten huiseigenaren van meer waardering voor hun eigendomswaarden wanneer er een Starbucks in de buurt is. Volgens een Zillow-studie uitgevoerd in 20 van de grootste grootstedelijke gebieden van het land, stegen huizen binnen 1/4 mijl van een Starbucks met 114,4% in waarde tussen januari 1997 en december 2013, terwijl huizen verder weg van een Starbucks 80,9% in waarde stegen. Dit komt waarschijnlijk omdat Starbucks zijn huiswerk doet en buurten in opkomst kiest voor zijn winkels. Je kunt meeliften op het onderzoek van Starbucks om een geweldige buurt te kiezen.

Lees ook:   Uw gids voor 6 soorten verhuisdozen

Kerken en parken

Zelfs als je niet religieus bent, controleer dan op kerken, moskeeën en synagogen in de omgeving. Het zijn indicatoren van een sterk gemeenschapsgevoel, dat een positieve invloed heeft op de hele buurt. Parken, vooral die met velden voor georganiseerde sporten, tonen ook betrokkenheid van de gemeenschap.

Bouwplaatsen

Bouwplaatsen zijn een teken van geleidelijke ontwikkeling en een sterke indicator van economische groei. Natuurlijk, je kunt te maken krijgen met bouwlawaai op korte termijn. Maar hoe geweldig zou het zijn om op korte loopafstand van een nieuw winkelcentrum te wonen? En als u op zoek bent om te kopen, is nieuwbouw een teken van stijgende vastgoedwaarden.

Minimale “te koop” borden

Hoe minder woningen je te koop ziet staan, hoe beter. Excessieve “Te koop” -borden zijn een rode vlag dat mensen graag de buurt willen verlaten. U kunt ook online kijken om te zien hoe snel huizen worden verkocht. Snelle verkoop is een goede indicatie dat de buurt wenselijk is.

Goed onderhouden woningen en bedrijven

Zie je verzorgde gazons, vers geverfde hekken en gebouwen in goede staat van onderhoud? Dit zijn tekenen dat je waarschijnlijk gewetensvolle buren hebt die trots zijn op hun huizen en hun buurt. En als leeg veel zijn goed onderhouden, u zult profiteren van een verminderde criminaliteit in de buurt, volgens een recente studie van de Michigan State University.

Volk

Hangen er mensen rond in de buurt? Kinderen die buiten spelen? Trainingspak? Hondenuitlaters? Motorrijders? Dit zijn allemaal tekenen dat mensen zich veilig en comfortabel voelen in de buurt. Bonuspunten voor buurten waar mensen buiten zijn voordat de zon opkomt en nadat deze ondergaat.

Lees ook:   Hoe verhuis dag - hulp in te huren

Bus- en metrohaltes

Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer is niet alleen handig voor uw woon-werkverkeer. Het stabiliseert en verhoogt ook de huiswaarden. Een studie uit 2013 van vijf grote Amerikaanse metrogebieden van het Center for Neighborhood Technology wees uit dat de waarde van onroerend goed tot 41,6% beter presteerde als ze zich binnen een halve mijl van een halte van het openbaar vervoer bevonden. Kies gewoon niet voor een huis ook dicht bij de sporen. Het geluid kan een negatieve invloed hebben op uw dagelijks leven en uw restwaarde.

Openbare diensten

Onderschat het belang van solide openbare diensten in uw nieuwe buurt niet. Als je een huis koopt, controleer dan de lokale scholen, zelfs als je geen kinderen hebt. Goede scholen = hogere eigendomswaarden. Huurders en kopers moeten ook op zoek naar brandweerkazernes, ziekenhuizen en politiebureaus, die allemaal wijzen op een goed bediende buurt. En let op de staat van de straten van de stad. Zijn de wegen goed onderhouden, relatief schoon en goed verlicht?

Het negeren van deze negen tekens was een enorme fout die ik maakte toen ik naar LA verhuisde. Maak niet dezelfde fout. Controleer je nieuwe potentiële buurt op deze factoren en geniet van de burenood van je dromen voor de komende jaren!