Abode Home Beveiliging

Wat is Abode Home Security?

De beveiliging van een woning kwam in 2014 op het toneel. In 2018 werd het in meerderheid in handen van het Italiaanse techbedrijf Nice. Nice is marktleider op het gebied van domotica, beveiliging en slimme technologie. Niet alleen zijn hun producten ontworpen om te beschermen, maar Abode-beveiligingssystemen zijn ook gemaakt om naadloos te voldoen aan andere smart home-technologie, zoals slimme lampen en thermostaten.

Abode heeft meer dan 15.000 klanten en telt. Het Abode-systeem heeft gebruikers aangetrokken met zijn eenvoudige doe-het-zelf-beveiligingsoplossingen waarvoor geen contract nodig is. Abode biedt ook domotica en milieubescherming die u met uw smartphone kunt controleren. Abode biedt aanpasbare plannen met verschillende niveaus van beschermende functies, waardoor het gemakkelijk is om Abode-systemen toe te passen op verschillende huizen en omgevingen.

Abode home security system opmerkelijke kenmerken

Abode zegt dat zijn producten zijn ontworpen om eenvoudig en aanpasbaar te zijn, waardoor klanten hun systeem kunnen bouwen en configureren om bij hun huis te passen. Hier zijn enkele functies om rekening mee te houden:

 • Diy installatie-instructie inbegrepen: De Abode home security starter kit wordt geleverd met instructies over het instellen van het systeem. De eigenaar heeft de vrijheid om de apparatuur strategisch te plaatsen, om samen te werken met de interieurelementen van het huis.
 • Professionele installatie is een optie: Als u niet zeker bent van uw doe-het-zelfvaardigheden, is er een optie om een professional de apparaten voor u te laten installeren.
 • Geen lang contract nodig: De plannen zijn maandelijks of jaarlijks beschikbaar en klanten kunnen met één klik op de knop van abonnement veranderen.
 • Een modern design met een eigentijds tintje: De hardware is strak en modern met geometrische kleurpatronen, waardoor het ontwerp onopvallend is.
 • Betaalbare monitoringkosten: De kosten beginnen bij $ 3.33 / mo.* voor monitoring met een media-opslagperiode van drie dagen.

Abode pakketten en prijzen

Basisch

 • Planprijs: $ 179.00 (inclusief slimme beveiligingskit)
 • Maandelijkse kosten: $0*
 • Uitrusting: Inclusief gateway, een mini deur / raam sensor, een bewegingssensor, een sleutelhanger, een beveiligingssticker en een zelf-controlerende telefoon / web-app.
 • Geen contract
 • Kan on-demand professionele monitoring kopen (3 dagen voor $ 8 / mo. of 7 dagen voor $ 15.00 / mo.*)
Lees ook:   De ultieme checklist voor onderhoud van het herfsthuis om uw huis klaar te maken voor koeler weer

Verbinden

 • Planprijs: $ 219,00 * (inclusief slimme beveiligingskit)
 • Maandelijkse kosten: $ 3.33 / mo.*
 • Uitrusting: Inclusief gateway, een mini deur / raam sensor, een bewegingssensor, een sleutelhanger, een beveiligingssticker, een zelf-controlerende telefoon / web-app en cellulaire back-up.
 • Geen contract
 • Kan on-demand professionele monitoring kopen (3 dagen voor $ 8 / mo. of 7 dagen voor $ 15.00 / mo.*)

Veilig

 • Planprijs: $ 279,00 * (inclusief slimme beveiligingskit)
 • Maandelijkse kosten: $ 8.33 / mo.*
 • Uitrusting: Inclusief gateway, een mini deur / raam sensor, een bewegingssensor, een sleutelhanger, een beveiligingssticker, een zelf-controlerende telefoon / web-app en cellulaire back-up.
 • Geen contract
 • 24/7 professionele monitoring

*Prijzen vanaf 6-2-

Inzicht in Abode-prijzen

Abode’s $ 8.33 / mo servicekosten voor het Secure-abonnement en de $ 3.33 / mo. voor het Connect-plan vereisen beide de aankoop van een starterbeveiligingskit. Klanten kunnen kiezen tussen de Smart Security Kit en de duurdere iota All-In-One Security Kit.Ook, om te profiteren van de prijzen van Abode voor deze twee pakketten, moeten gebruikers een volledig jaar service kopen. De prijs is geldig voor het eerste jaar en kan daarna worden gewijzigd. Er zijn geen contracten of verborgen kosten. Abode vereist niet dat u add-onproducten koopt om hun service te gebruiken, alleen een van hun basisbeveiligingskits.

