Bekijk de nieuwe KitchenAid Walmart Kitchen Tools-lijn

We hopen dat je de producten die we aanbevelen leuk vindt. Voor zover u op de hoogte bent, kan Freshome een deel van de omzet verzamelen via de links op deze pagina.
Ben je (of is iemand die je kent) geobsedeerd door de klassieke KitchenAid standmixers en de kleuren waarin ze komen? Je zult dol zijn op de nieuwste collab van het merk met Walmart. De nieuwe en exclusieve KitchenAid Walmart-lijn van moderne keukengerei en keukengadgets wordt geleverd in modieuze kleuren tegen een budgetvriendelijke prijs.

tsuyoshi_kinjyo / Getty Images

Sommige items in de collectie kosten slechts $ 8, maar elk item biedt KitchenAid duurzaamheid en kwaliteit. Roestvrij staal, siliconen, vaatwasmachinebestendig plastic en hittebestendige nylon handgrepen zijn slechts enkele van de materialen in de collectie.

De nieuwe collectiekleuren zijn ook fashion-forward en voorzien van wit, turkoois en donker grafietgrijs. Hier is een blik op de collectie, exclusief verkrijgbaar bij Walmart. Een bundel hiervan kan een geweldig huwelijks- of housewarmingcadeau zijn.

Lees ook:   Moderne badkamerontwerpideeën voor privéluxe