Abode apparatuur

Het Abode-huisbeveiligingssysteem is ontworpen om in de iota- of gatewaykits te passen. De iota wordt geleverd met meer functies dan de Gateway. Het heeft een ingebouwde bewegingsmelder, is geschikt voor Wi-Fi, heeft een ingebouwde streamingcamera en is compatibel met Apple HomeKit. Hoewel de Gateway geen van deze functies heeft, is het een smart home hub, die communicatie met smart home-apparaten mogelijk maakt. Het is compatibel met Z-Wave- en Zigbee-apparaten en ook met Amazon Alexa en Google Home Assistant. Zowel de iota als de Gateway bieden gebruikers eenvoudige connectiviteit via ethernet of Wi-Fi. De ingebouwde camera, bewegingssensor en tweerichtingsstemcompatibiliteit van iota maken het echter een veelzijdigere keuze. Abode biedt ook een mobiele app waarmee u uw systeem zelf kunt controleren. Die app is beschikbaar op zowel Google Play als de Apple-app-store.Add-on-apparaten voor Abode-systemen variëren in prijs, van $ 24 deur – / raamsensoren tot $ 130 camera’s.

Lees ook:   Vind de beste onkruidverdelger om uw gazondoelen dit voorjaar te bereiken

Installatie van het huisbeveiligingssysteem van Abode

Abode biedt professionele installatie, die $ 99 kost voor de installatie van een Abode home security starter kit en een extra $ 25 tot vijf add-on apparaten. Het Abode-huisbeveiligingssysteem vereist echter geen professionele installatie. De gebruiker kan de installatie in een paar eenvoudige stappen zelf uitvoeren.

 • Eerst moet je de hoofdhub instellen. U sluit het aan en sluit het vervolgens aan op uw router. De hub start automatisch op.
 • Activeer vervolgens de batterijback-up door op de back-upschakelaar aan de achterkant van de hub te drukken.
 • Vervolgens installeert u de Abode-app door deze te downloaden uit de Google Play Store of de Apple App Store.
 • Nadat u de app hebt geregistreerd en uw e-mailadres hebt geverifieerd, activeert u uw account en voert u basisgegevens in (zoals uw naam en adres).
 • Vervolgens voert u een activeringssleutel in en de app is volledig geïnstalleerd en klaar om verbinding te maken met uw systeem.
 • U moet dan de aanwijzingen op het scherm volgen om elk apparaat aan te sluiten.

Nadat deze stappen zijn voltooid, nodigt u leden van het huishouden uit en selecteert u het Abode connected home security serviceplan dat het beste bij uw behoeften past. Na het selecteren van het serviceplan is uw systeem operationeel.

Abode beoordelingen

Het Better Business Bureau (BBB) geeft Abode een C-rating op zijn site. Er zijn de afgelopen drie jaar zes klachten van klanten geregistreerd op de website van BBB en vier in de afgelopen 12 maanden. Al die klachten zijn opgelost of beantwoord, aldus de BBB. Drie klanten hebben Abode beoordeeld op de BBB-site, waardoor het gemiddeld vier sterren heeft (van de vijf).

Lees ook:   Grasallergie? Hier zijn 3 manieren waarop u een allergievrij gazon kunt hebben

Abode verdient een vergelijkbare beoordeling van 4/5 sterren op TrustPilot, gebaseerd op meer dan 2.000 klantrecensies. Hoewel een paar klanten klagen over de camera’s van Abode die niet werken, problemen met het systeem dat niet wordt ingeschakeld en een nutteloos of niet-geïnformeerd ondersteuningsteam, worden de algemene beoordelingen verhoogd door degenen die tevreden zijn met de producten en diensten van Abode.

Om de beoordelingen van Abode in perspectief te plaatsen, verdiende een van zijn concurrenten, SimpliSafe, een vergelijkbare algemene klantenservicebeoordeling van 4/5 sterren op Trustpilot. De zorgen die de score naar beneden halen, hebben vooral betrekking op nutteloos ondersteunend personeel. SimpliSafe krijgt een A + op BBB, maar gemiddeld slechts 1,5 / 5 sterren van klanten. Vergelijkbaar met wat wordt gerapporteerd op TrustPilot, hebben de meeste klachten betrekking op niet-reagerende of nutteloze klantenondersteuning.

Vergelijk met ADT home security

Voors en tegens van Abode

Voordelen van het gebruik van Abode

 • Geen contract
 • Eenvoudige installatie
 • Relatief hoge klanttevredenheid

Nadelen van het gebruik van Abode

 • Sirenes zijn ingebouwd in het basisstation, waardoor het moeilijk is om te weten of je de sirene effectief uitschakelt als de basis ver weg is.
 • Geen ingebouwde streamingcamera op de Gateway
 • Sommige add-ons, zoals deur- en raamsensoren, zijn duur

Veelgestelde vragen

 1. Hoeveel kost Abode? $ 219 voor de iota-hub of $ 179 voor de Gateway-hub, plus $ 8.33 / mo voor het Secure-abonnement of $ 3.33 / mo voor het Connect-abonnement.
 2. Kunt u professionele monitoring krijgen met Abode? Ja, dat kan. Abode heeft on-demand monitoring waarvoor u kunt betalen of 24/7 professionele monitoring met zijn Secure-plan.
 3. Hoeveel kost professionele monitoring met Abode? $ 8.33 / mo. op het Secure-abonnement.
 4. Werkt Abode met Google Home? Ja. Er zijn meer dan 30 opdrachten die je kunt gebruiken met de assistent van Google Home.
 5. Werkt Abode met Alexa? Ja. Er zijn verschillende opdrachten die door Alexa worden herkend.